Garmin Instinct Tactical

28 artiklar

Loading...

28 artiklar

Garmin Instinct Tactical - En tålig GPS-smartwatch med taktiska funktioner

Garmin Instinct Tactical är en tålig GPS-smartwatch som är byggd för att tåla i alla situationer. Denna robusta smartklockan uppfyller kraven på tålighet enligt militära standarder och har en mängd extra funktioner för frilufts entusiaster jämfört med Garmin Instinct grundmodellen. Det solcellsdrivna batteriet på Solar versionen garanterar att batteriet räcker även under dina längre vandringar!

Garmin Instinct 2 Solar Tactical — nya funktioner & en lättare design

Garmin Instinct 2 Solar Tactical lanserades i början av februari 2022. Den andra generationens Instinct Tactical följer i fotspåren av sin populära föregångare men erbjuder nu mer! Instinct 2 Solar Tactical smartwatch har nya funktioner att upptäcka och en lättare design som sitter bekvämt på handleden. Solcellsladdning är nu en standard funktion och tillgänglig på både två nya modellerna.

Garmin Instinct 2 Solar Tactical — nya funktioner:

  • Ny Kill Switch funktion — rensa klockans minne snabbt
  • Garmin Pay funktionen för betalningar
  • En lättare och mindre design

Den andra generationen Garmin Instinct 2 Solar Tactical är 10 gram lättare än sin föregångare. Klockan väger endast 43 g, medan den tidigare klockan vägde 53 g. Med den nya Kill Switch-funktionen kan du snabbt rensa klockans användarminne när situationen kräver det. Dessutom har klockan nu den praktiska Garmin Pay funktionen för snabba betalningar!

En robust GPS-klocka som är optimerad för utomhusbruk

Garmin Instinct Tactical Edition erbjuder alla klassiska Instinct-funktioner som smarta aviseringar, förinstallerade träningsprogram, Glonass Galileo och GPS navigering, musikkontroller och pulsmätning. Den robusta smartwatch är byggd enligt den amerikanska militära standarden 810G vilket betyder att den är fantastisk för utomhusbruk på grund av avancerad tålighet när det gäller värme, stött och vatten. Jämfört med grundmodellen erbjuder Tactical Edition taktiska funktioner som du hittar nedan.

Extra funktioner på Garmin Instinct Tactical:

  • Kompatibel med nattvisionsglasögon
  • Krypterat läge — pausa inspelning av GPS lokationer
  • Visar både MGRS-data och UTM-data
  • Jumpmaster-läget — beräkna din hoppposition

Klockan finns tillgänglig i flera färger och har ett lätt utbytbart armband. Modellen är kompatibel med både Garmin Connect och Garmin Explore.


© 2022 Klockmagasinet.com