Samsung Galaxy Watch5 Pink Gold Bluetooth 40mm SM-R900NZDAEUB har lämnat utbudet av finländska importörer

Den finns inte längre att beställas. Se gärna motsvarande produkter nedan.

Samsung Galaxy Watch5 Pink Gold Bluetooth 40mm SM-R900NZDAEUB

3190,00 Kr 2150,00 Kr Du sparar: 1040,00 Kr

Prishistorik

Produktens prishistorik
Pris nu: 2150.00 Kr
Normalpris: 3190.00 Kr
Lägsta pris 30 dagar före prissänkning: 3190.00 Kr
Inte tillgängligt i vårt sortiment
SKU
54182

Vi kan kontakta er per e-post när produkten finns i lager igen. Prenumerera på en uppdatering genom att skriva in er e-postadress i fältet nedan.

Samsung Galaxy Watch5 Pink Gold Bluetooth 40mm SM-R900NZDAEUB smartwatch

Samsung Galaxy Watch5 Pink Gold Bluetooth 40mm SM-R900NZDAEUB är ett komplett paket som är perfekt för vardagsbruk, fest och sport. Ett omfattande utbud av topklassiga funktioner i ett elegant paket gör Watch 5 till den ultimata följeslagaren för alla. Klockan drivs av en mycket pålitlig och kraftfull Exynos W920-processor och är smidig att använda och gränssnittet känns kvickt. Samsung Galaxy Watch 5 har en mycket exakt 1,19-tums AMOLED-skärm som skyddas av ett mycket tåligt safirglas. Safirglaset är 60 % mer hållbart än tidigare använda material, vilket gör Watch 5-serien extremt hållbar och pålitlig.

Watch 5-serien är utrustad med ett betydligt större batteri än tidigare modeller, vilket ökar klockans batteritid avsevärt. Förutom den ökade batterikapaciteten har klockorna nästan fördubblat sin laddningseffekt, vilket har en betydande inverkan på den dagliga användningen, eftersom de tillbringar mer tid på handleden än på laddning.

Samsung Galaxy Watch 5 har en rund, svart ram i Armor-aluminium och ett mycket bekvämt och flexibelt armband av fluoroelastomer som är perfekt för alla livssituationer. Samsung Galaxy Watch 5:s utseende är relativ enkelt att anpassa och ändra från ett brett utbud av färdiga mönster för att hitta den urtavla som passar dig bäst.

Med Googles stora utbud av appar är det lätt att välja de mest relevanta för dig. Till råga på allt har klockan en mycket lång batteritid, och för att göra din vardag enklare kan du använda Google Pay för att betala dina inköp med en handledsrörelse. Watch 5-klockorna är också lätta att ansluta till alla dina andra Samsung-enheter, inklusive hörlurar och din egen telefon.

Nya smartklockor från Samsung

Samsung Galaxy Watch 5 introducerar en ny mjukvaruuppdatering som låser upp nya träningslägen, funktioner och urtavlor. Samsung Health-appen har aldrig varit mer omfattande än nu, vilket gör Watch 5 till en komplett partner för alla dina sportbehov. Klockan mäter nu din maximala syrekapacitet, VO2max, i realtid. Klockans återhämtningsprogram ger värdefull tilläggsinformation om din vätskebalans, hur mycket vätska som har avlägsnats genom svettning och hur mycket du bör dricka på grund av detta.

Watch 5-klockan mäter din sömn och återhämtning ännu noggrannare än tidigare. Watch 5-klockorna har en funktion som automatiskt stänger av din SmartThings-TV när den som bär klockan somnar. Dessutom har klockan fått ett antal nya urtavlor som gör att du kan matcha urtavlan med färgen på de nya klockbanden.

Samsung Watch 5 är en komplett följeslagare för sport

Som smartklocka är Samsung Galaxy Watch 5 mer omfattande än de flesta av sina konkurrenter och mäter inte bara syremättnad i blodet utan även blodtryck, sömn, aktivitet och idrottsprestationer. Dessutom har Watch 5 en BIA-sensor som mäter kroppssammansättning, blodtryck och EKG. Dessa faktorer gör Watch 5 till en av de mest omfattande smartklockorna på marknaden, eftersom ingen smartklocka hittills har kunnat ge alla detaljer om din hälsa och ofta måste en smartklocka stödjas av andra hälsoutrustningar och analyser för att få en helhetsbild och mäta dina framsteg. Mätning av kroppssammansättning är ett verktyg för alla som är intresserade av viktkontroll och kroppssammansättning, vilket gör det enkelt att fastställa din baslinje och följa dina framsteg mer exakt.

EKG- och blodtrycksövervakning (Samsung Health Monitor)*

EKG- och blodtrycksmätare* kräver en Galaxy-smartphone med Android 7.0 eller senare. Fungerar endast med Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch4, Galaxy Watch5 och Galaxy Watch 5 Pro

Watch 5:s BIA-sensor ger dig lättlästa siffror för kroppsfettprocent, muskelmassa, vätskeinnehåll, basalomsättning (BMR) och kroppsmasseindex, och gör det enkelt att se hur din aktivitetsnivå leder till t.ex. ökad muskelmassa. Mätningen är enkel att ta direkt från handleden med två fingrar och visar hur din aktivitet har påverkat din kroppssammansättning och hur du eventuellt kan förbättra din aktivitet för att uppnå de resultat du vill ha.

Effektiv sömnmätning

Watch 5 innehåller också förbättrad sömnanalys, som mäter en omfattande mängd data under hela natten om olika sömnstadier. Med förbättrade mätalternativ kan klockan spåra ett antal faktorer som påverkar sömnkvaliteten, inklusive hur mycket du snarkar under sömnen. National Sleep Foundation kan hjälpa dig att få tips för bättre sömn. 

Viktiga funktioner:

 • Google Pay
 • Google Maps
 • över 90 olika träningsappar
 • Ultrasnabbt och enkelt Wear OS drivs av Samsung
 • EKG*, blodtryck, sömnanalys och stressmätning
 • Mätning av kroppssammansättning
 • Andningsövningar
 • 16 GB lagringsutrymme
 • GPS och kompass
 • Anpassningsbar med dina favoritappar

Specifikationer:

 • AMOLED-skärm på 1,19 tum (396x396 px).
 • storlek: 40.4x39.3x9.8mm
 • Aluminiumkropp
 • Batteri: 284 mAh (trådlös laddning)
 • Batteritid vid normal användning ca 40 timmar
 • Safirir-glas + 3D-bakglas
 • Minne: 1,5 GB + 16 GB
 • Sport fluoroelastomerband, 20 mm brett
 • Vattentät och dammtät, och uppfyller kraven på temperatur-, vibrations- och stöttålighet enligt den amerikanska militärstandarden (MIL-STD-810G).
 • Mikrofon och högtalare
 • Google Maps
 • Anslutningsmöjligheter: BT5/ Wi-Fi 2,4 GHz och 5 GHz/& NFC /GPS
 • Accelerometer, gyroskop, barometer, pulsmätare, BIA, EKG, kompass
 • Vattentålighet: 5ATM/IP68
 • Kompatibel endast med Android-enheter, inte iOS
Mer information
SKU 54182
Varumärke Samsung
Boetts bredd 40 mm
Glas Safirkrystal
Armband Gummi / Silikon
Boetts färg Roséguld
Armband bredd 20mm
Färg på armband Rosa
Färg, urtavla LCD
Vattentäthet 50m / 5atm
Kategori Damklockor
Material Aluminium
Garanti 2 år
mpn SM-R900NZDAEUB

© 2022 Klockmagasinet.com