Silver Bar Smycken

Artiklar 1-90 av 308

Loading...

Artiklar 1-90 av 308

Sida

Silver bar - Nyaste trenderna och stiligaste klassikerna

Finländska Hopealiekki introducerar de nyaste smyckestrenderna till marknaden. Trots att företaget grundades år 2006, har de mer än 34 års erfarenhet i smyckesindustrin och lovar att de känner till vad kunderna söker. Och för att erbjuda de trendigaste nyheterna till kunderna, så reser Hopealiekkis köpare runt omkring världen hela tiden för att hitta de nyaste produkterna och de trendigaste nyheterna. Samtidingt innehåller sortiment också de mest säljande och bästa klassikerna, som aldrig går ur stil.

Alla silversmycken tillverkas I 830 eller 925 silver och sortimentet innehåller också rostfria stål smycken, som passar bra för känslig hud. Alla smycken är nickelfria och säkra att använda. Sortiment innehåller också smycken som designas och tillverkas i Finland.

Smart smycken

Vi lever i en värld som är digitaliserad. Mobilen är nästan som datorn, man kan fjärrstyra mobil med klockan, och betala med ringen. Men utan ström fungerar inga av dessa produkter. Därför introducerar Hopealiekki ett armband som också fungerar som en laddningskabel. Armbandet har två olika modeller för iPhone och Android c-serien, och tre färgalternativ som garanterar att du hittar något som passar din still. Smart va?


© 2022 Klockmagasinet.com