Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2

3349,00 Kr
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
I lager (Antal: 1)
SKU
56937

Garmin Lily Classic - en snygg smartklocka i en otroligt liten storlek

Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2 är en liten smartklocka för dig som vill uppleva de innovativa funktionerna i en smartklocka utan att kompromissa med stilen. Garmin Lily påminner om en klassisk analog klocka och håller dig uppkopplad, vilket gör det snabbt och enkelt att hålla koll på ditt välbefinnande. Nu kan du uppleva Garmins breda utbud av funktioner i ett mindre paket än någonsin tidigare. Med en diameter på bara 35 mm är Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2 lätt och passar vackert på en mindre handled. Vakna upp till en ljus pekskärm genom att trycka på klockans snygga texturerade urtavla och hitta de appar du behöver på ett kick. Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2 levereras med ett vackert grått läderband som elegant matchar klockans guldfärgade bezel. Med det utbytbara armbandet kan du enkelt ändra klockans stil för att passa din smak.


Garmin Lily smartklockans viktigaste funktioner

 • Klassisk design med en pekskärm gömd under den elegant texturerade urtavlan.
 • Spårar energinivåer, sömn, steg och stressnivåer direkt från klockan
 • Smarttelefonmeddelanden (iOS och Android), svara på textmeddelanden på klockan (Android).
 • 7 motiverande träningsappar för att hålla dig igång
 • Upp till 5 dagars oavbruten batteritid
 • Vattentät upp till 5ATM (lämplig för simning)
 • BLUETOOTH® och GPS (via kompatibel smartphone)
 • Klockbaserad spelliststyrning

Snygg smartklocka med praktiska funktioner

Den eleganta Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2 är bara 35 mm i diameter. Tack vare den smala designen ser den bra ut även på en mindre handled. Med en snygg men enkel analog design är den lätt att matcha din stil och ser bra ut på kontoret eller på gymmet. Larmfunktionerna är dolda under en snygg texturerad urtavla när du inte använder dem. Pekskärmen vaknar upp med ett tryck och avslöjar ett omfattande utbud av smarta funktioner som är lätta att navigera från klockans ljusa display.

Du behöver inte längre välja mellan stil och funktion! Med den kompakta Garmin Lily-klockan får du en imponerande samling innovativa smarta funktioner i ett snyggt paket. Och den är utformad med batteritid i åtanke. Klockan är utformad för daglig användning och erbjuder upp till 5 dagars oavbruten batteritid.

Förstå din kropp bättre med funktionerna Body Battery™ och Pulse Ox™.

Garmin Body Battery™ gör det enkelt att spåra dina energinivåer. En innovativ funktion guidar dig att hitta balansen mellan vila och aktivitet, vilket gör det lättare att optimera din träning och återhämtning. Med klockans inbyggda Pulse Ox™-pulsoximeter kan du bekvämt kontrollera syremättnaden i blodet, så att du kan se hur effektivt din kropp använder syre. Det är också enkelt att kontrollera din syremättnad under natten medan du sover.

Övervakning av hjärtfrekvensen dygnet runt direkt från din handled

Med klockan Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2 är det enkelt att mäta din puls direkt från handleden. Med kontinuerlig pulsmätning håller klockan dig uppdaterad om din kropps kondition. Om du vill kan du ställa in ett larm som varnar dig om din puls stiger för högt eller sjunker för lågt.

Stödjer ditt allmänna välbefinnande

Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2 förstår att ditt välbefinnande handlar om så mycket mer än träning och kost. Den här klockan ser ditt välbefinnande som en bredare helhet som måste beaktas från många olika vinklar. Lär dig hur du kan sakta ner när du behöver det med klockans intelligenta stressövervakningsfunktion. När du är stressad påminner klockan dig om att ta en time-out och uppmanar dig att ta ett snabbt andetag. Tack vare de inbyggda andningsövningarna kan du snabbt lugna din kropp och ditt sinne även när du bara har en stund över. Klockans andningsspårning håller ett öga på din andning inte bara under dagen, utan även när du sover.

