Maiden of the North

8 artiklar

Kalevala Maiden of the North smycken

Maiden of the North smycken är perfekt för dem som vill framhäva styrka, visdom och uppskattning av traditioner i sina smycken. Denna kollektion hämtar inspiration från gamla vikingatidens smycken, och visar upp järnålderns estetik och intrikata flätade mönster i modern form.

Designad av Taru Harmaala Chaloff, Maiden of the North -smyckena är gjorda av skimrande silver eller varm brons, med dekorativa flätningar som hedrar traditionerna från våra förfäders smycken. Maiden of the North örhängena är unika, eftersom de inte är spegelbilder av varandra, vilket betonar deras handgjorda karaktär och individualitet. Kollektionen inkluderar även större versioner, vilket ger dig möjlighet att välja den storlek och stil som passar dig bäst.

Berättelsen om Maiden of the North smycken berättar om den listiga jungfrun i Norden, en klok och mäktig varelse som väver intriger och kan trollformler. "Den listiga jungfrun i Norden, klok och mäktig, väver intriger, kan trollformler och kan förtrolla vem hon vill. Med dessa böjer hon männens sinnen och kvinnors skratt, såväl som himlens vindar och havets dån." Denna dikt återspeglar kollektionens starka och mystiska anda, kombinerad med gamla smyckens skönhet.

Maiden of the North smycken är perfekt för dem som vill lyfta fram traditioner och styrka i modern smyckesdesign. Kollektionens delar visar upp de dekorativa elementen i gamla finska festdräkter, och kombinerar dem med samtida hantverk och design. Maiden of the North-smyckena är en tidlös konst som berättar historier från det förflutna och för med sig visdomen och styrkan från våra förfäder.