Tree Spirit

2 artiklar

Kalevala Tree Spirit smycken

Tree Spirit smycken är perfekt för dem som känner en koppling till den Nordiska naturen och mytologin. Denna kollektion återspeglar naturens mystik och skogsandar, och ger traditionella finska symboler och berättelser liv i modern design.

Kalevala Tree Spirit smyckena är gjorda av gyllene brons, och deras festliga utseende gör dem distinkta och värdefulla. Varje smycke har en diamantformad emaljerad silverplatta i mitten, vilket ökar deras unika karaktär och skönhet. Emaljdelarna är tillverkade av Pauliina Rundgren i hennes studio i S:t Michel, vilket betonar smyckenas inhemska hantverkstradition och kvalitet.

Designer Taru Harmaala Chaloff har fångat skogens essens och kraft i dessa smycken. Tree Spirit -seriens dikt återspeglar denna idé: "Jag är solens guld på din hud, den vårdande flamman i din själ, göken som ropar i natten. Jag är anden, skogens essens och styrka, jag är, du är." Denna kollektion är ett utmärkt val för dem som uppskattar naturens skönhet och vill bära med sig en bit av skogens magi. Kollektionens smycken är som små konstverk som kombinerar traditionell finsk estetik med modern design och skapar tidlösa och meningsfulla smycken.