Pandora Star Wars

2 artiklar

Pandora Star Wars Smycken

Pandora Star Wars smycken är inspirerade av våra favoritfigurer från Star Wars -galaxen. Bär kraften med dig vart du än går med Pandoras eleganta berlocker. Det är dags att träffa favoriter som Luke Skywalker, Chewbacca, R2-D2, prinsessan Leia, Han Solo och många fler, och gör en resa till en galax långt, långt borta. Även nyare karaktärer som internetfenomenet Baby Yoda (eller barnet) från Star Wars the Mandalorian serien finns nu med i kollektionen.

Väljer du kraftens ljusa eller den mörka sidan? Du kan skapa din egen enhet genom att kombinera Pandora X Star Wars berlocker med Pandora Moments seriets smycken och accessoarer. Varje Pandora X Star Wars smycke levereras i sitt snygga originalförpackning med snabb leverans direkt från vårt eget lager.

Bli imponerad av fantastiska detaljer

Även de största fansen av Pandora X Star Wars-serien blir imponerad av de fantastiska detaljerna i Pandora X Star Wars-smycken. Smyckeskollektionen har utformats i samarbete med filmbolaget Lucasfilm för att se till att detaljerna påminner så mycket som möjligt om karaktärerna, föremålen och symbolerna från den ursprungliga Star Wars-filmen. Genomtänkt design i kombination med materialval av hög kvalitet ger en fantastisk finish som du kan lita på år efter år.

Visste du att den första Star Wars-filmen släpptes redan 1977? Den klassiska serien med sex filmer skapades av den amerikanske filmskaparen George Lucas och är utan tvekan en av århundradets bästa sci-fi-filmer. Förutom många filmer omfattar Star Wars-serien böcker, spel, tv-serier och serier. Berättelsen om den ikoniska galax dyker upp igen och igen med nya produktioner.