Polar Ignite Pink and White

Innehållsförteckning


En aktivare vardag med träningsklocka

En träningsklocka kan ge dig ny motivation för att vara aktivare i vardagen. Bli starkare genom att komma igång med målinriktad träning och håll bättre koll på din hälsa. En träningsklocka gör det lättare för dig att samla ihop och analysera dina resultat, så att du vet när och hur du ska nå dina mål. Vid sidan av att stöda dina träningspass, är en träningsklocka ett fint verktyg för på helheten friskare vardag. De flesta modeller håller t.ex. också koll på sömnen och din vilopuls. En del träningsklockor kan även erbjuda dig smarta extra funktioner, som betalningsmöjlighet, applikationer och en inbyggd musikspelare,

Det kan kännas svårt att hitta den perfekta träningsklockan, eftersom utbudet på olika modeller är så brett. I denna artikel presenterar vi våra populäraste träningsklockor. Läsa vidare för att få tips om hur du kan hitta rätt träningsklocka som passar just dig och din livsstil.


Under 2000 SEK | Polar Unite

Denna klockan lanserades under sommaren 2020. Polar Unite är den perfekta klockan för dig som letar efter en budget alternativ som är lätt att använda, erbjuder alla viktigaste funktioner och ser snygg ut. Unite är kanske en ''billig'' tränignsklocka, men det betyder inte att den inte är av högklassig kvalitet. Unite liknar mycket Polars mycket populära Ignite modellen (läs mer om Ignite här nedan) men saknar integrerad GPS. Att klockan inte har inbyggt GPS är egentligen inget problem. Du kan koppla klockan med din mobilenhet för att använda din telefonens GPS istället. Genom att lämna bort GPS håller laddningen på denna klockan mycket längre än i Ignite. Med Unite tränar du upp till 50 timmar innan den ska laddas. Denna stiliga tränignsklockan har designats för att stödja dig i att ta hand om ditt välmående även när du inte har så mycket tid på dig.

Polar Unite Pink

Njut av ett komplett sortiment av smarta funktioner. Denna klockan erbjuder allt som du kan behöva! Träna med Polar's personliga Fitspark träningsprogram, registrera din sömn och ha koll på din återhämtning. Klockan har en integrerad pulsmätare som mäter pulsen direkt från din handled. Välj från en stilig selektion av färger och hitta din favorit. Om du vet att du vill senare byta på klockans utseende, så är det bra att veta att det går lätt att byta armbandet på denna modellen!

De viktigaste funktionerna:
 • Precision Prime™ (Avancerad pulsmätning på handleden)
 • Avancerade funktioner för sömn, stress och återhämtningsregistrering
 • GPS från mobilen
 • En intuitiv färg pekskärm
 • Polar Serene andningsövningar
 • Personaliseradet räningsprogram
 • En batteri som håller upp till hela 50 timmar även med träningsläge och GPS på
 • Vattentät till 30m (passar till simning)


2000- 2500 SEK | Polar Ignite

Den stiliga Polar Ignite var en av de mest efterlängtade klocknyheter från 2019 i kategorin av träningsklockor. Denna vackra klocka har en nätt design och är fylld med innovativa funktioner som hjälper dig att bättre ta hand om din hälsa. Polar Ignite evaluerar din återhämtning, ser på din aktivitetsnivå och registrerar din sömn. Ta dina träningspass till en ny nivå med hjälp at klockans FitSpark™ funktionen. FitSpark™ gör dig ett individuelt träningsprogram enligt dina träningsmål och behov. Vid sidan av att ta hand om ditt fysiska välmående kommer Ignite också ihåg vikten av psykisk hälsa. Prova på Serene™ funktionens enkla andningsövningar och hitta ditt fokus även under hektiska dagar.

Polar Ignite watches

Polar Ignite har inbyggd GPS och GLONASS som du kan använda för att planera dina rutter. Med hjälp av GPS vet du alltid var du befinner dig. Polar Ignite klockans färgrika pekskärm erbjuder dig en smidig och intuitiv användarupplevelse. Klockan har också en funktion för avancerad pulsmätning direkt från handleden. I pulsmätaren används varumärkets mycket uppskattade Polar Precision Prime™ teknologi, som är känd från de mycket populära Vantage V och Vantage M klockorna. Välj din favorit från fem olika färgalternativ!

