Kalevala Live Hard Live Your Dream

9 artiklar

Kalevala Live Hard Live Your Dream smycken

Live Hard Live Your Dream smyckeserie är designad för dem som vill leva sina liv till fullo och modigt jaga sina drömmar. Denna kollektion framhäver äventyrets och vänskapens betydelse i livet och är skapad för att inspirera bäraren att leva varje dag fullt ut.

Live Hard Live Your Dream smycken är skapad i samarbete med The Dudesons och reflekterar deras glädje för livet och mod. Den centrala delen av kollektionen är ett dubbelsidigt hängsmycke med inskriptionen "Live your dream" på ena sidan, vilket påminner bäraren om att följa sina drömmar. Halsbandets längd är justerbar, vilket gör det mångsidigt och anpassningsbart till olika tillfällen.

Smycken är lämpliga för både män och kvinnor. Kalevala Duudsonit Live Hard Live Your Dream- serien är mycket modemedveten och reflekterar väl The Dudesons dynamiska och unika livsstil. Live Hard Live Your Dream-smyckena förmedlar värden som är viktiga för The Dudesons och uppmuntrar bäraren att tro på sig själv och leva livet fullt ut.

Samarbete mellan Kalevala och The Dudesons

Man kan tro att Kalevala och The Dudesons inte har något gemensamt. Men redan i de tidiga stadierna av designen av Kalevala The Dudesons Live Hard Live Your Dream-smyckena blev det tydligt att dessa till synes olika varumärken delar viktiga värden. Dessa värden är äkthet, vänskap och mod, vilket den nya smyckes serien är designad att förkroppsliga. Båda varumärkena har alltid gjort sitt bästa och gjort saker helhjärtat. Dessa aspekter skapade tron på ett framgångsrikt samarbete, vilket resulterade i ett mångsidigt armband, två något rockinspirerade halsband och stiliga örhängen. Live Hard Live Your Dream-smyckena är tillverkade i silver.

Kalevala har designat och handgjort Live Hard Live Your Dream-kollektionen för att tåla tidens tand och berätta historier. Som The Dudesons säger: "Låt oss leva livet till fullo och med en stor låga, så att varje dag är värd att leva! Låt oss våga drömma och uppnå de saker vi vill ha i livet. Även när vi får blåmärken, låt oss inte stanna kvar - det är där historierna och äventyren kommer ifrån! När vi blir gamla kan vi sitta i gungstolen nöjda och berätta om fantastiska vänskaper och äventyr levda med ett stort hjärta."

Live Hard Live Your Dream-kollektionen är för dem som uppskattar varje ögonblick i livet och vill bära med sig en påminnelse om att varje dag är värd att leva. Denna kollektion uppmuntrar alla att följa sina drömmar och leva sina liv med ett stort hjärta och djärva handlingar.