Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth

5 490,00 Kr 2 490,00 Kr Du sparar: 3 000,00 Kr
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
I lager (Antal: 1)
SKU
27334

En multisportklocka med pulsmätning och outdoorfunktioner

Spartan Sport Wrist HR Baro har en robust design. Klockan är gjord av premium material som rostfritt stål, glasfiberförstärkt polyamid och mineralglas som gör modellen till den perfekta äventyrsklockan. Klockan mäter din puls direkt från handleden utan hjälp av obekväma pulsbälten. Håll koll på din lokala miljö med klockans mångsidiga friluftsfunktioner som bland annat stormalarm, vädertrend och lufttryck vid hasvytan. 

Klockans urkrans (50 mm i diameter) är gjord av stiligt rostfritt stål och det bekväma armbandet är gjord av silikon. Med endast 74 gram är Suunto Spartan Sport Wrist Baro Stealth en av Suuntos lättaste pulsklockor. 

Armbandsbredd: 24 mm
Passar handledsomkrets: 130 - 230 mm

Baro, den funktionella friluftsklockan

Lufttrycksmätning vid havsytan, temperatur, stormvarning och FusedAlti är alla nya funktioner i Suuntos Baro-serien. FusedAlti kombinerar GPS med barometrisk data för att ge dig mer exakt höjdinformation. Håll dig på rutten genom att använda klockans kompass med lutningskompensation och missvisningskorrektion. Klockan visar dig tid för både solupp och solnedgång och med stormalarm funktionen håller du koll på vädret.

Batteriprestanda

Tidsläge: 14 dagar

Träningsläge med GPS: 10, 20, 40 h

Aktivitesmätning 24/7 och mobilnotiser: 7 dagar 

Tillverkad i Finland

Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth klockan är designad för att klara sig i de mest krävande väderförhållanden. Klockan är vattentät till 100 meter och den fungerar i temperatur från -20 °C till +60 °C. Den tydliga pekskärmen i färg syns i både mörkret och i solen. Displayen är skyddad av mineralglas och den är konstruerad för att motstå mekaniska stötar och repor. Klockans boett är gjord av glasfiberförstärkt polyamid. 

En mångsidig träningsklocka

Suunto Spartan Sport  Baro har över 80 förinställda sportlägen. Dessutom ser du en träningssammanfattning på 30 dagar samt din träningsbaserade återhätmningstid direkt från klockan. Suunto Movescount appen ger dig åtkomst till omfattande träningsdata och ger dig möjlighet att följa med dina vänners tränings aktiviteter. Skapa en veckoschema för träningen med klockans planeringsverktyget eller välj bland hundratals färdiga träningsprogram.

Löpning

Denna klockan är perfekt för löpträning! Håll koll på din löphastighet, distans och position i realtid. Med klockan kan du jämföra din puls, effekt och hastighet i detaljerade varvtabeller. Prova på intervallträning och låt klockan ta dig igenom träningspasset. Anpassa puls och tempozoner och skräddarsy till din träning. Med funktionen FusedSpeed™ håller du koll på din löphastighet med exakta resultat. Funktionen fungerar genom att hämta data från GPS signaler som den jämför med dina armrörelser. Klockan kan också kopplass ihop med utomstående sensorer och pulsbälten som Suunto Smart Sensor, Stryd eller Food Pod-sensor.

Suunto multisport funktionen

Med Spartan Sport Wrist HR Bar Stealth klockans multi-sport-funktionen kan du kombinera flera aktiviteter i en träningspass. Funktionen har utvecklats för triathlon träning men den kan också användas för att skapa egna multisport kombinationer. Skifta sport till sport mitt i träningen med bara några klick. På Movescount.com hittar du färdiga multisportprofiler som du kan ladda ner till din enhet.

Simning

Spartan Sport Wrist HR är vattentät till 100 meter och passar perfekt för både träning i bassäng och i öppet vatten. Klockan mäter din takt och distans och du kan även välja för automatiskt styrning genom intervallpass. Om du använder en Suunto Smart sensor pulsband kan du klockan användas för pulsmätning under också då du simmar.

Cykling

Se varvtabeller i realtid med puls, kraft och hastighet. Anslut klockan med den kompatibla Suunto Bike sensorn (säljs separat) för att få tillgäng till flera funktioner och avancerade mätningar.

Mer information
SKU 27334
Varumärke Suunto
Boetts bredd 50 mm
Glas Mineral
Armband Gummi / Silikon
Boetts färg Silver/grå, Svart
Armband bredd 24mm
Färg på armband Svart
Färg, urtavla Svart
Vattentäthet 100m / 10atm
Kategori Herrklockor
Material Plast, Rostfritt stål
Garanti 2 år
mpn SS023404000
payments-logo

© 2022 Klockmagasinet.com