Suunto Vertical All Black

Suunto Vertical All Black smartklocka - det bästa valet för äventyr och en aktiv livsstil

Suunto Vertical All Black smartklocka är en sportklocka som erbjuder allt du behöver för en äventyrlig och aktiv livsstil. Med en av de bästa batteritider i marknaden och banbrytande teknik är den den perfekta följeslagaren för utmanande förhållanden. Den erbjuder också ett brett utbud av funktioner, inklusive intuitiva kartor, puls, GPS-positionering och aktivitetsuppföljning, höjdmätare, barometer, kompass och mycket mer. Kolla in den nya finska Suunto och ta del av din vardag!


Batteritid i toppklass

Suunto Vertical All Black sportklocka har den bästa batteritiden på marknaden, vilket gör den till den bästa möjliga följeslagaren för utmanande förhållanden. I normalläge fungerar klockan i upp till 60 dagar på en enda laddning, och när du spårar prestanda med den mest exakta GPS-anslutningen som möjligt räcker batteriet i 60 timmar. Detta innebär att äventyrare och aktiva personer kan njuta av sin enhet under längre perioder utan att behöva oroa sig för laddning.

Intuitiva kartor

Inbyggda intuitiva kartor berättar allt du behöver veta om din omgivning. Du kommer inte att missa höjdskillnader, vattenvägar, stigar och viktiga landmärken. För ökad säkerhet visas all denna information offline, så du behöver inte oroa dig för någon nätverksanslutning alls. Med Suunto Vertical All Black s tillförlitliga och kostnadsfria kartor kommer du aldrig att gå vilse! Du kan lämna waypoints längs vägen för att hjälpa dig att hitta tillbaka, även i becksvart mörker.

Spjutspetsteknologi på din handled

Suunto Vertical All Black sportklocka är utrustad med höjdmätare, barometer och kompass. Dessa viktiga hjälpmedel håller bäraren uppdaterad under de mest utmanande förhållanden. Stormvarningen och väderprognosen hjälper dig att planera dina vandringar och olika rutter i förväg.

Suunto Vertical All Black träninsgklocka - Det bästa valet för aktiva människor

Med ett brett utbud av sportfunktioner är Suunto Vertical All Black också idealisk för vanliga användare med en aktiv livsstil. Klockan har mer än 95 sportlägen och över 200 sportappar finns tillgängliga via SuuntoPlus app store. Oavsett om du spelar tennis, cyklar, springer eller simmar är Suunto Vertical träninsgklocka den perfekta partnern för att spåra dina prestationer. SuuntoPlus™ Store möjliggör också detaljerad personalisering, så att du kan ladda ner spårningsappar för saker som klättring eller Cooper-testet.

Fullständig spårning

Suunto Vertical All Black -appar kompletterar din ultimata upplevelse. Planera, analysera och dela dina idrottsprestationer med dina vänner! Du kan planera dina rutter i förväg med 3D-kartor. Den konstgjorda intelligensbaserade Suunto Coach hjälper dig att hitta rätt träningsbelastning, återhämtningstid och tempo för alla. Du kan också skapa din egen träning i klockans app och sedan följa instruktionerna på klockan i realtid.

Hållbar och ansvarsfull

Förutom de ledande funktionerna är det viktigt att känna till hållbarheten och hållbarheten hos din smartklocka. Suunto Vertical All Black smartklocka tillverkas på ett ansvarsfullt sätt med hjälp av 100 % förnybar energi. Dessutom är produkten helt koldioxidkompenserad. Det är viktigt att konsumera ansvarsfullt och investera i kvalitetsklockor som håller länge. Suunto Vertical har testats enligt militära standarder och är ett ansvarsfullt och hållbart val som gör att du kan spåra ditt välbefinnande och dina idrottsprestationer över tid.

En bättre vardag

Suunto Vertical All Black träningsklocka är ett oumbärligt verktyg för alla som vill förbättra sin hälsa, nå sina mål och leva ett aktivt liv. Den hjälper dig att följa dina framsteg och motiverar dig att fortsätta röra på dig. Det hjälper dig att få ut det mesta av din träning och undvika överbelastning. Pulsmätaren hjälper dig att bättre förstå kroppens signaler, medan noggrann sömnövervakning hjälper dig att optimera vila och återhämtning. Smarta meddelanden håller dig informerad om viktiga händelser.

