Two people holding hands

Alla hjärtans dag 2022 är snart här och det är dags att överraska våra favoritpersoner. Vi gick igenom vårt breda sortiment för att hitta de bästa presenttipsen till honom och henne. Läs artikeln och hitta en present till din pojkvän, flickvän, kompis, pappa, mamma eller vem som helst som du vill visa lite extra kärlek.

Innehållet:

Alla hjärtans dag presenter 2022

Här listar vi våra bästa presenttips till alla hjärtans dag 2022. Fantastiska presentidéer till både honom och henne. Det är inte allt för länge kvar till en årets mest kärleksfulla dagen nu. Gå igenom vår lista och hitta en genomtänkt present till din person redan idag!

Letar du efter en unik och personlig present? En klocka eller ett smycke med personlig gravyr är en present som sticker ut i mängden. Vi erbjuder gratis gravyr på alla varor som kan graveras.

När är alla hjärtans dag 2022?

Alla hjärtans dag 2022 år på Måndagen den 14 februari. Festen känns även som Valentine’s Day, vändagen och Valentindagen. Fira kärleken och överraska den du tycker om med blommor, meningsfulla or eller en genomtänkt present. Det finns många sätt att visa din kärlek och framför allt är det naturligtvis tanken som är viktigast.


Alla hjärtans dag present till henne

Letar du efter en alla hjärtans dag present till henne? Här är fem fantastiska presenttips som du inte får missa.

1. Ett enkelt armbandsur, Rosefield

En fin vardagsklocka är en accessoar som är både snygg och praktisk. Visst kan man visa tiden på en mobiltelefon, men med snygg klocka håller man tiden i stil. Överraska din partner med en snygg klocka från Rosefield och personalisera den med en gratis gravyr*. Det finns en mäng modeller att välja från.

*Gäller alla klockor och smycken som kan graveras.


2. Ett enkelt gravyrsmycke, Pandora

Ge bort en unik present och överraska din person med ett gravyrsmycke. Du kan gravera smycket med ett ord, initialer, en plats eller till exempel ett namn som påminner dig av er. Pandora erbjuder en fin selektion av enkla hängsmycken som du kan personalisera med en gratis gravyr. Du hittar instruktioner och mer information om vår gravyrservice på produktsidan.


3. Smycken med hjärtan, Lumoava

En klassisk alla hjärtans dag present är aldrig fel. Hug seriet av finländska Lumoava är en modern version av ett klassiskt smycke med hjärta. Alla Lumoava design smycken är tillverkade i Finland av hållbara material. Funderar du om hon skulle föredra silver eller guld? Vår tipps är att tänka på de smycken som hon bär oftast och välj enligt det.


4. En snygg pulsklocka, Polar

Ge bort träningsglädje i alla hjärtans dag present! Kanske tycker ni om att träna tillsammans eller har hon precis börjat en ny hobby. Polars färgrika sortiment erbjuder en bred selektion av sportklockor som passar för såväl nybörjare som även de som har tränat i längre tid.

Polar Ignite är av våra populäraste GPS sportklockor. Om det räcker med telefonens GPS rekommenderar vi Polar Unite som ser lika bra ut men som kostar lite mindre. Ett reservarmband är en fantastisk presentidé för den som alltid bär sin sportklocka på handleden.


5. Designa ett armband, Thomas Sabo Charm Club

Designa ett armband med Thomas Sabo Charm Club berlocker. Välj berlocker som påminner dig av din person eller delade minnen. Här hittar du alla berlocker och Charm Club smycken.Alla hjärtans dag present till honom

Letar du efter en alla hjärtans dag present till honom? Här hittar du fem presenttips att skämma bort din person med.

1. En stilsäker smartwatch, Amazfit

De snygga Amazfit smartwatch erbjuder mångsidiga funktioner till ett budgetvänligt pris. Till exempel Amazfit GTS 2e kommer med integrerad GPS, över 90 träningslägen, handleds pulsmätning och mer. Ge bort en present som kommer att göra hans vardag lite enklare!


2. Ett armband med gravyr

Skapa en personlig present till honom och ge bort ett armband med gravyr. Lägg till en personlig touch som påminner dig av honom eller er tillsammans. Det kan handla om ett namn, plats, datum, initialer eller ett delad minne. Vi erbjuder gratis gravyr på alla smycken och klockor som kan graveras.


3. Ett klockarmband

Ett klockarmband är en fantastisk presentidée till den med klockor som hobby! Hoss oss hittar du ett brett sortiment av klockarmband i olika material och färger.


4. En enkel klocka, Casio

Den perfekta stilfulla presenten för honom. En enkel, snygg och tålig Casio klocka är en accessoar som passar alla tilfällen. En retro klassikern som är lika snygg nu som den var under 80-talet. Om du vill kan du detaljera klockan med en unik gravyr!


5. En praktisk plånbok, Secrid

En praktisk plånbok är alltid en uppskattad present! Secrid tillverkar RFID-skyddade plånböcker och korthållare med en mycket smart design. Alla Secrid plånböcker är tillverkade i Holland med tanke på hållbarhet och kvalité. Vårt breda Secrid sortiment erbjuder många färger och material att välja mellan.Fler presenttips till alla hjärtans dag

Hittar du inte det som du söker? Här hittar du fler presenttips till alla hjärtansdag 2022!