Samsung Galaxy Watch 5

26 artiklar

Samsung
Tillfälligt slut i lager
4850,00 Kr
2669,00 Kr

Samsung Galaxy Watch5 och Watch5 Pro smartklockor är här!

Watch5 och Watch5 Pro smartklockor kombinerar några av de bästa funktionerna i sin klass med en mycket strömlinjeformad och elegant look. Samsung Watch5-klockorna är perfekta för alla outfits, oavsett om du är i soffan, på kontoret eller till och med på gymmet. Watch5-smartklockor erbjuder ett omfattande utbud av funktioner och applikationer för fitnessentusiasten, men också för vardagliga situationer. Samsungs smartklockor har i flera år varit mycket populära och i framkant av smartwatch-konkurrensen tack vare sina banbrytande funktioner och omfattande personaliseringsalternativ.

Samsung Galaxy Watch5-serien omfattar modellerna Watch5 och Watch5 Pro. Den vanliga modellen och Pro-modellen har många av samma egenskaper och funktioner, men Pro-modellen är perfekt som äventyrsklocka och har några mycket praktiska utomhusfunktioner, avsevärt förbättrad batteritid och en mer lättanvänd ram.

Standardmodellen av Galaxy Watch 5 finns tillgänglig med stålram i två olika storlekar, 40 mm och 44 mm, medan Galaxy Watch 5 Pro endast finns tillgänglig med 45 mm titanram.

En ny mycket uppskattad egenskap hos Galaxy Watch 5 och Galaxy Watch 5 Pro är deras safirglas. För att skydda smartklockornas skärm är det uppdaterad med det mycket uppskattat safirglaset, känt inom klockindustrin som ett praktiskt taget reptåligt material. Safirglaset ger den bästa möjliga skydd för de värdefulla urtavlorna.

Galaxy Watch 5 smartklocka med utökad batteritid

Batteritid i både Galaxy Watch5 och Galaxy Watch5 Pro har utökats jämfört med tidigare modeller, vilket innebär mycket god batteritid för båda klockor. Särskilt anmärkningsvärd är Galaxy Watch5 Pro, som har ett oöverträffat stort batteri på upp till 590 mAh, vilket placerar Galaxy Watch5 Pro i täten för smartwatch-batterier.

Samsung Galaxy Watch4 vs Watch5 smartklockor

Standardmodellen Galaxy Watch5 delar många välbekanta funktioner och egenskaper med den tidigare Galaxy Watch4. Watch5-modellernas styrkor jämfört med de tidigare inkluderar deras större och mer avancerade batteri och snabbare laddning, mycket mer hållbart skärmglas, ökat antal sensorer för insamling av data för att stödja sport och återhämtning.

Watch5 Pro-modellen har genomgått en fullständig översyn jämfört med den tidigare Watch4 Classic-modellen. I den nya designen har den vridbara ramen tagits bort och ersatts med en slät ram med haptisk teknik. Istället för den gamla stålramen använder den nya Pro-modellen en mer hållbar och lättare titan. Batteristorleken har också genomgått en betydande uppgradering, med en ökad kapacitet till nuvarande 590 mAh, vilket ger klockan en batteritid på cirka 80 timmar.

Kommer Galaxy Watch5 att fungera med Apple?

Tyvärr ej. Samsung Galaxy Watch5 har inte stöd för operativsystemet IOS, vilket innebär att användare av Apple-telefoner inte kommer att kunna ansluta sin mobila enhet till smartklockorna Watch5 eller Watch5 Pro.

Behöver jag ansluta min Galaxy Watch5 till min telefon?

Absolut inte. Bluetooth-modellerna har mycket begränsade funktioner utan att klockan ansluts till din telefon, men LTE-modellerna behöver ingen telefon alls så länge eSIM är aktiverat.