Longing

3 artiklar

Kalevala Longing smycken

Longing smycken är perfekt för dem som uppskattar det förflutnas skönhet och vill bära med sig nostalgiska minnen och hopp för framtiden. Denna serie visar upp ett skulpturalt och nostalgiskt formspråk som kombinerar estetik från gamla fotoramar med modern smyckesdesign.

Smyckena i Longing är vackert mönstrade och skulpturala, inspirerade av gamla fotoramar. Gjorda av ljust silver, speglar dessa delar det förflutnas och minnets vemod, och skapar en djup förbindelse mellan bäraren och deras personliga berättelser. Designer Taru Harmaala Chaloff har fångat element i smyckena som väcker nostalgi och känslor.

Berättelsen om Longing smycken tar oss till det gamla fotot på byrån, och öppnar ett fönster till själens förflutna. "På byrån, ett gammalt foto i sin ram, öppnar fönstret till min själ. Jag ser och minns allt som var och som aldrig var, och det som är nu, kommer snart att bli ett vemodigt minne från det förflutna. Samtidigt ser jag allt jag hoppas på i framtiden. Längtan och förväntan, i tidens flöde. Kvällen mörknar, bilden bleknar, min själs fönster förblir öppet." Denna dikt återspeglar kollektionens djupa och nostalgiska natur.

Smyckena i Longing -serien återspeglar det förflutnas skönhet och är perfekta för dem som vill betona vikten av sina minnen och leva i stunder fulla av vemod och förväntan. Kollektionens delar är som små konstverk som bär med sig berättelser från det förflutna och framtiden, och skapar djupa och uttrycksfulla smycken som berör hjärtat.