Apple Watch Series 7

2 artiklar

Tåligaste Apple Watch hittils

Apple Watch Series 7 är deras tåligaste smartklocka modell någonsin. Apple Watch Series 7 smartklockor har testats i de allra tuffaste situationerna och de är dammtät (IP6X) och vattentät (WR50). Apple Watch 7 smartwatch innehåller också ett uppdaterad laddningsarkitektur och med USB-C kabel går det 33 procent snabbare att ladda klockan jämfört med Apple Watch Series 6. Apple Watch Series 7-kollektionen erbjuder aluminiumboetter som består av helt och hållet återvunnet material i fem helt nya färger.

Klar alltid på Retina-skärm

Tack vare den klar alltid på retina-skärmen, större skärmyta och tunnare kanter är Apple watch 7 ny ännu smidigare att använda. Den stiliga skärmen har nästan 20 procent större skärmyta och tunnare kanter, bara 1,7 mm, som är 40 procent mindre än de på Apple Watch Series 6. Klockans storlek själv har ändrats minimalt. Retina-skärmen är okcså mer tydlig och upp till 70 procent ljusare inomhus än den på Apple Watch Series 6. Glaset som skyddar urtavlan är en starkare och mer robust form och är mer än 50 procent tjockare än glaset på tidigare modeler. WatchOS 8 erbjuder också nya urtavlor som har utformats särskilt för den större skärmen på Apple Watch Series 7.

Fullpackad med olika funktioner

Inte bara tålig och tydlig, Apple Watch Series 7 smartklockor är fullpackad med olika funktioner såsom pulsmättning, EKG, och sömnövervakning. Användarna kan förbättra sitt allmänna välmående med den nya appen Mindfulness, och klockan har också hel del nya funktioner för alla som cyklar. Apparna Meddelanden och Bilder har också förbättrats. Klockan ger röstfeedback genom den inbyggda högtalaren i Apple Watch eller genom AirPods eller andra Bluetooth-hörlurar.