Polar Ignite Pink Rose

Specialerbjudande på 500 st klockor till priset 1490 kr per klocka. Erbjudandet gäller 22.11.-29.11.

2 299,00 Kr 1 490,00 Kr Du sparar: 809,00 Kr
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
I lager (Antal: 5+)
SKU
37084

Polar Ignite Pink rose är en nätt sportklocka som hjälper dig såväl att uppnå dina träningsmål som att ta hand om ditt dagligt välmående. En träningsklocka som är mindre i sitt storlek men inte kort om högklassiga tekniska funktioner. Avancerad pulsmätning från handleden, inbyggd GPS och GLONASS är bara några exempel från vad denna klockan erbjuder. Under natten evaluerar Polar Ignite din återhämtning och rapporterar dig när du är färdig för att träna mera. Använd dig av funktionen FitSpark™ och få personaliserade träningsprogram som stöder dig att nå dina mål. Du kan välja mellan en mängd olika språk och få instruktionerna även på svenska. Klockan gör det enkelt för dig att boka in dina träningssessioner och uppmuntrar dig att jobba vidare för att förverkliga dina träningsdröm. Polar Ignite är den perfekta träningskompis för dig som vill leva ett aktiv och hälsosamt liv. Observera att Polar Ignite Pink Rose klockan är endast tillgänglig i storlek S (handledsomkrets: 130–185 mm).

Träna med stil

Polar Ignite är en liten klocka som matchar din look oavsett om du ska på gym eller är på vägen till kontoret. Klockans nätt form passar till alla situationer och även på mindre handleder. Klockan är mycket bekväm att bära för den väger endast 35 gram. Pekskärmen är tydlig och den justerar ljusstyrkan automatiskt.

Viktiga funktioner av Polar Ignite:

 • Precision Prime™ ‑ avancerad pulsmätning direkt från handleden
 • Integrerad GPS
 • Nightly Recharge™ ‑beräkning av återhämtning
 • FitSpark™ ‑ en individuell guide till din träning, uppdaterad dagligen
 • Sleep Plus Stages™ ‑sömnregistrering
 • Serene™- vägledda andningsövningar

Avancerad pulsmätning direkt från handleden

Polar är mycket uppskattad på marknaden för hur företaget har lyckats med att utveckla teknologin för pulsmätning. Ignite använder sig av Precision Prime teknologin för pulsmätning som baserar sig på att kombinera optisk pulsmätning med mätning som är baserad på hudkontakt. Innovationen är bekant från varumärkets Vantage klockor som har varit mycket populära. Ingen pulsband behövs. Det är mycket enkelt att använda pulsmätningen och få insiktsfulla rapporter om dina träningsprestationer.

Ha koll på din återhämtning

Följa med din återhämtning medan du sover med klockans praktiska Nigthly Recharge funktion. Med Nightly Recharge vet du precis när du har vilat tillräckligt efter din sista träningssession. Att återhämta dig på ett optimalt sätt är lika viktigt som det är att träna. Klockan tar hand om att påminna dig när det är dags att vila så att du kan fokusera dig på att vara aktiv.

Använd dig av funktionen för att följa med hur du sover. Funktionen baserar sig på sömnstadier och mäter din autonoma nervsystemets aktivitetsgrad för att rapportera dig om hur du sover. Kolla dina resultat på klockan själv eller via Polars Polar Flow applikationen som går att laddas på både IOS och Android smartphone.

Sömnregistrering

Ha koll på hur du sover med Polar Sleep Plus Stages funktionen för sömnregistrering. Få en evaluering på dina sömnstadier och deras längd, funktionen berättar dig även hur mycket du har sovit under natten. Du får veta mera om din sömn och dess kvalitet då du bekantar dig med resultatet på klockans separata sömnrapport.

En pålitlig träningskompis

Känns det svårt för dig att fatta beslut om hur du ska träna och när du borde gå på gym? Ignite gör dig dagligen ett individuellt FitSpark träningsprogram, som är designad enligt din personliga träningsnivå. Fitspark beaktar också din återhämtning så att du alltid har koll på när det är dags att träna och när du ska ta det lugnt.

Mindfulness genom andningsövningar

Kom ihåg att ta hand om hjärnans välmåendet. Prova på vägledda meditations- och andningsövningar med klockans Serene™ funktion. Dessa övningar stödjer dig med att hantera stress och att förbättra din koncentrationsförmåga. Få rapporter i realtid och lär dig även om hur mycket tid du tillbringar i det så kallade lugna stadiet jämfört med stresstillståndet!

Klockans tekniska detaljer

 • En klar pekskärm i färg, med automatiserad justering av ljusstyrka enligt området
 • ‎43 x 43 x 8,5 mm. Vikt: 35 gram
 • Storlek: S (omkrets rund handleden 130 -185 mm)
 • En glasfiberbelägd polymer hölje med en bezel och knappar i rostfritt stål
 • Inbyggt GPS och Glonass
 • Instruktioner på svenska
 • Batterliv på 24/7 med pulsmätning och till och med 5 dagar och 17 timmar om i träningsmode med aktiverad GPS och pulsmätning.
 • 24/7 uppföljning av aktivitet och puls
 • Vattentät till 30 m (ISO 22810, passar till simning)
 • Smartphone meddelande
 • Tid och datum. Väckare, stoppur och timare

Vad är skillnaden mellan Polar Ignite och Polar Vantage M?

Vantage M designades av Polar för de som vill tränar på ett målinriktad och lite mera professionellt sätt. Klockan är till exempel den perfekta match för en som ska träna för en halv marathon. Ignite klockan är en fitnessklocka, som passar hjälper dig att följa med din aktivitetsnivå och din dagliga välmående. En av de största skillnader mellan klockorna är Training Load Pro funktionen som inte är inkluderad i Polar Ignite. Ignite har en pekskärm som Vantage M inte har.

Behöver jag en pulsband då jag tränar med Polar Ignite?

Med denna klockan blir pulsbandet onödig. Om du dock hellre tränar med pulsband går det att koppla bandet ihop med klockan för extra noggrann pulsmätning. Polar Precision Prime funktionen är verkligen mycket bra på att mäta pulsen direkt från din handled, och vår personal inser att pulsbandet blev onödig efter funktionen introducerades.

Mer information
SKU 37084
Varumärke Polar
Boetts bredd 43 mm
Glas Gorilla Glass
Armband Gummi / Silikon
Boetts färg Övriga färger, Svart
Armband bredd 20mm
Färg på armband Rosa
Färg, urtavla Svart
Kategori Damklockor
Garanti 2 år
mpn 90079898
payments-logo

© 2021 Klockmagasinet.com