Polar Unite Teal

1 699,00 Kr 1 444,00 Kr Du sparar: 255,00 Kr
Leveranstid: 3-5 arbetsdagar
I lager (Antal: 3)
SKU
48764

Polar Unite Teal - Träningsklockan som hjälper dig att nå dina personliga mål! ‌

Polar Unite är en stilren multisportklocka som lanserades på sommaren 2020. Den är till dig som vill ha en mångsidig träningskompis som planerar träningar för dig. Träningsguiden planerar färdiga träningspass som baserats på din egen konditionsnivå! Klockan är en personlig guide mot ett hälsosammare livvstil.

Polar Unite erbjuder bland annat pulsmätning på handleden, Polars avancerade verktyg för både sömnregistrering och återhämtningsmätning och mätning av hastighet, distans och rutt när klockan är ansluten till mobilens GPS. Om du letar efter en likadan pulsklocka med inbyggd GPS rekommenderar vi den mycket populära Polar Ignite modellen.

Polar Unite är utformad för att anpassa sig. Byt armbanden, displayens färg eller temat på pekskärmen! Då kommer Polar Unite passa din vardagslook såväl som dina träningskläder. Du får tre olika armbandsdelar med din klocka: en i standard storlek som du kan kombinera med en kortare eller längre del. Det bekväma silikonarmbandet passar alla storlekar från S till L med handledsomkrets mellan 130 och 210 mm. Armbandet har en lila/rosa färg. Förpackningen innehåller en USB-laddningskabel och ett manual.

Precision Time™ - pulsmätning

Polar Unite pulsklockan mäter pulsen på handleden med Precision Time sensor fusion-teknik. Du kan följa dina aktiviteter under dagen och träna utan ett extra pulssband. Pulsmätning är ett bra sätt att följa koditionsnivåer och känna sin personlig utveckling.

Nightly Recharge™

Den här funktionen mäter återhämtningen under natten. Det är viktigt att vara medveten om hur bra du återhämtar dig, eftersom det är också en viktigt del av träningen. Nightly Recharge™ hjälper dig att få balans i livet och träna optimalt. Polar Flow appen ger dig tips om hur du ska sova bättre och reglera energinivåerna under dagen.

Sleep Plus Stages™

Sömnkvalitet är viktig del av din hälsa och välmående. Med Sleep Plus Stages™ får du veta allt om din natt. Funktionen mäter sömn och sömnens kvalitet. Sömnen är också viktig för den mentala delen, sömnens kvalitet har stor inverkan på humör, och inlärning.

FitSpark™ - daglig träningsvägledning

Du hittar dagliga träningsupplägg som är planerade efter din konditionsnivå och träningshistorik. Numera slipper du stressen för att hitta rätt träning eftersom FitSpark planerar åt dig. FitSpark är enkel att använda, klockan vägleder dig genom träningspass!

Serene™ andningsövning

Kontrollera dina stressnivåer och varva ner med Serene™. Om du gör andningsövningar regelbundet får du hjälp att hantera stress och förbättra sömnkvaliten. Även välbefinnandet ökas! Serene mäter din kropps respons på övningen och ger dig feedback i realtid.

Polar Flow-appen och webbtjänst Polar Flow är en gratis mobilapp som ger dig enkelt tillgång till information om dina tidigare och dina planerade träningspass. Du kan se information om din dagliga aktivitet, se hur mycket du saknar för att uppnå ditt dagliga aktivitetsmål och hur du kan uppnå det. Se antal steg och antalet av förbrukade kalorier. Dessutom som Polar Flow användare kan du synkronisera din träning i andra träningsappar som Strava, My FitnessPal eller TrainingPeaks.

Tekniska Specifikationer:

 • Färgdisplay
 • Mått 43 x 43 x 8,5mm
 • Materialet: glasfiber förstärkt med polymer
 • 24/7 aktivitetsföljning
 • Smarta notiser
 • Tid & datum
 • Tidur
 • Stoppur
 • Alarm och Snooze.

Vad är skillnaden mellan Polar Unite och Polar Ignite? Polar Unite och Polar Ignite liknar varandra mycket. Det finns dock några skillnader som är bra att känna till mellan dessa klockorna

 • GPS-anslutning: Polar Ignite har inbyggd GPS som du kan använda utan att klockan är kopplad till en mobilenhet. På Polar Unite kan man bara använda GPS via mobilen.
 • Batteri: Polar Unite har en batteri med långvarig energi. Du kan träna upp till 50 timmar (med pulsmätning och GPS) innan klockan ska laddas. Batteritiden på Polar Ignite är upp till 17 timmar (med pulsmätning och GPS).
Mer information
SKU 48764
Varumärke Polar
Boetts bredd 43 mm
Glas Gorilla Glass
Armband Gummi / Silikon
Boetts färg Svart
Armband bredd 20mm
Armbandets längd 130 - 210 mm
Färg på armband Grön
Färg, urtavla Svart
Kategori Damklockor
Material Plast
Garanti 2 år
mpn 900100642

© 2022 Klockmagasinet.com