Klockan hjälper dig också att hålla koll på din menstruationscykel. Anslut Garmin Lily till Garmin Connect-appen eller registrera dina symtom direkt på klockan. Baserat på dina data kan klockan ge dig tränings- och näringstips som är optimerade för din cykel. Kommer du ihåg att dricka tillräckligt med vatten under dagen? Registrera mängden vatten du dricker på klockan och ställ in en praktisk vätskepåminnelse. Din klocka varnar dig när det är dags att dricka mer.

Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2-klockans högkvalitativa sömnregistrering ger dig en heltäckande bild av vad som händer på natten. Klockan ger dig detaljerad differentiering av ljus-, djup- och REM-sömn så att du kan spåra den verkliga kvaliteten på din vila. Baserat på sömndata från pulsoximetern och andningsdata får du veta mer om vad som händer i din kropp när du sover.

En klocka som hjälper dig att hålla kontakten

Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2 är en innovativ smartklocka som gör det enkelt att hålla kontakten med de människor som betyder något för dig. Anslut klockan till din smartphone och håll koll på inkommande samtal, e-post och meddelanden med klockans smarta telefonmeddelanden. Tillsammans med en kompatibel Android-telefon kan du svara på dina textmeddelanden med klockan. Med Garmin Lilys tillförlitliga säkerhets- och spårningsfunktioner kan du vara lugn och ro. När klockan är kopplad till din telefon kan du alltid skicka din position eller ett rop på hjälp till fördefinierade kontakter om det behövs.

Garmin Lily är kompatibel med den populära appen Garmin Connect, som ger dig tillgång till ett omfattande utbud av ytterligare funktioner. Appen är gratis och kan laddas ner för både iOS- och Android-enheter.

Stöd för en aktiv vardag

En aktiv vardag är nu enkelt! Med klockan Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2 kan du hålla koll på ditt dagliga antal steg och förbrända kalorier. Håll koll på dina aktivitetsnivåer och hitta ny motivation för att träna. Uppmuntrande sportappar gör träningen rolig och meningsfull. Klockan erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, inklusive yoga, pilates och styrketräning. Genom att ansluta klockan till telefonens GPS-funktion kan du övervaka exakt information om rutt och avstånd när du tränar utomhus.

Gillar du att lyssna på musik när du tränar? Med klockan Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2 ansluten till din telefon kan du styra dina spellistor från klockskärmen. Lämna telefonen i fickan och byt låtar eller justera volymen direkt från klockan!


Specifikationer:

 • Corning® Gorilla® Glass 3
 • Display: 240 x 201 px TFT LCD pekskärm (2,5 x 2,1 cm).
 • Storlek: 34,5 x 34,5 x 10,15 mm.
 • Vikt: 24 g.
 • Material för höljet: fiberförstärkt polymer
 • Material för armband: läder (vitt)
 • Armbandsstorlek: 125-190 mm (lämplig handledsbredd 110-175 m). Det utbytbara armbandet är 14 mm brett.
 • Batteri: Litiumjonbatteri, batteritid upp till 5 dagar i smartwatch-läge.
 • Vattentät upp till 5 atm (lämplig för simning).
 • Minne: 14 dagars aktivitetsspårningsdata, 7 aktiviteter + timer.

Paketet innehåller: Garmin Lily Classic Braloba Grey 010-02384-B2 smartklocka, instruktioner och laddkabel.

Mer information
SKU 56937
Varumärke Garmin
Boetts bredd 35 mm
Glas Gorilla Glass
Armband Läder
Boetts färg Silver/grå
Armband bredd 14mm
Armbandets längd 130 - 200 mm
Färg på armband Silver/grå
Färg, urtavla LCD
Vattentäthet 50m / 5atm
Kategori Damklockor
Material Plast
Garanti 2 år
mpn 010-02384-B2

© 2022 Klockmagasinet.com