Huawei Watch GT2

1 Artikel

Huawei Watch GT2 smartklocka — en personlig assistent på din handled

Huawei Watch GT2 är en smartklocka som underlättar din vardag med sina mångsidiga funktioner. Ringa samtal, spåra din aktivitet, kolla vädret, ta hand om ditt välmående och hitta ny träningsglädje. Dina text meddelanden, epost, kalender och mobil notifikationer finns nu på din handled. Vid sidan av praktiska smart funktioner har Huawei Watch GT2 även ett brett sortiment träningsfunktioner att erbjuda dig. Förbättra din kondition och hitta motivation från att hålla koll på dagliga steg, förbrända kalorier och dina träningspass.

Den uppdaterade Huawei Watch GT2 Pro smartklocka med nya träningsfunktioner

Huawei Watch GT2 Pro smartwatch är som en storebror till grundmodellen. En slitstark design som erbjuder utmärkt prestation och som imponerar med upp till två veckors batteritid. Upptäck nya funktioner för skidåkning och snowboarding eller använd klockan för att mäta dina syrenivåer i blodet medan du tränar. Även denna modellen har stöd för Bluetooth vilket betyder att du kan använda klockan för att ringa och besvara samtal via din handled när den är ansluten till en kompatibel mobil enhet. När det är dags att ladda Huawei Watch GT2 Pro sker det snabbt och trådlöst.


FAQ: Huawei Watch GT2

Hur mäter Huawei Watch GT2 min sömn?

Dålig sömn är en problem för många. HUAWEI TruSleep™ 2.0 gör det lätt att lära dig mer om din sömnkvalitet och hålla koll på din puls och andningsfrekvens medan du sover. HUAWEI TruSleep™ använder sig av big data analyser och Ai för att förstå din sömn kvalitet och ge dig personaliserade sömntips.

Är HUAWEI Watch GT2 kompatibel med iPhonen?

Ja, Huawei Watch GT2 är kompatibel med Apple iPhone med iOS 9.0 eller nyare versioner. Vänligen notera att funktionen för musikstyrning bara fungerar på Android-enheter.

Vilken storlek är Huawei Watch GT2?

Det finns två storlekar av Huawei Watch GT2: 42mm och 46mm. Den mindre modellen har en rund design medan den större 46mm versionen är lite mera fyrkantig. Huawei Watch GT2 Pro modellen är 46mm bred.

Vad är skillnaden mellan Huawei Watch GT2 och GT2 Pro?

Huawei Watch GT2 Pro är lite större, erbjuder flera funktioner. och väger 10g mer. GT2 Pro modellen erbjuder även bättre materialval som safirglas och titan. Vidare har den större modellen extra funktioner för skidåkning och snowboarding.