Alla hjärtans dag närmar sig, men du saknar en present? Du behöver inte oroa dig! Vi har gått igenom vårt omfattande sortiment av klockor och smycken och plockat fram några presentidéer för män och kvinnor. Se presentidéer och beställ en Alla hjärtans dag-present snabbt och enkelt från Klockmagasinet!

Innehållförteckning:

Alla hjärtans dag 2024 - Hitta en present från Klockmagasinets urval

Vi har gått igenom vårt breda sortiment och valt ut en lista med presentidéer för Alla hjärtans dag. Se våra presentidéer nedan och beställ dina Alla hjärtans dag-presenter enkelt online.

Ge bort en personlig gåva på Alla hjärtans dag och gör din klocka eller ditt smycke personligt med en gratis gravyr! Vi erbjuder gratis gravyr på alla graverbara produkter i vårt sortiment. För mer information och instruktioner, vänligen besök produktsidan för den produkt du vill gravera.

När firas Alla hjärtans dag?

År 2024 firas Alla hjärtans dag på onsdagen den 14 februari. Denna dag är ett utmärkt tillfälle att förgylla en väns eller partners dag med några överraskningar. Unna dig själv en Alla hjärtans dag-present, ett kort eller överraska någon som betyder mycket för dig genom att göra något tillsammans.


Alla hjärtans dag - En gåva till en kvinna

Hitta en Alla hjärtans dag-present till en kvinna! Vi har valt ut fem bra presenttips för att göra din vän eller partner glad på Alla hjärtans dag.

1. Snygg klocka från Rosefield

Vad sägs om att ge bort en accessoar som mottagaren kan bära varje dag? En snygg Rosefield-klocka är ett populärt val för en kvinna. Märkets New York- och Amsterdam-inspirerade klocksortiment erbjuder många valmöjligheter när det gäller design, material, storlekar och färger.

Tycker du att det är svårt att välja en klocka framför en annan? I så fall rekommenderar vi att du väljer en tidlös silver- eller guldklocka med ljus urtavla som present. Till exempel har den fyrkantiga Rosefield Boxy XS blivit en modern klassiker på bara några år!

Rosefield-serien innehåller flera klockmodeller som vi kan gravera på bakstycket om du vill.


2. Pandora-smycken med gravering

Med gravyr kan du enkelt göra dina smycken till en mer personlig gåva! Du kan t.ex. gravera in ett kort meddelande, initialer eller ett datum eller en plats som är viktig för dig på din partners eller väns smycke. Det är bara din fantasi som sätter gränser. För instruktioner om hur du lägger till en gravyr, se avsnittet "Jag vill ha en gratis gravering" på produktsidan.

Från vårt omfattande Pandora-sortiment hittar du nästan 1000 smycken att välja mellan.


3. Vackra Lykka-smycken

Den eleganta och tidlösa kollektionen av Lykka-smycken har många fantastiska alternativ för Alla hjärtans dag-gåvor åt henne. Kanske hon skulle gilla ett par Lykka Pearls pärlörhängen eller Lykka Hearts silverhalsband


4. Ge bort en rolig träningsupplevelse

De bästa gåvorna skänker glädje i mottagarens vardag under lång tid. Den populära sportklockan Polar Ignite har ett omfattande utbud av funktioner för en mängd olika sporter och wellness tracking. Denna kompakta och lättanvända GPS-sportklocka erbjuder allt du behöver i ett snyggt paket. Även om du aldrig har tränat med en sportklocka tidigare är det lätt att lära sig dess funktioner. Har din gåvomottagare redan en sportklocka? Ett ersättningsarmband är en rolig presentidé som gör att mottagaren kan ge sin klocka en ny look.


5. Thomas Sabo - designa ditt eget smycke

Thomas Sabon Charm Club är en klassiker inom samlarsmycken. Serien består av armband och halsband som enkelt kan utsmyckas med Charm Club-berlocker. Det finns hundratals pärlor att välja mellan, så du kan välja den som passar mottagaren bäst.

Se alla Thomas Sabo Charm Club-berlocker genom att klicka här..Alla hjärtans dag - En gåva till en kvinna

Etkö meinaa keksiä ystävänpäivälahjaa miehelle? Ei huolta! Alta löydät viisi lahjavinkkiä, jotka ilahduttavat häntä aivan varmasti!

1. Prisvärd men mångsidig Amazfit smartwatch

De snygga Amazfit smartwatches erbjuder ett brett utbud av funktioner till ett bra pris. Den populära smartklockan Amazfit GTS 2e har till exempel inbyggd GPS, över 90 sportlägen, pulsmätare på handleden och mätning av syremättnad. Den eleganta designen på dessa snygga klockor är lätt att kombinera med din vardagsklädsel.


2. Gravyrbara herrsmycken

Gravering gör din gåva unik. Ge bort ett elegant kedjearmband med ett meddelande till mottagaren eller ett gemensamt minne på plaketten. Vi erbjuder gratis gravyr på alla våra graverbara produkter. För mer information och instruktioner om hur du får dina smycken graverade, vänligen besök produktsidan för smycken.


3. Alla hjärtans dag-present till en friluftsälskare

Den perfekta presenten till friluftsfantasten! Alla Ukko snapsar och Ukkomatti högkvalitativa campingmuggar är tillverkade i Finland av högkvalitativt mejeristål. Tack vare den snygga läderdelen kan du också njuta av varma drycker från muggen utan att bränna fingrarna. Dekorera din gåva med en gratis gravyr om du vill!


4. Populär Casio-klocka

Det finns en anledning till att Casio-klockor har varit populära i flera decennier. Dessa klockor är designade för att hålla länge, med en elegant, lätt design som sitter bekvämt på handleden. Det långlivade batteriet gör Casio-klockor till ett bekymmersfritt val som visar tiden hela året. Den perfekta presentklockan om du frågar oss!


5. Kompakt Secrid-plånbok

Plånboken är en av våra favoritgåvor! Plånboken som du alltid bär med dig är en av de saker som är lätt att glömma bort att uppdatera. En praktisk Secrid plånbok eller kortfodral är den perfekta presenten till en vän eller partner som fortfarande har en stor plånbok i fickan.Fler presentidéer till Alla hjärtans dag

Har du fortfarande inte hittat vad du letar efter? Hitta fler presentidéer genom att klicka på knappen nedan!