Venu 3

9 artiklar

Garmin Venu 3 Smartwatch - den perfekta följeslagaren för en aktiv livsstil och ett aktivt arbetsliv

.

Är du ute efter den perfekta smartklockan som kombinerar hög prestanda, snyggt utseende och smarta funktioner? Garmin Venu 3 är designad just för dig. Denna toppnyhet för hösten 2023 finns i butik nu. Bli en av de första att beställa och få tillgång till funktioner som gör din vardag enklare!

Hållbar och snygg

Garmin Venu 3 är tillverkad av hållbara material och en toppmodern display och är byggd för att hålla såväl på jobbet som på gymmet. Den eleganta designen gör den lämplig för alla situationer - oavsett om du är på kontoret, hemma eller på gymmet. Garmin är känt för sin höga kvalitet över hela världen.

Mångsidiga sportfunktioner

Med över 100 förinställda sportprogram, GPS-spårning, pulsmätning och sömnregistrering, är Garmin Venu 3 den perfekta smartklockan för aktiva människor. Spåra din löpning, cykling, simning och mycket mer med precision och enkelhet. Klockan ser till att du hinner återhämta dig och att du är redo för nästa pass.

Smarta funktioner

Du får aviseringar direkt på handleden. Läs meddelanden, kolla samtalshistorik och hantera din kalender med en blick. Håll dig uppkopplad och ett steg före hela tiden. Du kan också se saker som väderprognosen och information om solnedgången med en snabb blick!