Vanliga frågor (FAQ)

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos Suunto Vertical All Black smart watch?

Suunto Vertical All Black smart watch är utrustad med höjdmätare, barometer och kompass. Dessa viktiga hjälpmedel håller användaren uppdaterad under de mest utmanande förhållandena. Andra viktiga funktioner är bl.a. stegräknare, kalorispårning och sömnspårning. Vertical All Black smartklocka talar till exempel om för dig hur länge du har sovit och vad som var din genomsnittliga sömncykel. Du kan ansluta dina hörlurar direkt till Vertical via Bluetooth, så att din musik inte är beroende av din telefon.

Är Suunto Vertical All Black tillverkad på ett ansvarsfullt sätt?

Suuntos nya klocka är tillverkad på ett ansvarsfullt sätt med 100 % förnybar energi. Produkten är också helt koldioxidkompenserad. Suunto Vertical har testats enligt militära standarder och är ett ansvarsfullt och hållbart val som gör att du kan följa ditt välbefinnande och dina idrottsprestationer över tid.

Hur hjälper klockan dig att övervaka dina idrottsprestationer?

Suunto Vertical All Black har över 95 sportlägen och över 50 sportappar är tillgängliga via SuuntoPlus app store. Viktiga funktioner för sportuppföljning är bland annat en träningszon och en träningsplanerare.

Vilka är säkerhetsfunktionerna i Suunto Vertical All Black träningsklocka?

Inbyggda intuitiva kartor berättar allt du behöver veta om din omgivning, inklusive höjdskillnader och vattennivåer, även när internet inte är tillgängligt.

Kan klockan användas för simning?

Ja, Suunto Vertical All Black är utformad för att tåla vatten och är idealisk för simning och snorkling. Klockan har en vattentät konstruktion som klarar djup på upp till 100 meter.

Hur laddar jag klockan?

Suunto Vertical All Black kan laddas med den medföljande USB-kabeln. Laddningstiden är cirka 2 timmar.

Kan jag använda klockan utan min smartphone?

Ja, Suunto Vertical All Black fungerar som en fristående enhet och med sin inbyggda GPS kan du spåra din position utan en smartphone.

Funktioner

 • Gratis offlinekartor. Skapa rutter och POI-punkter för att göra navigeringen enklare.
 • Väderprognos
 • Barometer och höjdmätare
 • Stormvarning, påminnelser om solnedgång och soluppgång
 • Bästa noggrannhet med GNSS-satellitpositionering med dubbla band.
 • Testad enligt militära standarder
 • Över 95 sportlägen
 • Över 50 sportappar med SuuntoPlus-funktioner
 • Röståterkoppling via Suunto-appen
 • Tillverkad i Finland med hjälp av förnybar energi
 • 100 % koldioxidkompenserad
 • Koldioxidavtryck 6,59 kg CO2e

Tekniska specifikationer

 • Mått: 49 x 49 x 13,6 mm
 • Vikt: 86 g
 • Material för ram: rostfritt stål
 • Material: glasfiberförstärkt polyamid
 • Material för armband: silikon
 • Armbandets färg: svart
 • Armbandets längd: 150 - 220 mm
 • Armbandets bredd: 22 mm
 • Klockglas: safirglas
 • Skärmstorlek: 1,4" (280 x 280 px)
 • Testad enligt militära standarder
 • Batteritid: upp till 60 dagar i tidsläge och 60 timmar i träningsläge med bästa GPS-noggrannhet.
 • LED-bakgrundsbelysning
 • Bästa noggrannhet med Dual-band GNSS-satellitpositionering
 • Satellitsystem: GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS, BEIDOU
 • Driftstemperatur -20° - +55° C (rekommenderad temperatur under laddning 0° - +45° C)
 • Vattentålighet upp till 100 m

I paketet ingår: Suunto Vertical All Black smartklocka, laddkabel och användardokumentation.

SKU 56603
Varumärke Suunto
Boetts bredd 49 mm
Glas Safirkrystal
Armband Gummi / Silikon
Boetts färg Svart
Armband bredd 22mm
Armbandets längd 150 - 220 mm
Färg på armband Svart
Färg, urtavla LCD
Vattentäthet 100m / 10atm
Kategori Herrklockor, Damklockor
Material Plast
Garanti 2 år
mpn SS050862000