Fars dag börjar närma sig och på söndagen den 14. November är det dags att skämma bort våra pappor lite extra. En god frukost, en hembakad version av pappas favoritkaka och barnteckningar är klassiska presenter som alla pappor faktiskt gillar. Men vad om du skulle ge honom något som han kanske inte förväntar sig? Vi gick igenom vårt sortiment för att lista ett grymt gäng fars dag-presenter att ge bort till pappa. Bekanta dig med våra presentidéer och hitta något som säkerligen kommer att göra just din pappa glad på fars dag.


Till pappan som gillar att vara ute i naturen

Den bästa presenten till pappa är något som passar hans hobbies. Är din pappa en friluftsmänniska som gillar att vara ute i naturen? En klassisk schweizisk armékniv av god kvalitet är en praktisk present som säkert kommer att uppskattas. För de pappor som älskar äventyr rekommenderar vi den nya Polar Grit X Pro klockan som är en hållbar outdoor multisportklocka utrustad med en mångsidig selektion av innovativa navigeringsverktyg. Ukko Roihu grillhalster är igen den perfekta presenten till den grillintresserade pappan som helst alltid skulle vara på tältsemester och laga mat över öppen eld.

Polar Grit X Pro Black DLC
-28%
Polar
Polar Grit X Pro Black DLC
5599,00 Kr
4059,00 Kr
Ukko Roihu Halster
Ukko Schnapps
Ukko Roihu Halster
1490,00 Kr
1192,00 Kr

Till den stilsäkra pappan

En klocka är en klassisk present även när det gäller fars dag. Vi rekommenderar speciellt att bekanta dig med vårt mångsidiga sortiment av snygga Armani Exchange klockor. En ny plånbok eller ett par manschettknappar av hög kvalité är klassiska presentidéer som ger glädje i många år. Har din pappa klockor som hobby? En resväska för klockor är den perfekta presenter för pappan som reser mycket och som tar sina klockor på allvar.

Armani Exchange CAYDE AX2706
Armani Exchange
Armani Exchange CAYDE AX2706
2189,00 Kr

Till den sportiga pappan

Letar du efter en present till din sportintresserade pappa? En sportklocka är den ultimata fars dag-presenten till pappan som tycker om att röra på sig. Pappan som cyklar mycket skulle kanske hitta ny motivation från en cykeldator med vilken han kan samla data om sin hastighet och distans. Om din pappa fortfarande lyssnar på musik med hörlurar med tråd när han tränar kommer han säkert att uppskatta ett par trådlösa hörlurar.

Till pappan som har allt

Att hitta en kul present till någon som redan har allt är svårt. Men det finns ju alltid något som din pappa behövs (eller som din pappa vill ha). Tänka på saker som skulle kunna göra pappas vardag lite bättre och roligare. En plånbok är en av de saker som man använder varje dag men som man ofta glömmer bort att uppdatera. Vi erbjuder ett brett sortiment av praktiska men stiliga Secrid plånböcker som du kan personalisera med en unik gravyr. Vid sidan av en liten present skulle det kanske vara en rolig idé att göra något tillsammans med pappa. Bjuda pappa in på kino, organisera en brädspelskväll för familjen eller laga honom en härlig fars dag frukost.

Till den teknikintresserade pappan

Kanske är din pappa lite av en tekniknörd? En väckarklocka som man kan styra via mobil applikation eller en mångsidig smartklocka är säkert presenter som din teknikintresserade pappa kommer att älska. Ett par brusreducerande hörlurar kommer att uppskattas av pappan som fortfara jobbar hemifrån. För pappan som samlar klockor är en klockuppdragare en kul presentidé!


Visa alla fars dag-presenter

Behöver du mer fars dag inspiration? På denna sidan hittar du ett mångsidigt sortiment ac fars dag -presenter.