BOSS Center Court Chronograph Beige 1514027

I lager (Antal: 1)

SKU: 56660
Text
Vanessa

Max: 15 tecken. 

Vill du ge bort en present?
En inslagning per produkt. Vill du ha flera produkter i samma paket vänligen ange detta i fältet “Tilläggsinformation” i kassan så anpassar vi inslagningen därefter.

BOSS Center Court Chronograph Beige 1514027 är inspirerad av hastighet och tennisplaner. Kronografklockan är inspirerad av den italienske tennisspelaren Matteo Berrettini och element har tagits fram med inspiration från de mest klassiska kronografklockorna. Valjoux-urtavlan, de stora knapparna och kombinationen av brons och svart ger klockan ett iögonfallande utseende. Samtidigt är klockan fullmatad med mångsidiga funktioner som kronograf och varvräknare, vilket är en viktig del av alla kronografklockor. För att underlätta läsbarheten har en separat sekundskala placerat till på urtavlans yttre kant. Knapparna är stora och lätta att justera. Stora luggar ger det 44 mm breda höljet luftighet och lätthet, och ett silverfärgat oysterlänk fulländar det moderna utseendet. BOSS Center Court Chronograph Silver 1514023 herrklocka levereras i tillverkarens originalförpackning och har två års garanti.

Vi kan gravera baksidan av boetten med till exempel datum, namn eller initialer (15 tecken). Välj först textstil och skriv sedan den text som ska graveras in i textfältet. Det kostar inget extra. OBS! Graverade klockor kan inte returneras.

SKU 56660
Varumärke BOSS
Boetts bredd 44 mm
Kategori Herrklockor
Urverk Kvartsur (batteri)
Glas Mineral
Luminiscens Nej
Material Rostfritt stål
Form Rund
Armband Rostfritt stål
Armband bredd 22mm
Färg på armband Övriga färger
Boetts tjocklek 11
Armbandets längd 150 - 210 mm
Boetts färg Övriga färger
Färg, urtavla Svart
Vattentäthet 100m / 10atm
Garanti 2 år
mpn 1514027