Enligt våra kunder:

‘’*****Toppenklocka för mig som går på gym, tränar lesmillspass, spinning och promenader’’

‘’*****Ger mej bra grund att träna rätt. Lätt att ha på armen samt är snygg. Rekommenderas.’’

De viktigaste funktionerna:
 • Pulsmätning direkt från handleden, 24/7 aktivitetsregistrering
 • Inbyggd GPS och GLONASS
 • Omfattande funktioner för sömn, stress och återhämtningsregistrering
 • En intuitiv pekskärm
 • Serene andningsövningar
 • Ett individuelt träningsprogram
 • Samtal, SMS och andra telefon notifikationer på din display
 • Vattentät till 30m

Polar Ignite är en träningsklocka av mycket bra kvalitet. Den erbjuder alla basfunktioner och har dessutom inbyggd GPS. Klockan saknar extra funktioner som betalning och musikspelare och är därför perfekt för dig som vill ha en enkel träningsklocka. Polar Ignite är lättanvändbar och mycket prisvärd i sin kategori av träningsklockor med inbyggd GPS! Designen passar också fint för mindre handleder.


2000 - 5000 SEK | Garmin Vivomove

Den superstiliga Vivomove från Garmin är en träningsklocka som ser ut som en klassisk analog klocka. Denna klockan sticker ut från mängden på grund av dess vackra design. Den breda Vivomove kollektionen består av en flera alternativ gällande klockans design och pris. Vivomove Luxe Milanese klockan är perfekt för den som letar efter lite extra lyx i form av högklassiga premium material som 18k guld. Då det gäller denna klockans klassiska utseende skulle man aldrig gissa att den egentligen är en mycket avancerad smartklocka! Vivomove Luxe Milanese är det perfekta valet om du ska bära din träningsklocka också på kontoret.

Garmin Vivomove

Garmin Vivomove Luxe

Vivomove klockorna är designade för att stöda dig i din aktiva vardag. Hålla koll på din aktivitet med hjälp av denna klockans mycket mångsidiga funktioner. Vivomove har bland annat en inbyggd pulsmätare och stegräknare. Klockan registrerar din sömn och hjälper dig att samla ihop och analysera dina träningsresultat. De nyaste Vivomove 3 klockorna erbjuder dig avancerade funktioner som Body Battery för evaluering av din energinivå, Pulse Ox för mätning av syrehalten samt funktioner för stresshantering. Luxe modeller erbjuder dig även möjligheten att betala med Garmin Pay funktionen (Mastercard och Visa) och musikhantering. Om du brukar lyssna på musik på din telefon medan du tränar, går det att navigera på dina spellistor direkt på klockans display. Den lyxiga Vivomove Luxe modellen har ett premium AMOLED pekskärm.

De viktigaste funktionerna:
 • Omfattande smart funktioner för att stöda din vardad och träning
 • Premium material som 18k guld i Luxe Milanese klockorna
 • En stilig design som påminner analoga klockor
 • Ett brett sortiment - hitta träningsklockan som passar din stil och din budget!

Denna klockan är perfekt för de som letar efter en stilig träningsklocka som passar alla tillfälle. Om du uppskattar lyxiga material och premium design, är Luxe Milanese kollektionen perfekt för dig!


2500 - 4000 SEK | Vivoactive

Garmins Vivoactive klockan har alltid varit en pionjär då det gäller träningsklockans design. Denna vackra träningskompis ser bra ut på både kontoret som också på gym. Den nya Vivoactive 4 är inte heller bara fin på utsidan. Denna mångsidiga träningsklocka är av god kvalitet och stöder ditt välmående även under de mera hektiska dagarna. Förutom att denna klockan har alla klassiska funktioner som man kan förvänta sig att få i en träningsklocka kommer denna klockan med flera extra funktioner. Betala i butiken med klockans Garmin Pay och lyssna på musik (Spotify, Amazon Music eller Deezer). Du behöver bara para ihop din klocka med dina trådlösa Bluetooth-hörlurar. Denna klockan är liten i sin design och känns bekväm att bära. Bekanta dig med alla färgalternativ och hitta den perfekta modellen för dig!


