Blogg

 1. Suunto Vertical | Äventyrsklocka med stor skärm för utmanande expeditioner och träning

  Suunto Vertical

  Vissa människor föredrar det genomsnittliga – men äventyrare behöver ett verktyg de verkligen kan lita på. Suunto Vertical, nyheten som alla talar om, överträffar våra förväntningar och erbjuder mycket mer än vad vi kunnat föreställa oss.

  Läs mer »
 2. Smyckesvård | Tips

  Korut

  För att ditt smycke ska få en längre livslängd är det viktigt att vi tar väl hand dem hemma. Vi har listat upp några tips som får dina smycken att glänsa i flera år framöver. och att ditt det ska få en lång livslängd.

  Läs mer »
 3. En fantastisk nyhet – Polar Ignite 3

  Polar Ignite 3

  En ny version av Polars mycket populära Ignite-modell har släppts. Polar Ignite 3 är en mycket komplett blandning av sport- och smartklocka med en omfattande uppsättning funktioner för sport och återhämtning samt praktiska egenskaper för vardagen.

  Läs mer »
 4. Nomination smycken trendiga just nu!

  Nomination smycken trendiga just nu!

  Läs mer »
 5. Nya Samsung Galaxy Watch 5 & Watch 5 Pro är här!

  Samsung Galaxy Watch5 smartwatch

  Samsungs väldigt omtyckta Galaxy Watch-serie har uppdaterats med Galaxy Watch 5 och Watch 5 Pro-modellerna. En lång batteritid och snygg design gör dessa värda en noggrannare titt!

  Läs mer »
 6. Arbetarnas favoriter

  arbetarnas favoriter

  Månadens favoriter i augusti blev Casio A168, Garmin Instinct och Citizen Promaster. Detta upplägg innehåller en rad olika klockor, men tillsammans bildar de en harmonisk samling. Här hittar du säkert något passligt åt dig!

  Läs mer »
 7. Vi presenterar de nya Polar sportklockorna - Polar Pacer och Polar Pacer Pro

  Admiring a watch

  När våren tinar upp och joggingspåren börjar beträdas är det ett utmärkt tillfälle att kolla in Polars nya sportklockor: Polar Pacer och Polar Pacer Pro. Polar Pacer och Polar Pacer Pro är, som vanligt för märket, pålitliga och helt enkelt snygga sportklockor med ett bra pris-prestandaförhållande.

  Läs mer »
 8. Smartwatch Nyheter 2022 | Amazfit GTR 3 och Amazfit GTS 3

  Amazfit GTS 3 smartwatch på handleden

  Letar du efter en enkel smartwatch som är prisvärd, snygg men mångsidig? Om ditt svar är ja, kan nyheterna Amazfit GTS 3 och GTR 3 vara något för dig. Läs artikeln och bekanta dig med de nyaste Amazfit lanseringar.

  Läs mer »
 9. Huawei Watch GT Runner | Sportklocka För Löpare

  Huawei Watch GT Runner

  Det är dags att bekanta oss med den nya Huawei Watch GT Runner sportklockan. Denna vill du inte missa.

  Läs mer »
 10. Thomas Sabo — vårkollektion 2022

  Thomas Sabo vårkollektion 2022

  Upptäck härliga smycken i årets Thomas Sabo vårkollektion! Bekanta dig med den nya kollektionen och starta våren med stil.

  Läs mer »
Sida

© 2022 Klockmagasinet.com