Garmin Venu Sq

1 Artikel

Garmin Venu Sq - en lätt & smidig smartwatch med tillförlitliga mätningar

Garmin Venu Sq är en snygg och lätt smartwatch med mångsidiga funktioner för hälsoövervakning och träning. Den ljusstarka 1,3 tums fyrkantiga LCD pekskärmen som gör det enkelt att styra Garmin Venu Sq klockans olika funktioner. Du kan bland annat spåra din puls, sömn, stressnivåer, energinivåer och mycket mer. Klockan erbjuder över 20 inbyggda sportappar för olika typ av träning som yoga, löpning, cykling, golf och mer. Utmana dig själv med gamla favoriter eller prova på något nytt!

Klockan som gör din vardag smidigare

De smarta funktioner av Garmin Venu Sq är designade för att göra din vardag lite smidigare. Använd din klocka för att betala i butiken, visa inkommande samtal, hålla koll på notifikationer eller svara på dina meddelanden när klockan är parkopplad till en kompatibel Android-enhet. Om du letar efter en lätt smartwatch med enkla men omfattande funktioner är Garmin Venu Sq ett mycket bra alternativ.

Betala trådlöst med Garmin Pay

Lämna plånboken hemma och betala med Garmin Pay. Funktionen är kompatibel med de flesta större betal- och kreditkort som MasterCard och Visa. Du kan lägga dina kort i din klockans digitala plånbok för att alltid ha dem med på din handled. Betala smidigt genom att hålla din handled nära betalterminalen i butiken.

Garmin Venu Sq — de viktigaste funktioner

  • En ljusstark skärm och fantastisk batteriliv - Den ljusstarka och färgrika pekskärmen garanterar en fantastisk användarupplevelse. Om du vill, kan du sätta skärmen på ‘’alltid på’’. I smartwatch-läge får du upp till 6 dagar av batteriliv.
  • Omfattande hälsofunktioner - Ditt välmående är viktigt. Garmin Venu Sq gör det lätt att spåra ditt välmående med hjälp av klockans olika smarta funktioner. Spåra dina energinivåer med Body Battery eller hålla koll på din andning, puls, hydreringsnivåer, syremättnaden i blodet. Klockan erbjuder avancerade spårningsverktyg för menstruation, sömn och stress.
  • Stöd till träning - Välj mellan över 20 inbyggda sportappar och hitta ny träningsglädje. Använd Garmin Coach för att planera dina träningssessioner med tanke på dina personliga träningsmål och din fitness nivå.
  • Smarta notifikationer på din handled - Visa samtal, meddelanden och notifikationer från dina sociala medier på handleden. Du kan även svara på meddelanden med din klocka (endast med Android).
  • Betala med din klocka - Betala i butiken med Garmin Pay och lämna plånboken hemma.