Prova på Garmins nya animerade träningsvideor. Denna innovativa funktion stöder din träning genom att visa dig hur du borde göra dina träningspass på ett visuellt sätt. Den nya Vivoactive 4 klockan har också de nya Bodybattery- och Pulse-OX funktioner som vi presenterade ovan. Prova på Vivoactive 4 klockans andningsregistrering för att evaluera hur du andas. Den nya klockan har även registrering av menstruation och dina hydreringsnivåer. Med hjälp av klockans inbyggda GPS, GLONASS och Galileo vet du precis var du är. Bekanta dig även med Garmin IQ butiken och ladda dina favorit applikationer för att vidare modifiera din klocka. Vivoactive 4 ger dig en omfattande uppfattning om din hälsa. På grund av dess mångsidiga funktioner är Vivoactive 4 perfekt för dig som vill ha mera detaljer gällande din välmående.

De viktigaste funktionerna:
 • Inbyggd handledspulsmätning, 24/7 registrering av ditt välmående
 • Animerade träningspass på klockans display
 • Inbyggd GPS, GLONASS och Galileo
 • Innovativa funktioner för sömn, stress och återhämtningsregistrering
 • Ladda och lyssna på musik (Spotify, Amazon Music, Deezer)
 • En pekskärm
 • Säkerhets- och spårningsfunktioner
 • Garmin Pay betalningsfunktion (Mastercard och Visa)
 • Smarta notifikationer
 • Vattentät till 50m

Vivoactive är en träningsklocka som tar hand om ditt välmående på ett mycket omfattande sätt. Klockan är lite dyrare men detta betyder också flera och mera avancerade funktioner. Klockan gör din vardag lite lättare med sina mångsidiga smart funktioner.


3500+ SEK |Garmin Venu

Den nya Garmin Venu klockan erbjuder i ett smidigt och vackert paket allt som du kan önska dig från en träningsklocka. Klockans stora AMOLED pekskärm gör modellen unik. Den färgrika displayen passar till exempel perfekt för att titta på Garmins nya innovativa animerade träningsguider. Om du vill kan du sätta den tydliga skärmen på ‘’alltid på’’. Denna funktion har också tidigare funnits i Garmin klockor, men för Venu klockans avancerade AMOLED skärm är det något nytt!


Venu erbjuder dig ett komplett paket av funktioner som hjälper dig att bättre ta hand om ditt välmående. Bekanta dig med de mångsidiga aktivitetsfunktionerna utan att glömma bort vikten av sömn och återhämtning. Venu är som Vivoactive 4 klockan men med et betydligt finare och ljusare skärm. Denna klockan är perfekt för dig som ser lyxen i de mångsidiga funktioner som denna klockan har att erbjuda.

Enligt våra kunder:
‘’*****.Mycket nöjd med min klocka (Garmin Venu) och köp samt leverans gick väldigt smidigt. Rekommenderas!’’

De viktigaste funktionerna
 • Som Vivoactive 4 men med en lyxig AMOLED display

Den tydliga färgrika AMOLED display är något helt nytt då det gäller träningsklockor! En vacker och smidig klocka med allt som du behöver och lite till.


Sammanfatning:

Då du handlar en ny träningsklocka rekommenderar vi att börja med att evaluera dina egna önskemål. Vad borde din klocka kunna och hur ska den se ut? Vill du ha en enkel klocka med basfunktioner eller en mera avancerad modell med smartfunktioner? Det finns ett stort utbud att välja ifrån gällande såväl klockans funktioner som också priset. Om du blev intresserad av en av de ovanstående klockorna, kom ihåg att besöka klockans produktsida för extra information!

 • Anslutbar till mobilens GPS-enhet: Unite och Vivomove
 • Inbyggd GPS: Polar Ignite, Vivoactive 4 och Venu
 • Pekskärm: Polar Unite. Polar Ignite, Vivoactive 4, Venu, Vivomove 3 och Vivomove Luxe Milanese
 • Betalningsfunktion: Vivoactive 4, Venu och Vivomove Luxe Milanese
 • Musikspelare (med Bluetooth hörlurar): Vivoactive 4 och Venu