Blogg

 1. En fantastisk nyhet – Polar Ignite 3

  Polar Ignite 3
  En ny version av Polars mycket populära Ignite-modell har släppts. Polar Ignite 3 är en mycket komplett blandning av sport- och smartklocka med en omfattande uppsättning funktioner för sport och återhämtning samt praktiska egenskaper för vardagen.
  Läs mer »
 2. Nomination smycken trendiga just nu!

  Nomination smycken trendiga just nu!

  Läs mer »
 3. Nya Samsung Galaxy Watch 5 & Watch 5 Pro är här!

  Samsung Galaxy Watch5 smartwatch
  Samsungs väldigt omtyckta Galaxy Watch-serie har uppdaterats med Galaxy Watch 5 och Watch 5 Pro-modellerna. En lång batteritid och snygg design gör dessa värda en noggrannare titt!
  Läs mer »
 4. Arbetarnas favoriter

  arbetarnas favoriter
  Månadens favoriter i augusti blev Casio A168, Garmin Instinct och Citizen Promaster. Detta upplägg innehåller en rad olika klockor, men tillsammans bildar de en harmonisk samling. Här hittar du säkert något passligt åt dig!
  Läs mer »
 5. Vi presenterar de nya Polar sportklockorna - Polar Pacer och Polar Pacer Pro

  Admiring a watch

  När våren tinar upp och joggingspåren börjar beträdas är det ett utmärkt tillfälle att kolla in Polars nya sportklockor: Polar Pacer och Polar Pacer Pro. Polar Pacer och Polar Pacer Pro är, som vanligt för märket, pålitliga och helt enkelt snygga sportklockor med ett bra pris-prestandaförhållande.

  Läs mer »
 6. Smartwatch Nyheter 2022 | Amazfit GTR 3 och Amazfit GTS 3

  Amazfit GTS 3 smartwatch på handleden

  Letar du efter en enkel smartwatch som är prisvärd, snygg men mångsidig? Om ditt svar är ja, kan nyheterna Amazfit GTS 3 och GTR 3 vara något för dig. Läs artikeln och bekanta dig med de nyaste Amazfit lanseringar.

  Läs mer »
 7. Huawei Watch GT Runner | Sportklocka För Löpare

  Huawei Watch GT Runner

  Det är dags att bekanta oss med den nya Huawei Watch GT Runner sportklockan. Denna vill du inte missa.

  Läs mer »
 8. Thomas Sabo — vårkollektion 2022

  Thomas Sabo vårkollektion 2022

  Upptäck härliga smycken i årets Thomas Sabo vårkollektion! Bekanta dig med den nya kollektionen och starta våren med stil.

  Läs mer »
 9. Allt Om Marvel X Pandora The Avengers Smycken 2022

  Marvel X Pandora The Avengers

  Den nya Marvel X Pandora The Avengers serien är här! Upptäck det fantastiska sortimentet av nya Marvel X Pandora berlocker med superhjältar som Black Widow, Hulk och Captain America.

  Läs mer »
 10. Garmin Instinct 2 - Jämför modeller

  Man wearing Garmin Instinct 2

  Upptäck Garmin Instinct 2! En fantastisk GPS sportklocka som erbjuder avancerad tålighet, ett stort antal funktioner och utmärkt valuta för pengarna. Läs allt om kollektionen här.

  Läs mer »
Sida

© 2022 Klockmagasinet.com