Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition Carbon Gray DLC Titanium Black Silicone Band 010-02778-11

12999,00 Kr
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
I lager (Antal: 5+)
SKU
57724

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition 010-02778-11 smartklocka med batteritid i toppklass

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition i kolgrå DLC-belagd titan och svart silikonarmband 010-02778-11 är utformad för kontinuerlig, daglig användning. Med avancerade träningsfunktioner, kontinuerlig hälsoövervakning och en LED-ficklampa gör Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar sportklocka i kolgrå DLC-belagd titan det enklare än någonsin att tänja på dina gränser. Klockan är utrustad med ett reptåligt Power Sapphire™ solcellsladdat glas, vilket gör att batteriet räcker i upp till 37 dagar i smartwatch-läge och upp till 139 dagar med GPS i expeditionsläge, när den bärs i 3 timmar i direkt solljus varje dag.

Garmin Fenix 7X Pro med titanram, reptåligt glas och exakt pulssensor - den perfekta följeslagaren för ett aktivt liv

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition 010-02778-11 har en 51 mm bred kolgrå DLC-belagd titanboett och ett svart silikonarmband. Klockan har reptåligt Power Sapphire-glas och är ett utmärkt val för hård användning på vandringar och utomhusaktiviteter. Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition Carbon Grey DLC Titanium Black Silicone Band 010-02778-11 är en sportig klocka som kombinerar snyggt utseende med hållbarhet. Klockan har en solcellsladdad MIP-display för tydlig synlighet under alla förhållanden. Den responsiva pekskärmen och de praktiska knapparna ger en enkel och intuitiv användarupplevelse. Boetten är också tillverkad av fiberförstärkt polymer, vilket gör klockan lätt och hållbar. Klockan har genomgått rigorösa tester för att bevisa sin värme-, stöt- och vattentålighet enligt amerikanska militära standarder.

Garmin Fenix 7X Pro sportklocka är utrustad med en ny generation (Gen 5) pulssensor som ger dig mer exakt information om dina prestationer i alla sporter. Pulssensorn är utformad för att optimera din prestation och hjälpa dig att nå dina mål på ett mer effektivt sätt. Oavsett om du springer, cyklar, simmar eller utövar någon annan sport kommer pulsmätaren att ge dig värdefull information om dina framsteg och hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå.

Nya funktioner i Fenix 7X Pro

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition med en kolgrå DLC-belagd titanram erbjuder en mängd funktioner som gör den till den perfekta följeslagaren för en aktiv livsstil. Den är utformad för att ge högkvalitativ, mångsidig spårning och för att öka effektiviteten och effektiviteten i din träning.

 • Klockan har en integrerad ficklampa med justerbart ljus för träning i svagt ljus. Dessutom förbättrar en lampa som blinkar beroende på din löptakt synligheten på natten, vilket garanterar ett säkert träningspass.
 • Funktionen Hill Score mäter din förmåga att springa i uppförsbackar och utvärderar dina framsteg över tid med hjälp av VO2max och träningshistorik. Genom att mäta löpkraft i branta stigningar och löputhållighet i långa stigningar beräknar funktionen en poäng baserat på långsiktig prestation.
 • Funktionen Endurance Score mäter uthållighet och visar hur träning påverkar den totala uthålligheten i olika sporter. Dynamisk mätning använder en mängd olika faktorer som VO2max, kortsiktig/långsiktig träningsinsats och andra faktorer för att bättre bedöma fitnessutveckling än att bara spåra VO2max.
 • Jetlag-assistenten hjälper till att minimera effekterna av tidsförskjutning genom att ge tips om ljusnivåer, sömnrytm och träning.
 • Löpeffekt med handledssensor: övervaka effektfördelningen på löpbandet och hantera din ansträngning mer effektivt. Nu kan du se din löpkraft direkt från ditt armbandsur utan att behöva några extra tillbehör.
 • Nya sporter: Sportklockan erbjuder också omfattande sportspårning och förladdade sportprofiler för olika sporter, inklusive lagsporter som fotboll, amerikansk fotboll och racquetball.
 • Du kan komplettera din klocka med en Outdoor Maps+-prenumeration, som ger premiumkartor (endast USA) och satellitbilder (hela världen) som laddas ner direkt till klockan.

