Calvin Klein Klockor

37 artiklar

Loading...
  1. Calvin Klein Linked 25200057
    Calvin Klein Calvin Klein Linked 25200057
    Tillfälligt slut i lager
    2 090,00 Kr

37 artiklar

Shoppa Calvin Klein klockor på Klockmagasinet och pigga upp din outfit med en snygg detalj! Calvin Klein eller CK känns för sina minimalistiska accessoarer. Calvin Klein klockor har en elegant design med tydliga linjer som påminner om 90-talets coola trender. Hos oss hittar du ett brett sortiment av populära Calvin Klein klockor för herr, trendiga CK klockor för dam och en stilsäker unisexkollektion. Glöm inte att även bekanta dig med Calvin Klein smycken! Varje Calvin Klein klocka levereras i sin originalförpackning direkt från vårt eget lager med snabb leverans inom några arbetsdagar.

Ska du köpa en Calvin Klein klocka i present? Personalisera din gåva med en unik gravyr för att skapa ett personlig detalj. Vi erbjuder gratis gravyr på alla produkter som kan graveras.

Calvin Klein klockor för alla tillfällen

De minimalistiska klockor av Calvin Klein är lätta att kombinera med vilken outfit som helst, oavsett vad du har för planer för dagen. Skapa en genomtänkt outfit för jobbet, lägg till en elegant detalj på din festlook eller lyfta din vardagsgarderob till den nästa nivån. Calvin Klein erbjuder snygga alternativ för dig att välja mellan. Kanske föredrar du ett klassiskt läderarmband, elegant silverfärgat stål eller sen är det en klassisk guldfärgad klocka som är det bästa alternativet för just dig. På Klockmagasinet hittar du även också trendiga tvåfärgade Calvin Klein-klockor. Om du gillar att bära både silver- och guldaccessoarer i vardagen och vill bära klockan oberoende av dina andra klädselval, är ett tvåfärgat armbandsur ett bra alternativ för dig.

CK är en modeklassiker från 90-talet

För många är CK ett varumärke som omedelbart för tankarna till 90-talet. Men visste du att Calvin Klein grundade sitt populära modemärke redan på 1960-talet? Detta märke har funnits i årtionden och har förtjänat sin titel som ett av de mest ikoniska märkena i modevärlden. CK:s stil är enkel och elegant, men också sportig och avslappnad. Detta modehus förstår vikten av kvalitet vilket återspeglas i den självsäkra designen och de utmärkta materialvalen som används i Calvin Klein klockorna. Förutom klockor och smycken är märket känt för sina klädkollektioner och parfymer.


© 2022 Klockmagasinet.com