Samsung Galaxy Watch5 Pro Gray Titanium Bluetooth 45mm SM-R920NZTAEUB

Prishistorik

Produktens prishistorik
Pris nu: 2719.00 Kr
Normalpris: 4850.00 Kr
Lägsta pris 30 dagar före prissänkning: 2719.00 Kr

I lager (Antal: 5+)

SKU: 54235
Vill du ge bort en present?
En inslagning per produkt. Vill du ha flera produkter i samma paket vänligen ange detta i fältet “Tilläggsinformation” i kassan så anpassar vi inslagningen därefter.

Samsung Galaxy Watch5 Pro Gray Titanium Bluetooth 45mm SM-R920NZTAEUB smartwatch

Samsung Galaxy Watch5 Pro Gray Titanium Bluetooth 45mm SM-R920NZTAEUB är ett komplett paket som är perfekt för vardag, fritid och sport. Ett omfattande utbud av toppklassiga funktioner i ett snyggt paket gör Watch 5 Pro till en extremt kompetent följeslagare för vem som helst. Klockan drivs av en mycket pålitlig och kraftfull Exynos W920-processor och är smidig att använda och gränssnittet känns kvickt. Den 45 mm långa Samsung Galaxy Watch 5 Pro smartwatch är utrustad med en mycket exakt 1,39-tums AMOLED-skärm som skyddas av ett mycket tåligt safirglas. Safirglaset är 60 % mer hållbart än tidigare använda material, vilket gör Watch 5 Pro-serien extremt hållbar och pålitlig.

Galaxy Watch 5 Pro är efterföljaren till den populära Classic-kollektionen, men med ett nytt utseende och förbättrade funktioner. Watch 5 Pro ersätter den gamla vridbara ramen med en fast ram som på ett fantastiskt sätt efterliknar den vridbara ramen med sin taktila vibration. Detta tar bort en rörlig del av klockan, vilket ger den en mer stadig känsla. Watch 5 Pros material har också bytts ut från det traditionella aluminiumet till ultrahårt och lättviktigt titan, vilket gör den mycket bekvämare och lättare i handen.

Watch 5 Pro-serien är utrustad med ett betydligt större batteri än tidigare modeller, vilket ökar klockans batteritid avsevärt. Förutom den ökade batterikapaciteten har klockornas laddningskapacitet nästan fördubblats, vilket har en betydande inverkan på den dagliga användningen eftersom de tillbringar mer tid på handleden och mindre tid i laddning. Samsung Galaxy Watch 5 Pro har en rund, svart ram i Armor-aluminium och ett mycket bekvämt och flexibelt armband av fluoroelastomer som är perfekt för alla livssituationer. Samsung Galaxy Watch 5 Pros skärmutseende är ganska enkelt att anpassa och ändra från ett brett utbud av fördesignade mönster för att hitta den urtavla som passar dig bäst.

Watch 5 Pro ger dig en helt ny uppsättning funktioner till din vardag. Watch 5 Pro är Samsungs mest avancerade smartklocka för friluftsmänniskor. Med funktionen Route Target Workout kan användarna dra nytta av förplanerade rutter och få vägledning längs rutten. Klockan instruerar användaren med vibrationer och röststyrning om så önskas. Klockan aktiverar också funktionen Track Back Route, där klockan vägleder användaren tillbaka längs den väg hen kom ifrån.

Det är också lätt att välja bland Googles stora utbud av appar som passar dina behov. Hela paketet kompletteras av en mycket lång batteritid och, för att göra din vardag enklare, Google Pay, som låter dig betala dina inköp med en handledsrörelse. Watch 5 Pro-klockorna är också lätta att ansluta till alla dina andra Samsung-enheter, inklusive hörlurar och din egen telefon.

Nya smartklockor från Samsung

Samsung Galaxy Watch 5 Pro introducerar en ny mjukvaruuppdatering som låser upp nya träningslägen, funktioner och urtavlor. Samsung Health-appen har aldrig varit mer omfattande och detta gör Watch 5 Pro till en utmärkt partner för alla dina sportbehov. Klockan mäter nu din maximala syrekapacitet, VO2max, i realtid. Klockans återhämtningsprogram ger värdefull tilläggsinformation om din vätskebalans, hur mycket vätska som har avlägsnats genom svettning och hur mycket du bör dricka. 

