Suunto 7 Sandstone Rosegold

Spotify & offlinemusik
Sömnspårning & aktivitetsregistrering
Wear OS by Google™

3 790,00 Kr 2 589,00 Kr Du sparar: 1 201,00 Kr
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
I lager (Antal: 5+)
SKU
38328

Suunto 7 Sandstone Rosegold | en GPS sportklocka med mångsidiga smartfunktioner

Suunto 7 Sandstone Rosegold är den perfekta klockan för den som älskar att vara aktiv även då vardagen är hektisk. Denna klockan är både en sportklocka som är alltid redo för att träna med dig och en smartklocka som hjälper dig med att göra din vardag lite enklare. Med Suunto 7 Sandstone Rosegold går det lätt att vara effektiv. Klockan är den första Suunto klockan som kombinerar varumärkkets uppskattade sport kunskaper med detaljerade gratis offlinekartor och de smartaste funtkioner av Wear Os by Google. Klockan är tillverkad av högklassiga material som rostfritt stål, förstärkt polyamid och silikon. Suunto 7 Sandstone Rosegold kan kopplas ihop med både iOS- och android-enheter.


Följa dina konkreta framsteg

Suunto 7 Sandstone Rosegold erbjuder dig ett stort utbud av mångsidiga träningsfunktioner som är lätt tillgängliga med bara ett knapptryck. Över 70 sportlägen, noggran GPS och integrerad pulsmätning från din handled är bara några exempel av vad denna klockan har att erbjuda. Hitta ny motivation genom att dela med dig av dina resultat på sociala medier. Prova på varumärkets populära Suunto App applikationen eller koppla din klocka till tjänster som Strava, Endomondo och TrainingPeaks. Analysera detaljerad träningsdata och se din framgång. Med hjälp av din Suunto 7 Sandstone Rosegold klockan vet du precis hur och när du borde träna. Tycker du om att lyssna på musik medan du tränar. Koppla dina hörluror till telefonen och navigera på dina spellistor direkt via klockans skärm.

Hitta inspiration för nya äventyrer

Nu går det lätt att hitta nya löprutter! Suunto 7 Sandstone Rosegold ger dig tillgång till detaljerade offline-kartor som hjälper dig med att hitta din väg. Du kan lätt visa dina offline-kartor under din träningspass med endast ett swipe på skärmen. Bekanta dig också med klockan värmekartor. Värmekartorna hjälper dig att hitta de populäraste rutter av andra Suunto användare för 15 olika aktiviteter som löpning, simning och cykling. Din Suunto 7 Sandstone Rosegold laddar lokala kartorna automatiskt då den är kopplad till wifi och en laddare. Du kan också manuellt välja och ladda de kartor som du behöver. Med offline-kartorna hittar du alltid din väg oberoende av nätsituationen eller om du har din telefon med dig.

Förenkla din vardag med en smartklocka

Suunto 7 Sandstone Rosegold stödjer dig också utanför gymmet. Denna klockan hjälper dig med att ha koll på dina möten, visa dina uppgiftslistor och notifierar dig då du får samtal eller meddelande. Nu går det även att betala med klockan. Klockans Google Pay funktionen fungerar inte ännu i Sverige. Analysera din aktivitet med Google Fit och få hjälp av Google Assistant. Om du fortfarande saknar något kan du bekanta dig med det stora utbudet av applikationer i Google Play butiken.

Klockan som är redo för alla dina äventyr

Den vackra Suunto 7 Sandstone Rosegold klockan är desginad och testad i Finland. Denna klockan motsvarar topkvalitén som Suunto är känt för. Suunto 7 tål vatten stötar och damm och kan användas i både snö och regn. På grund av klockans fysiska knappar är det lätt att använda den även i kallare omständigheter. Den färgrika skärmen är skyddad av reptålig Gorilla glass. Du kan lita på klockan även då det gäller batteriet. Suunto 7 Sandstone Rosegold håller batteriet i upp till 48 timmar i smartläget och upp till 12 timmar i GPS-läget.

Klockan som bara blir bättre

Du kan lätt modifiera din Suunto 7 Sandstone Rosegold klocka att motsvara dina personliga preferenser. Bekanta dig med vårt breda sortiment av armband och byta lätt på klockans stil. Det går även att modifiera klockans digitala urtavla. Du kan ladda dina favoritapplikationer direkt från det breda utbudet av Google Play. Klockan uppdateras automatisk då den är kopplat till Wifi. Suunto har samarbetad med sina partner för att bygga en högklassig värdepaket av extra funktioner. Denna paket är värd över 3000 SEK och ger dig möjligheten att ta dina upplevelser till en ny nivå.

Suunto Value Pack värdepaket

Din Suunto 7 inkluderar ett värdepaket med fördelar från Suuntos samarbetspartner värt mer än 3000 SEK. I denna mångsidiga samling hittar du till exempel provperioder, rabatter och gratis trängingsplaner från Suuntos partner. Lyfta din träning till helt nya nivåer och prova på avancerade premium träningsappar från kända namn som Strava, TrainingPeaks och Endomondo. Value Pack värdepaketet erbjuder dig chansen att bekanta dig med en rad olika appar, så att du kan hitta den som är perfekt för dig. Innehållet i värdepaketet uppdateras regelbundet. Då du köper din klocka får du de förmåner som gäller när du ansluter din nya klocka.

Nya egenskaper och förbättringar

Se till att du har uppdaterat din Suunto 7 för att få de nyaste funktioner och förbättringar på din klocka

  • Den nya Suunto idag tavlan - visa dina steg, kaloriförbrukning och återhämtningsdetaljer med bara ett ögonblick
  • Använd Suunto App för att hålla koll på din tränings information. Du kan använda appen för att skapa dina egna träningsprofiler
  • MyRadar appen för vädret
  • Ny sportdisplay som är alltid på under dina träningspass - minimal batteriförbrukning
  • Förlängd batteritid genom att justera precisionen på GPS inställningar
  • Hitta nya rutter - bekanta dig med populära startpunkter och rutter i Suunto App
  • Ruttnavigering och möjlighet att skapa dina egna rutter i Suunto App
  • Förbättrad precision gällande distans och position
  • Förbättringar och optimeringar i klockans prestanda och översättningar

Suunto 7 Sandstone Rosegold klockan levereras i originalförpackning med USB-kabel och snabbmanual.

Mer information
SKU 38328
Varumärke Suunto
Boetts bredd 50 mm
Glas Gorilla Glass
Armband Gummi / Silikon
Boetts färg Silver/grå
Armband bredd 24mm
Armbandets längd 130 - 220 mm
Färg på armband Silver/grå
Färg, urtavla LCD
Vattentäthet 50m / 5atm
Kategori Damklockor
Material Plast
Garanti 2 år
mpn SS050381000
payments-logo

© 2021 Klockmagasinet.com