Huawei Band 6

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Försök att ta bort några filter:

Huawei Band 6 - ett mångsidigt och prisvärt aktivitetsarmband

Huawei Band 6 är en ny generation av Huawei aktivitetsarmband som erbjuder dig en stor AMOLED pekskärm och nya smartwatch funktioner. Mäta din puls eller syremättnad i blodet, spåra din sömn eller välj bland 96 olika träningsprofiler. Detta aktivitetsarmband erbjuder upp till 2 veckor batteriliv och är vattentät till hela 50 meter vilket betyder att det passar även bra för simning.

Huawei Band 6 är inte bara ett aktivitetsarmband med träningsfunktioner! Upptäck nya enkla sätt att styra din smarttelefon direkt från din handled. Hålla koll på inkommande samtal och meddelanden, kolla vädret, styra din musik eller använda armbandet som avtryckare för kameran på din Huawei smartphone.

Ett praktiskt träningsarmband för tränare på alla nivåer

Välj bland till och med 96 olika träningslägen! Huawei Band 6 är en mångsidig träningspartner som håller koll på din puls, kalorier och mycket mer. Du kan ställa in ett personligt träningsmål som passar just din nivå. Följa dina framsteg och håll motivationen uppe. Huawei Band 6 aktivitetsarmbandet använder sig av AI-databehandling för att göra det ännu enklare för dig att förstå din data.

Huawei Band 6 träningsarmbandet erbjuder professionella träningslägen för 11 olika form träningsform med vilka kan du hålla koll på dina prestationer i realtid och med extra noggrannhet. Du kan välja mellan idrottsgrenar som löpning, simning och cykling. Vidare finns det 85 anpassningsbara träningslägen att välja mellan. Det handlar om ett mycket mångsidigt träningsarmband som passar till allt från lugnande yoga till intensiva träningspass. Huawei Band 6 känner automatiskt igen dina rörelser och påminner dig att börja och spara din träningssession.


FAQ — Huawei Band 6

Varför välja Huawei Band 6?

Huawei Band 6 är ett aktivitetsarmband som passar bra för tränare på alla nivåer. Detta aktivitetsarmband är designad för att inspirera dig till att vara aktivare. Hitta dina favoritsport bland armbandets mångsidiga utbud som omfattar 90+ olika träningslägen och hålla koll på dina prestationer med utmärkt noggrannhet. Huawei Band 6 erbjuder även omfattande smartwatch funktioner för att göra din vardag lite enklare.

Är Huawei Band 6 kompatibel med iPhone?

Ja, Huawei Band 6 är också kompatibel med iPhone som använder sig av iOS 9.0 eller nyare versioner. Musikstyrning är den enda funktion som tyvärr inte är tillgänglig för iPhone-användare.

Hur mäter jag min aktivitet med Huawei Band 6?

Huawei Band 6 gör det lätt att mäta din aktivitet och det krävs inte mycket mer än att sätta armbandet på din handled. Aktivitetsarmbandet mäter bland annat dina steg, kaloriförbrukning, aktiva timmar och din puls direkt från din handled. Om du vill få ännu lite mer ut av din data rekommenderar vi att ladda ned Huawei Health appen från Google Play eller Apples App store. Appen är gratis!