RFID plånbok och korthållare

Artiklar 1-90 av 312

Loading...
 1. Ögon Design Lady Case
  -10%
  Ögon Designs Ögon Design Lady Case
  I lager
  549,00Kr
  353,00Kr

Artiklar 1-90 av 312

Sida

Vad är en RFID-skyddad plånbok och korthållare?

RFID, eller radiofrekvensidentifiering, är en metod för fjärravläsning och lagring av data med hjälp av RFID-taggar. Ett RFID-aktiverat kortfodral är byggt så att dina betalkort inte kan kopieras eller laddas utan ditt samtycke. RFID-teknik gör det säkert att använda ditt betalkort. RFID-korthållaren är underhållsfri, så du kan köpa en plånbok och lita på RFID-skyddets kraft. RFID-plånboken behöver inte rengöras eller laddas. RFID-plånboken är tillverkad av material som försvagar signalerna från läsarna.

Vad omfattar RFID-skydd?

Förutom att skydda betalkort skyddar RFID-plånboken data på körkort, pass och andra chipkort. RFID-stölder (Radio Frequency Identification), som har blivit vanliga runt om i världen och i Finland, inträffar på några sekunder när en tjuv siktar in sig med en skanner i en väska eller ficka. En RFID-plånbok och ett RFID-kortfodral är ett enkelt sätt att skydda dig mot denna ökande stöld.

RFID-plånböcker och RFID-kortfodral från Klockmagasinet!

Klockmagasinet är en omfattande onlinebutik för klockor och smycken, där du också hittar ett mycket omfattande sortiment av högkvalitativa plånböcker och kortfodral. Vi erbjuder till exempel vackra RFID-skyddade Secrid-plånböcker, RFID-skyddade Exentri-kortfodral, RFID-skyddade Thin King-kortfodral och många andra märken. Materialen är läder, konstläder och metall. Kolla in utbudet! Leverans på 1-2 arbetsdagar.


© 2022 Klockmagasinet.com