polar unite, ignite and suunto 3

Har du också beslutsångest när det gäller pulsklockor? No worries, vi fattar! Pulsklockor har under de senaste åren blivit allt populärare och idag finns det hundratals modeller och versioner att välja ifrån. Med denna artikel försöker vi att göra det lite enklare för dig att fatta ditt beslut. Läs vidare och lär dig mer om favoriterna Polar Unite, Polar Ignite och Suunto 3. Vi ska gå igenom varje modell en för en och avslutar med en omfattande jämförelse i form av en praktisk tabell. Alla tre sportklockorna i denna artikeln hör till den prisvärda kategorin av högklassiga grundmodeller.

innehållsförteckningSommarens nyhet | Polar Unite

polar unite mint

Hitta balansen med den nya Polar Unite sportklockan som kom ut i juni 2020. Denna sportiga klockan har designats för att hjälpa dig att ta hand om ditt välmående även när du har kort om tid. Hitta ny energi för att pigga upp dina träningssessioner men kom också ihåg att bromsa din takt när det är smartare att ta det lugnt och att låta din kropp vila. Polar Unite är en stilig pulsklocka som erbjuder alla grundfunktioner som en motiverad tränare bara kan önska sig. Bekanta dig med Polars smarta funktioner som gör det enkelt för dig att ta hand om din kondition dygnet rund. Polar Unite är som en liten personlig tränare som du kan alltid lita på.

De viktigaste funktioner av Polar Unite

Denna klockan erbjuder en fin selektion av smarta verktyg som stödjer dig i att ta hand om ditt välmående. Sömnregistrering, träningsprogram som är optimerade för dig och en integrerad pulsmätare är bara några exempel av vad denna klockan har att erbjuda dig. Polar Unite har en snygg design som passar bra på mindre handleder också. Hitta din potential och få ny ork och energi varje dag. Polar Unite liknar mycket den mycket populära Polar Ignite och erbjuder bekanta program som Nightly Recharge™ och Sleep Plus Stages™ för registrering av sömn och återhämtning. Upptäck också det innovativa FitSpark™ verktyget som gör dig personaliserade träningsprogram som är baserade på din kondition. Du kan träna så länge du bara orkar. Denna klockan håller laddningen i till och med 50 timmar! Polar Unite motiverar dig inte bara att pusha dig själv. Unite förstår hur viktigt det är att vara återhämtningssmart. Prova på Serene™ andningsövningar och hitta lugnet i bara några minuter. Koppla klockan ihop med den populära Polar Flow applikationen och upptäck mycket mera. Anpassa din klocka enligt din stil genom att byta armbandet och växla färger på urtavlan. Denna stiliga träningskompis vill man alltid ha med sig.


Den enda i sin prisklass med inbyggd GPS | Polar Ignite

polar ignite pink

När det gäller prisvärda pulsklockor, är Polar Ignite den modellen med inbyggd GPS. Detta är ett stort plus, speciellt för de som tycker om att träna ute i naturen, som Suunto 3 och Polar Unite inte erbjuder. På grund av denna praktiska funktion kan du lämna telefonen hemma under din löprunda. Polar Ignite har varit en av våra mest sålda modeller ända sedan lanseringen under sommaren 2019. Besök vår produktsida för Polar Ignite och läs igenom våra kunders upplevelser med denna omtyckta klockan. Njut av ett brett utbud av mångsidiga funktioner! Klockans eleganta design passa mycket bra på kontoret också!

De viktigaste funktioner av Polar Ignite

Polar Ignite erbjuder dig båge inbyggd GPS och GLONASS som du kan använda för navigering och planering av dina löprundor. På grund av den färgrika pekskärmen är användarupplevelsen mycket intuitivt. Ha alltid koll på din aktivitet med hjälp av den praktiska integrerade pulsmätaren som mäter pulsen direkt från din handled. Polar Ignite och Unite liknar varandra mycket när det gäller funktionerna. Använd FitSpark™ för optimerade träningstips och spåra din sömn och återhämtning med Polar Nightly Recharge™ och Sleep Plus Stages™. Med de lugnande andningsövningar av Serene™ går det lätt att reducera stress på bara några minuter. Polar Ignite erbjuder också mycket för de som älskar att simma. Klockan registrerar din simsträcka, tid och tempo, simtagsfrekvens, vilotider och din simstil. Den snygga kollektionen erbjuder flera färgalternativ att välja mellan.


Suunto 3 - tillverkad i Finland

suunto 3 blue

Suunto 3 hör i samma kategorin med Polar Ignite och Polar Unite när det gäller pris och prestanda. Den relativt nya Suunto 3 modellen är en uppdaterad version av den mycket populära Suunto 3 Fitness klockan. Det finns bara ett par skillnader mellan den nya och den gamla versionen. Suunto 3 är tillverkat i Finland, vilket är mycket sällsynt. Klockans pulsmätare har också gått igenom några förbättringar och mäter din puls med ännu mer precision än tidigare.

De viktigaste funktioner av Suunto 3

Suunto 3 är en praktisk träningskompis som erbjuder dig allt som du behöver för att pigga upp dina träningssessioner. Klockan saknar inbyggd GPS med detta är inte ett så stort problem. Genom att ansluta klockan till Suunto appen, kan du lätt använda din telefons GPS. Klockan mäter din puls direkt från din handled och erbjuder dig personaliserade träningsprogram som anpassar sig under dagens lopp. Använd klockan för att mäta din sömn och ha alltid koll på din återhämtning. Denna klockan förstår vikten av balans. Klockan uppmuntrar dig att pusha dig tillräckligt men påminner dig att sakta ner när det blir för mycket. Om du letar efter en lättanvändbar träningsklocka är denna modellen perfekt för dig!


Vilken träningsklocka ska man välja?

Polar jamforelse
Här nedan hittar du en praktisk tabell i vilken vi har jämfört de tre modellerna. Var och en av modellerna Polar Unite, Polar Ignite och Suunto 3 har sina för- och nackdelar. Om inbyggd GPS är viktigt för dig, rekommenderar vi att välja Polar Ignite. Om du vill hellre ha mera batteriliv, är Polar Unite kanske bäst för dig. Genom att vara medveten om dina personliga träningssätt och behov blir det lättare att göra valet! Väkommen till vår kategori för pulsklockor för att hitta din favorit!