Ted Baker smycken

Artiklar 1-90 av 104

Ted Baker smycken

Pigga upp din outfit med Ted Baker smycken. Ted Baker kombinerar klassiska och moderna influenser med en personlig twist. Hitta något fint att unna dig eller upptäckt något att ge bort i present till någon som du tycker är kul. Ted Baker smycken är designade med hjärta och kvalité samt öga för detaljer. För det är ju ofta de små detaljerna som gör helheten. Ted Baker örhängen, ringar och halsband är i mässing och andra högklassiga material.

Alla Ted Baker smycken skickas direkt från vårt eget lager i originalförpackning. Detta betyder att vi kan erbjuda dig snabba leveranser utan onödiga krångligheter. Bekanta dig med vårt breda Ted Baker sortiment och upptäck din stil!

Ted Baker — snygga accessoarer sedan 1988

Ted Baker är ett ikoniskt modehus från Storbritannien som har spridit mode glädje och inspiration redan sedan 1988. Märket grundades i Glasgow av modedesignern Ray Kelvin. I början gjorde Ted Baker endast plagg för män, men det började snart ändra sig. På Klockmagasinet hittar du ett brett utbud av Ted Baker smycken. Kolla även vårt sortiment på snygga Ted Baker klockor för både män och kvinnor.