Edblad smycken

Artiklar 1-90 av 259

Loading...

Artiklar 1-90 av 259

Sida

Edblad — etiska design smycken

Edblad hör till ett av Sveriges mest populära varumärken när det gäller smycken. Och vi fattar helt varför. Detta svenska företaget strävar efter att göra etiska design smycken tillgängliga för alla och erbjuder utmärkt kvalité till ett lågt pris. Upptäck tidlösa favoriter eller prova på nya trender. Edblad grundades 2006 på Singö i Roslagen av Catherine och Hans Edblad.

Upptäck nya Edblad favoriter i vårt breda sortiment. Hos oss hittar du bland annat Edblad örhängen, handsmycken och armband. Varje Edblad smycke är gjort av högklassiga material för att se till att ditt smycke håller i länge. Du hittar allt från rostfritt stål till silver och strålande sten. Alltid nickelfri! Unna dig något nytt eller hitta en vacker present för någon som du gillar. Vi är här för att skicka din order så fort vi bara kan.

Edblad örhängen för varje tillfälle

Pigga upp din outfit med ett nytt par vackra Edblad örhängen. Detta varumärke visar oss att nickelfria örhängen av bra kvalité inte behöver kosta mycket. Prova på ett stil eller unna dig variation i garderoben. Vi rekommenderar speciellt Edblad pärlörhängen som finns i flera olika stilar.


© 2022 Klockmagasinet.com