Tungstenringar

18 artiklar

Brett urval av volframringar från Klockmagasinet!

I vår onlinebutik hittar du ett brett och omfattande utbud av hållbara volframringar. Tungsten, även känd som volfram, som är en av de tätaste metallerna vilket också gör det till ett högkvalitativt material för ringar. Det engelska namnet tungsten kommer från de svenska orden tung och sten, vilket direkt översatt betyder tung sten. Tungstensringar är dessutom ett populärt val för moderna par som vill ha ett hållbart och elegant alternativ till traditionella förlovnings- och vigselringar.

Fördelar med tungstenringar - Hållbarhet och lättskött

Tungstenringar är ett populärt val på grund av sin hållbarhet och reptåliga yta. De behåller sin glans under lång tid, vilket gör dem till ett idealiskt val för dem som värdesätter långvarig skönhet och kvalitet. Dessutom är volframringar lätta att underhålla, så att du kan njuta av deras briljans under många år framöver.

Beställ en volframring med snabb leverans

Vi leverar alla våra volframringar med 3-5 arbetsdagars leverans. Kolla till exempel in vår bästsäljande Lykka Strong svarta tungstenring eller Bosies tungstenringar och beställ din nya tungstenring idag.