Apple Watch Series 9

30 artiklar

Apple Watch Series 9 smartwatch - mot en ny era

Smartklockan Apple Watch Series 9 är nu mer mångsidig än någonsin. Den är fullmatad med nya funktioner och sensorer som gör det enklare att följa din välmående. Den nya kroppstemperatur sensorn ger mer exakt hälsoinformation, särskilt för kvinnor, och övervakar till exempel din kroppstemperatur när du sover. Kollisionsdetektering är också en ny funktion i klockan. Apple Watch Series 9 känner av om du är inblandad i en allvarlig bilolycka eller krashar med din cykel. Om det behövs kommer Apple Watch Series 9 smartklockan automatiskt att kontakta ambulansen och meddela räddningspersonal var du befinner dig. Klockan meddelar också din ICE-kontakt. Detta är möjligt tack vare Apple Watchs treaxlad gyroskop med stor räckvidd, den nya accelerometern, mikrofonen, barometern, GPS och den avancerade algoritmen för sensorfusion, som har tränats med mer än en miljon timmars olycksdata från den verkliga världen.

Apple Smartwatch hjälper dig att uppnå bättre hälsa och livsstil

En balanserad sömn är en viktig del av hälsan. Appen Sleep på Apple Watch Series 9 följer hur mycket du sover och hur du kan optimera din sömn. Med Apple Watch 9 kan du också ta ett EKG när som helst (Apple Watch Series 9 kan skapa en hjärtkurva som liknar I-switch-kurvan). OBS! EKG-mätningen på Apple Watch 9 är inte avsedd för medicinsk användning (EKG-appen är inte avsedd att användas av personer under 22 år). Du kan också använda Apple Watch för att mäta syrenivån i blodet (Apple Watch 9-mätningen av syrenivån är inte avsedd för medicinsk användning).

Apple Watch Series 9 är också en bra träningsklocka och kommer också med en ny, förbättrad app för träning. Appen har nya träningsvyer som ger dig mer information i en överblick direkt från skärmen. Övervaka tempo, puls, kadens och effekt. Med pulsmätning kan du snabbt hålla koll på intensiteten under ett träningspass. Enheten beräknar automatiskt träningszoner utifrån dina hälsodata. Du kan också skräddarsy träningen så att den passar din träningsstil och få bästa resultat.

Årets mest stiliga smartklocka - Apple series 9

Apple Watch Series 9 är stöttålig, dammtät enligt IP6X och simtät enligt WR50. Allt detta utesluter dock inte stil. Alltid på, kant till kant Retina skärmen är högkvalitativ och hållbar. Den ljusa Retina-skärmen gör detaljerade urtavlor fantastiska att titta på och lätta att läsa. Den stor skärmen gör det också lättare att hantera skärmen och skriva med klockan. App Store har tusentals appar och urtavlor som är lätt att matcha med din still. Du kan också skapa dina egna urtavlor, och med ett utbytbart och mångsidigt Apple Watch-band kan du anpassa den stil som passar just dig. Hitta din Apple series 9 smartklocka redan idag!