Blogg

 1. Xiaomi Zepp smartklocka | Recension

  ZEPP E ja Z

  Har du redan hört om Zepp? I denna artikel bekantar vi oss med de stiliga Zepp E och Zepp Z smartklockor som Xiaomi lanserades nyligen. Dessa klockor har en stilsäker design och erbjuder kvalité till bra pris. Bekanta dig med vårt breda

  Läs mer »
 2. Garmin vs Suunto - allt du behöver veta

  white text on black background

  Suunto vs Garmin - allt du behöver veta innan du väljer din aktivitetsklocka

  Suunto eller Garmin? Många har de

  Läs mer »
 3. Garmin Venu vs Vivoactive 4 - vilken ska du välja?

  Vivoactive 4 vs Venu

  Garmin Vivoactive 4 eller Garmin Venu: vilken ska du välja?

  Många ser Garmin

  Läs mer »
 4. Bästa aktivitetsklocka för dig - dessa klockor får du inte missa!

  aktivitetsklockor på vit bakgrund

  De bästa aktivitetsklockorna - hitta rätt modell för dig!

  Letar du efter en ny aktivitetsklocka, men får du beslutsångest från den enorma mängden olika alternativ? Vi fattar! Det finns så många varumärken, modeller och funktioner att välja mellan. Det beror en stor del på dig som användare vilken aktivitetsklocka som är bäst för dig. Kanske är du en professionell tränare som vill ha tillgång till så mycket data som möjligt. Eller kanske är du någon som letar efter lite extra stöd för att ta han om ditt välmående även när livet käns hektiskt. En aktivitetsklocka, som även kallas för aktivitetsarmband, fungerar som en digital assistent som kan mycket mer än berätta tiden. Vissa modeller är till och med jäm

  Läs mer »
 5. Bästa polar pulsklocka för dig

  Polar Unite -kello

  Vilken Polar pulsklocka är bäst för dig? I denna artikeln går vi igenom våra populäraste Polar klockor. Bekanta dig med Polar Unite, Polar Ignite, Polar Vantage och Polar Grit X klockorna, och hitta det bästa alternativet för dig. En Polar sportklocka gör det dina träning gör träningen roligare och mera målmedveten. Lär dig lyssna på din kropp på en helt ny nivå med hjälp av insiktsfull data som du har alltid koll på med din Polar klocka. Polar förstår att det inte bara är viktigt med att röra sig och vara aktiv! Låt din klocka påminna dig när det är dags att vila och ta hand om ditt välmående på ett helhetsomfattande sätt.

  Sportiga innovationer från Finland

  Polar är ett finländskt varumärke som är känt för sina innovativa sportklockor. Om du vill ha kvalité är Polar ett bra val för dig. Detta företag har över 40

  Läs mer »
 6. julklappstips 2020 | smycken för henne

  korukollaasi

  Behöver du tips på julklappar till mamma, syster, flickvän eller fru? Vi är här för att hjälpa dig! Julen börjar närma sig och det är dags att hitta den perfekta julklappen till dina nära och kära. Oberoende om du är i bra tid eller börjar lite för last minute, vet vi hur stressigt det kan vara att gå på julklappsjakt. Men oroa dig inte, här har vi några tips för dig!

  Ett smycke är en klassisk gåva som passar bra för julen också. Vi har försökt att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta de perfekta smycken att ge bort i julklapp i år. På denna sida hittar du våra vackraste julklappstips för varje budget. Vi har smycken under 200 SEK men erbjuder ockå ett brett sortiment av lyxigare modeller. Glöm inte att besöka vår mångsidiga kategori för smycken för flera alternativ!

  Läs mer »
 7. Garmin Klocka - bäst på marknaden 2020?

  Garmin klockor

  Garmin är definitivt en av de ledande företag i branschen när det gäller pulsklockor och smartklockor! Många känner detta amerikanska företag för sina innovativa GPS klockor! Garmin har ett mycket brett utbud, som kan göra det lite utmanande att jämföra de olika modeller. I denna artikel presenterar vi några av våra favoriter från Garmin. Läs vidare, och lär dig vilken Garmin klocka skulle kunna vara bäst för just dig!

  Innehållsförtäckning:

  Läs mer »
 8. Apple Watch SE eller Series 3?

  Har du längre övervägt att köpa en Apple Watch Series 3 men nu börjat fundera på Apple Watch SE istället? Både modeller representerar kategorin för billigare Apple Watch och är mycket bra alternativ för att komplettera din iphone. Apple Watch 3 och SE liknar varandra gällande priset, men det fin

  Läs mer »
 9. Apple Watch 6 eller Apple Watch SE?

  De nya Apple Watch klockor lanserades i september 2020. Har du redan bekantat dig med dessa nyheter? Denna artikel är för dig som vill jämföra Apple Watch Series 6 och Apple Watch SE klockor. Läs artikeln och lär dig vilken Apple Watch skulle passa bäst för just dig.

  Läs mer »
 10. Apple Watch 3 - fortfarande ett bra alternativ

  Apple Watch 3 som lanserades redan 2017 är fortfarande ett utmärkt val nu tre år senare! Den mycket populära Apple Watch kollektionen har sedan uppdaterats med två nya modeller, vilket betyder att priset på Apple Watch 3 har kommit ner till en mycket lockande och konkurrenskraftig nivå. Apple Watch 3 är även nu i 2020 en av de mest efterfrågade smartklockor i medium prisklasset! Skulle denna modellen kunna vara det perfekta valet för dig? Läs artikeln och bekanta dig med Apple Watch 3!

  Läs mer »
Sida
payments-logo
© 2021 Klockmagasinet.com