Watch 5 Pro mäter sömn och återhämtning ännu mer exakt. Watch 5 Pro-klockorna har en funktion som automatiskt stänger av din SmartThings-TV när du somnar. Dessutom har klockan fått ett antal nya urtavlor som gör att du kan matcha urtavlan med färgskalan på de nya klockbanden.

Samsung Watch 5 Pro är en komplett följeslagare för sport

Som smartklocka är Samsung Galaxy Watch 5 Pro mer omfattande än de flesta av sina konkurrenter och mäter syremättnad i blodet, blodtryck, sömn, aktivitet och idrottsprestationer. Dessutom har Watch 5 Pro en BIA-sensor som mäter kroppssammansättning, blodtryck och EKG. Dessa faktorer gör Watch 5 Pro till en av de mest omfattande smartklockorna på marknaden, eftersom ingen smartklocka hittills har kunnat tillhandahålla alla detaljer om din hälsa, och ofta måste en smartklocka stödjas av andra hälsoapparater och analyser för att få en helhetsbild och mäta dina framsteg. Mätning av kroppssammansättning är ett verktyg för alla som är intresserade av viktkontroll och kroppssammansättning, vilket gör det enkelt att fastställa din baslinje och följa dina framsteg mer exakt.

EKG- och blodtrycksövervakning (Samsung Health Monitor)*

EKG- och blodtrycksmätare* kräver en Galaxy-smartphone med Android 7.0 eller senare. Fungerar endast med Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch4, Galaxy Watch5 och Galaxy Watch 5 Pro

Watch 5 Pros BIA-sensor ger dig lättlästa siffror för kroppsfettprocent, muskelmassa, vätskeinnehåll, BMR och BMI och gör det enkelt att se hur din aktivitet återspeglas i saker som ökad muskelmassa. Mätningen är enkel att ta direkt från handleden med två fingrar och visar hur din aktivitet har påverkat din kroppssammansättning och hur du eventuellt kan förbättra din aktivitet för att uppnå de resultat du vill ha.

Effektiv sömnmätning

Watch 5 Pro har också förbättrad sömnanalys, som mäter en omfattande mängd data under hela natten om olika sömnstadier. Med förbättrade mätalternativ kan klockan spåra ett antal faktorer som påverkar sömnkvaliteten, inklusive hur mycket du snarkar under sömnen. National Sleep Foundation kan hjälpa dig att få tips för bättre sömn.

Viktiga funktioner:

 • Google Pay
 • Google Maps
 • Google Maps Google Maps Google Maps Google Maps över 90 olika träningsappar
 • Ultrasnabbt och enkelt Wear OS drivs av Samsung
 • EKG*, blodtryck, sömnanalys och stressmätning
 • Mätning av kroppssammansättning
 • Andningsövningar
 • 16 GB lagringsutrymme
 • GPS och kompass
 • Anpassningsbar med dina favoritappar

Specifikationer:

 • AMOLED-skärm på 1,36 tum (450x450px).
 • storlek: 45,4 x 45,4 x 10,5 mm
 • Titaniumkropp
 • Batteri: 490mAh (trådlös laddning)
 • Batteritid vid normal användning upp till 80 timmar
 • Safirir-glas + 3D-bakglas
 • Minne: 1,5 GB + 16 GB
 • Sport fluoroelastomerband, bredd 20 mm
 • Vattentät och dammtät, och uppfyller kraven på temperatur-, vibrations- och stöttålighet enligt den amerikanska militärstandarden (MIL-STD-810G).
 • Mikrofon och högtalare
 • Google Maps
 • Anslutningsmöjligheter: BT5/ Wi-Fi 2,4 GHz och 5 GHz/& NFC /GPS
 • Accelerometer, gyroskop, barometer, pulsmätare, BIA, EKG, kompass
 • Vattentålighet: 5ATM/IP68
 • Kompatibel endast med Android-enheter, inte iOS
SKU 54235
Varumärke Samsung
Boetts bredd 45 mm
Glas Safirkrystal
Armband Gummi / Silikon
Boetts färg Silver/grå
Armband bredd 20mm
Armbandets längd 140 - 215 mm
Färg på armband Silver/grå
Färg, urtavla AMOLED
Vattentäthet 50m / 5atm
Kategori Herrklockor
Material Titan
Garanti 2 år
mpn SM-R920NZTAEUB