Garmin Venu

Filter
Shoppingalternativ
Armband
Kompatibilitet

45 artiklar

45 artiklar

Garmin Venu Amoled GPS smartklocka - allt som du behöver!

Garmin Venu är en snygg GPS smartklocka som erbjuder dig allt som du kan önska dig från en träningsklocka i ett och samma vackra och smidiga paket. Denna klockan har en stor och färgrik AMOLED pekskärm som får klockan att stå ut av andra Garmin klockor på marknaden. Till exempel Garmin Vivoactive 4 är mycket likadan med Venu, med AMOLED skärmen som största skillnaden mellan dessa två modeller. Den mycket tydliga displayen erbjuder en lyxig användarupplevelse och passar t.ex. perfekt för att titta på de nya animerade träningsguider som Venu erbjuder. Man kan även ha skärmen ‘’alltid på’’ om man vill. Samma funktion har funnits även i tidigare modeller från Garmin, men för en avancerad AMOLED skärm är detta något mycket nytt och unikt!

Med Venu får du ett komplett paket av mångsidiga smart funktioner som stödjer dig i att ta hand om dig själv. Vid sidan av ett brett sortiment av sportiga aktivitetsfunktioner erbjuder Venu även innovativa verktyg för god sömn och återhämtning. Om du letar efter en träningsklocka med mångsidiga funktioner och en snygg design, är Venu det perfekta valet för dig!

Ny motivation till ett aktivt liv

Garmin Venu är en lyxig modell som erbjuder dig ett fint utbud av avancerade smart funktioner. Välj din favorit bland 20 förinstallerade träningspass, mäta syremättnaden i blodet med Pulse OX, lär dig allt om dina energi nivåer med Body Battery, hålla koll på sömn data och det finns mycket mera att uppleva! Välj din Venu klocka enligt din stil och bekanta dig med det vackra sortimentet av olika färger. Skärmen skyddas av tålig Corning Gorilla glass, och det 20 mm breda armbandet går lätt att byta om du önskar dig att byta din klockans stil.

Garmin Venu erbjuder dig inspiration till dina träningspass med sina innovativa animerade träningsprogramm. Välj din favorit bland olika träningspass som cardio, styrketräning, yoga och pilates. Allt som du behöver göra är att göra beslutet att vara aktiv och följa klockans instruktionerna från den stora AMOLED displayn! Klockan har integrerad GPS vilket gör den till en mycket bra träningskompis för de som tycker om att träna ute i naturen. Vid sidan av GPS har klockan även stöd för Glonass och Galileo. Venu är vattentät till 50 m och kan bäras i vattnet. Klockan erbjuder även träningsprogramm för simmare.

Garmin Venu är en mångsidig helhet för dig att uppleva

Venu är både en träningsklocka och smartklocka. Vid sidan av de mångsidiga träningsfunktioner, erbjuder Venu även praktiska smart verktyg som Garmin Pay närbetalning och smarta telefonnotiser som. Du kan använda din klocka för att svara på dina meddelande (bara med Android enheter!) eller koppla klockan till trådlösa hörlurar och lyssna på musik eller podcast från Spotify, Amazon music eller Deezer!

Dags att göra din vardag lite aktivare och enklare? Beställ din Garmin Venu klocka redan idag! Alla våra klockor skickas i originalförpacknig, direkt från vårt eget lager vilket betyder att vi kan erbjuda dig mycket snabba leveranstider!

payments-logo
2020 All rights reserved.