skärmskyddpaketens innehåll

Såhär monterar du ett skärmskydd

Vi rekommenderar att du skyddar din sportklockans display med en skärmskydd. Så kan du vara i lugn och ro och fokusera dig på att träna utan att du behöver bekymra dig över att klockan skulle bli skadad. Att montera ett skärmskydd går lätt att göra själv!

Att montera skärmskydd - steg för steg:

1. Skaffa dig ett skärmskydd i rätta storlek för din klocka. I vår butik går det lätt att hitta rätta storleken. Då du köper en ny sportklocka kan du välja att addera en skärmskydd till dit varukorg med klockan. Det går också att köpa skydden separat. Här hittar du alla våra skärmskydd. 

I paketen ingår själva skärmskyddet, två putsdukar (en våt duk och en torr duk) och ett klistermärke som du kan använda för att ta bort damm från skärmen. 

 suojalasipakkaus

Polar Vantage V ja suojalasii

2. Välja ditt monteringsställe med omsorg. Undvik platser med mycket damm och gör monteringen helst inomhus. Kom ihåg att tvätta händerna.

3. Börja med att ordentligt putsa din pulsklockans skärm. Använd klistermärket för att bli av med damm på klockans skärm. Putsa skärmen först med den våta putsduken (nummer 1) och torka ordentligt med den torra putsduken (nummer 2).
suojalasi pölytarra

suojalasin pesuliinat

suojalasin pesu

suojalasin pesu close up

suojalasin kuivaus

4. Nu att skärmen är ren kan du börja själva monteringen. Ta bort skyddsplastet från skärmskyddets baksida. Håll skärmskyddet så att du inte får fingeravtryck på glaset.
suojalasi

suojalasi close up

5. Sätt fast skärmskyddet på klockan. Notera att skyddet är av lite mindre storlek än klockans display eftersom display-skärmen istället för att vara helt platt kan vara lite konvex. Försöka få skärmskyddet i mitten av sportklockans display. Du kan försiktig trycka på skärmskyddet från mitten ut mot kanten för att undvika luftbubblor under glaset.


suojalasin asetus

suojalasi valmis

Alla våra skärmskydd hittar du här!