En sportklocka med ett brett utbud av funktioner

Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition sportklocka har en kolgrå DLC-belagd titanboett och är en toppmodern enhet som erbjuder ett brett utbud av funktioner för aktiva användare. Med funktionen Forward on Route kan du lägga till waypoints så att du enkelt kan se förinspelade waypoints på din resa. Enheten erbjuder också kostnadsfria träningsplaner med Garmin Coach och adaptiv coachning, omfattande träningsdata inklusive VO2max och träningsansträngning samt realtidsdata. Klockan uppskattar användarens löptakt på olika avstånd och ger GPS-baserad vägledning för planering av tävlingsstrategi med PacePro-funktionen. Den visar också aktuella och framtida stigningar på en laddad rutt i realtid med ClimbPro-funktionen. Garmin Fenix 7X Pro erbjuder också dagliga träningsförslag, en återhämtningsassistent, HIIT-träningsspårning och animerade träningspass för olika typer av träning. Dessutom innehåller den funktioner för en mängd olika aktiviteter som friåkning, snowboard, längdskidåkning, surfing och mountainbike. Enheten har också exakta kartor för olika aktiviteter, t.ex. topokartor, Skiview™-kartor för skidåkning och golfbanekartor. Garmin Fenix 7X Pro har också praktiska funktioner för ruttnavigering, som NextFork™-vägledning och ringvägsvägledning, samt widgetar för soluppgång och solnedgång som hjälper dig att planera din rutt. Den spårar också din hälsa genom sömnövervakning, hjärtfrekvensvariabilitet, övervakning av syremättnad och övervakning av stressnivå. Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition är en mångsidig och avancerad enhet som hjälper användare att spåra och utveckla sin kondition genom olika träningsformer, samt att förstå kroppens återhämtning och hälsostatus.

Garmin Fenix 7X Pro sportklocka erbjuder ett brett utbud av funktioner som hjälper dig att förbättra din träning och övervaka din hälsa. Klockan har en Health Snapshot™-funktion som gör att du kan samla in och dela hälsoinformation med vårdpersonal. Den har också användbara funktioner för anpassning till hög höjd och varmt klimat, smarta aviseringar från din telefon, musiklyssning via dina favoritappar, Garmin Pay™ närhetsbetalning, säkerhets- och spårningsfunktioner, spårning av aktiekurser och en Connect IQ™-butik för ytterligare appar på klockan. Dessutom har klockan funktioner som hjälper dig att optimera din träning, t.ex. spårning av belastningsförhållande, förbättrad anpassning till hög höjd, spårning av esterataprestanda och adaptiv coachning som ger skräddarsydda träningspass baserat på prestanda och återhämtning.

Tekniska specifikationer

 • Mått: 51 x 51 x 14,9 mm
 • Kropps- och rammaterial: titan och fiberförstärkt polymer
 • Klockglas: reptåligt Power Sapphire™ ultraladdat glas
 • Displaystorlek och upplösning: 1,4" transflektiv MIP, 280 x 280 px
 • Armband: silikon, längd 127-210 mm
 • Kroppsvikt: 61 g
 • Minne: 32 GB
 • Batteritid: Smartwatch-läge: upp till 28 dagar (37 dagar med solcellsladdning) / Endast GPS: upp till 89 timmar (122 timmar med solcellsladdning) / Expedition GPS: upp till 62 dagar (139 dagar med solcellsladdning)
 • Vattentålighet: 10 ATM
 • Trådlös anslutning: BLUETOOTH®, ANT+® och Wi-Fi®.

Inkluderar Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition kolgrå DLC-belagd titan och svart silikonarmband 010-02778-11 sportklocka, svart silikonarmband, USB-C laddnings-/datakabel och användarhandbok.

Mer information
SKU 57724
Varumärke Garmin
Boetts bredd 51 mm
Glas Safirkrystal
Armband Gummi / Silikon
Boetts färg Silver/grå
Armband bredd 26mm
Färg på armband Svart
Färg, urtavla LCD
Vattentäthet 100m / 10atm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Material Plast, Titan
Garanti 2 år
mpn 010-02778-11

© 2022 Klockmagasinet.com