Alla hjärtans dag närmar sig! År 2024 firas Alla hjärtans dag på onsdagen den 14 februari. Alla hjärtans dag är ett underbart tillfälle att ge en liten gåva till någon du tycker om. Det kan ofta vara svårt att komma på en present - det är därför vi har sammanställt 5 fantastiska presentidéer åt män på Alla hjärtans dag som garanterat kommer att göra honom glad!


1. Mycket populära Casio-klockor

År efter år har Casio-klockor varit mycket populära gåvor, eftersom de är prisvärda och har många smarta funktioner i ett snyggt paket.Casios sortiment omfattar ett stort antal tidlösa armbandsur i en mängd olika stilar och utföranden. Oavsett om du vill ha en klocka i en iögonfallande guldfärg, funktionell svart eller till och med en klassisk stålfärg, hittar du en klocka som passar dina behov i Casios omfattande sortiment.

Här är några av Casios populära modeller:


Casio Retro A168WEM-7EF
-11%
Casio
Casio Retro A168WEM-7EF
698,00Kr
619,00Kr
Casio A168WG-9EF
-17%
Casio
Casio A168WG-9EF
798,00Kr
659,00Kr

2. gravyrbara smycken

På Alla hjärtans dag är det trevligt att ge sin partner eller vän en personlig gåva.gravyrbara smycken är den perfekta Alla hjärtans dag-presenten. Ett kort meddelande, ett insiderskämt eller till och med ett smeknamn är en minnesvärd gåva som kommer att ge ett leende i många år framöver.

Vi erbjuder gratis gravyr för graverbara föremål. För mer information om hur du beställer en gravyr, se produktsidan för smycken.

Här är några populära produkter för graverbara gåvor3. Snygg Secrid plånbok

År efter år är plånboken en av våra mest populära gåvor! Det är svårt att hitta något mer praktiskt och frekvent använt i den moderna mannens liv än en telefon och en plånbok. Secrid har en rad bra alternativ för att ersätta din mans gamla och slitna plånbok. En praktisk Secrid plånbok eller kortfodral är den perfekta presenten till en partner eller till en vän som fortfarande bär en alldeles för stor plånbok i fickan.


Här är några populära Secrid-produkter4. Pandora nyckelring

Är din partner ett riktigt Game of Thrones- eller Marvel-fan? Fantastiskt! Visste du att du kan köpa de populära Pandora-figurerna på nyckelringar? En personlig nyckelring är den perfekta presenten till mannen som inte behöver någonting. Du kan välja din mans favoritkaraktär eller till exempel hans initialer på nyckelringen. En liten gåva att bära med sig varje dag, för att påminna dig om dig.

Här är några populära Pandora-berlocker för gåvor5. en klocklåda

Hittar du mer än en klocka hemma hos din partner? I år kan du ge bort en Alla hjärtans dag-present som kombinerar praktik och stil. En klocklåda är en välbehövlig och praktisk gåva till den person vars klockor alltid rullar runt på bordet eller skrapar i lådan.

Här är några populära produkter:

Fler presentidéer till Alla hjärtans dag

Har du inte hittat det du letar efter än? Då behöver du inte oroa dig! I vårt breda urval hittar du garanterat den perfekta presenten till din partner eller vän. Ta en titt på gåvorna här.