Michael Kors

Artiklar 1-90 av 107

Loading...

Artiklar 1-90 av 107

Sida

Stiliga klockor från Michael Kors

Michael Kors är en av de mest framgångsrika modedesigners från USA. Detta ikoniska modehus är känt för sina lyxiga accessoarer och kläder som passar lika bra till fest som till vardag. En Michael Kors klocka är en kombination av klassisk elegans och robusta material som keramik, stål och läder. De högklassiga klockor från Michael Kors är gjorda av lyxiga material enligt varumärkets höga standarder och kvalitetskrav. Med dessa klockor får du både kvalitet och funktionalitet i en mycket trendig design. Bekanta dig med vårt breda sortiment av Michael Kors klockor och hitta den perfekta modellen för just dig. Med en Michael Kors klocka på din handled har du aldrig fel. Varje klockan skickas i sin originella Michael Kors förpackning. Perfekt, om du tänker på att beställa en Michael Kors klocka att ge bort i present.

Hitta din Michael Kors klocka

Denna kollektion erbjuder ett mångsidigt utbud av modeller att välja från. Michael Kors klockor finns i många olika stilar från minimalistiska klassikern till trendiga dekorativa statement klockor. Det spelar ingen roll om du föredrar lyx och glamour eller något elegant och minimalt. Det breda sortimentet har något för varje smak och stil. Uppdatera din favoritlook med en stilsäker Michael Kors klocka! Dessa snygga klockor ser vackra ut säsong efter säsong och är både stilsäkra, användbara och lättstylade. Glöm inte att även bekanta dig med våra Michael Kors smycken och hitta en accessoar som kompletterar din klocka.

Historien om Michael Kors

Michael Kors designade sin första modekollektion redan under 1980-talet. Hans första kollektionen var för Lothar en liten modebutik på Manhattan. Kollektionen blev genast en succé i hemstaden New York och kors fick uppmärksamhet på medier som den nya unga designern. 1981 lanserade Michael varumärket som bär hans namn med ett unikt sortiment av stilsäkra plagg för dam. Några årtionden senare lanserade Michael Kors hans första kollektion av accessoarer. Michael Kors klockor och väskor hör till 2000-talets mest ikoniska accessoarer som fortfarande är mycket populära. Idag finns det över 770 Michael Kors butiker över hela världen.Varumärket är även mycket populär hos kändisar och har bärs av stora namn som Jennifer Lawrence, Angelina Jolie, Heidi Klum, Michelle Obama, Ivanka Trump och Kate Hudson.

payments-logo

© 2022 Klockmagasinet.com