Suunto 7

17 artiklar

Suunto 7 sportklockor

Det kan vara svårt att hitta balansen mellan arbete och fritiden. Då vardagen är hektisk behöver du en sportklocka som är alltid redo och en smartklocka som underlättar din vardag. Med Suunto får du båda! Denna klockan är designad till att göra din vardag lite enklare. Den är Suuntos första klocka som kombinerar varumärkets uppskattade sport kunskap med gratis offlinekartor och de smartaste funktioner från Wear OS by Google. Suunto 7 fungerar med både iOS- och Android-enheter.

Suunto 7 pulsklockor

Suunto 7 | i ett nötskal

Mångsidiga sportupplevelser
Nu går det lätt att spåra din aktivitet! Du hittar 70+ sportlägen, GPS och pulsmätning direkt från handleden med bara ett knapptryck

dela med dig av dina resultat
Koppla din klocka till populära appar som Strava, Endomondo och TrainingPeaks. Du kan även dela med dig dina resultat på varumärkets Suunto app.

Upptäcka nya platser med gratis offlinekartor
Hitta dina egna spår eller bekanta dig med favoriter av andra Suunto användare. Suunto 7 erbjuder dig gratis offlinekartor.

Wear OS by Google funktioner
Håll koll på dina möten, visa dina uppgiftslistor, ta emot notifikationer och betala räkningar - allt det här med din klocka!

Musik som motiverar
Lyssna på de favoritlåtar som får dig att gå framåt. Koppla hörlurar till din telefon och navigera på dina spellistor via klockan.

Gör den till ditt eget
Modifiera klocktavlan eller byt armbandet. Google Play är det perfekta stället för dig att upptäcka nya favoritappar.

Suunto 7 demovideo

Suunto 7 track

Ha koll på dina resultat

Du hittar alla träningsfunktioner med endast ett knapptryck. Håll koll på dina resultat med mer än 70 sportlägen, GPS och pulsmätning direkt från handleden. Genom att koppla ihop med appar som Strava, Endomondo och TrainingPeaks går det lätt att dela med dig av dina resultat. Klockan stödjer dig med detaljerad data som hjälper dig med att träna mera effektivt. Se alla steg som du tar mot dina mål. Koppla hörlurar till din telefon och navigera på dina favorit spellistor direkt via klockans skärm.

Suunto 7 inspire

Upptäcka och bli inspirerad

Upptäcka världen med de gratis offlinekartor av Suunto 7. Swipe på skärmen under träningspasset och du hittar dina kartorna som är detaljerade med terrängdetaljer och stigar. Upptäcka de populäraste rutter genom klockans integrerade värmekartor för 15 olika aktiviteter som löpning, simning och cykling. Lokala offline kartor och värmekartor laddas automatiskt då du laddar din klocka och använder Wifi. Du kan också manuellt välja och ladda de kartor som du behöver. Med offlinekartor hittar du alltid din väg också utan nät eller din telefon.

Suunto 7 easier

Förenkla din vardag

Gör din vardag lättare med din klockans avancerade smartfunktioner. På grund av de innovativa funktioner av Wear OS by Google är Suunto 7 en av de smartaste klockor på marknaden. Använd dina favoritappar, håll koll på dina möten eller visa dina meddelande. Prova på Google Pay och betala i butiken med din klocka. Google Fit hjälper dig att spåra din aktivitet medan Google Assistant är redo att stödja din vardag. Saknar du fortfarande något? På Google Play hittar du ett stort utbud på appar som du kan ladda på din klocka.Tillgänglighet till Google Pay och Google Assistant beror på regionen och språket.

Suunto 7 adventure

Redo för alla dina äventyr

Suunto 7 är designad och testad i Finland och motsvarar den höga kvalitén som Suunto är känd för. Denna klockan tål vatten, stötar och damm och fungerar i alla situationer från snö till regn. Klockan har fysiska knappar som gör det lätt att använda klockan även då vädret är lite kallare. Den färgrika pekskärmen är skyddat med reptålig Gorilla glass. Suunto 7 kommer med batteri som räcker hela dagen lång även då klockan används i smartwatch-läget. I smartwatch-läget håller batteriet i upp till 48 timmar och i GPS-läget upp till 12 timmar.

Suunto 7 better

Klockan som blir lite bättre varje dag

Suunto 7 är alltid uppdaterad med de senaste uppdateringar så länge du har åtkomst till wifi. Modifiera din klocka enligt dina personliga behov med dina favoritappar från Google Play. Det går lätt att byta på din klockans stil genom att modifiera den digitala urtavlan eller byta på armbandet.

Suunto 7 benefits

Bekanta dig med Suuntos samarbetspartner

Har du redan hört av Suuntos Value Pack värdepaket? Din Suunto 7 inkluderar ett värdepaket med fördelar från Suuntos samarbetspartner värt mer än 3000 SEK. I denna mångsidiga samling hittar du till exempel provperioder, rabatter och gratis trängingsplaner från Suuntos partner. Lyfta din träning till helt nya nivåer och prova på avancerade träningsappar från kända namn som Strava, TrainingPeaks och Endomondo. Värdepaketet erbjuder dig chansen att bekanta dig med en rad olika appar, så att du kan hitta den som är perfekt för dig. Innehållet i värdepaketet uppdateras regelbundet. Då du köper din klocka får du de förmåner som gäller när du ansluter din nya klocka. Här kan du bekanta dig med det nuvarande innehållet i Suuntos Value Pack värdepaket.

Suunto 7 Collection: