Den nya Marvel X Pandora The Avengers serien är här! Pandoras vårkollektion för 2022 lanserades på torsdagen den 17 februari och den skämmer bort alla Marvel-fans. Kollektionen är inspirerad av den populära The Avengers filmserien. Upptäck ett fantastiskt sortiment av nya Marvel X Pandora berlocker med superhjältar som Black Widow, Hulk och Captain America.


Marvel X Pandora — samla på dig dina favorit The Avengers figurer

Upptäck dina favoritfigurer från The Avengers med Marvel X Pandora. Nedan kan du läsa om karaktärerna som den nya Pandora-serien är inspirerats av. Läs vidare och möt alla populära Marvel The Avengers superhjältarna.

Hulk

Pandora Hulk berlocken är dekorerad med handapplicerad emalj. Hulk, som vi även känner som Dr Robert Bruce Banner, presenterades i Marvel serietidningar för första gången 1962. Karaktären har sedan dess blivit en av Stan Lees och Jack Kirbys kultklassiker som även de känner som inte har sett en enda Marvel-film. I Avengers-filmerna har Hulken ursprungligen spelats av Edward Norton och sedan 2014 av Mark Ruffalo.

Pandora Hulk charm
Marvel X Pandora Hulk berlock 590 kronor


Black Panther

Black Panther, eller T'Challa, är en av superhjältarna i Marvels serietidningar. Denna figur träffades för första gången i serietidningen Fantastic Four som kom ut under 1966. Filmen Black Panther kom ut 2018 och gav karaktären som skapades av Stan Lee och Jack Kirby ett nytt liv på vita duken. Filmen är den artonde film i Marvel Cinematic Universe serien och har Chadwick Boseman och Michael B. Jordan i huvudrollerna. I filmen hamnar Black Panther i en strid på väg tillbaka till sitt hemland Wakanda, med världsomvälvande konsekvenser.

Pandora Black Panther charm
Marvel X Pandora Black Panther berlock 590 kronor


Black Widow

Marvels Black Widow känns även som Natasha Romanoff. Den rödhåriga Black Widow är en av de mest kända kvinnliga Marvel-karaktärerna, skapad av Stan Lee och Don Heck 1964. Black Widow dök upp för första gången i serietidningen Tales of Suspense. Karaktären sägs en medlem av Romanov familjen som överlevde den ryska revolutionen. I Avengers-filmerna spelas Black Widow av Hollywoodstjärnan Scarlett Johansson.

Pandora Black Widow charm
Marvel X Pandora Black Widow berlock 590 kronor


Captain America

Denna Marvel X Pandora berlocken är dekorerad med Captain Americas sköld. Captain America var ursprungligen känd som huvudpersonen i en serietidning som publicerades av Stan Lee och Jack Kirby redan under 1941. Bakom superhjälten finns Steve Rogers, en underpresterande militärofficer vars karriär tar en ny vändning när han får supersoldatkrafter som ett resultat av ett militärt experiment. Berlocken är tillverkad av högklassig emaljerat sterling silver.

Pandora Captain America charm
Marvel X Pandora Captain America berlock 490 kronor


Iron Man

Marvel X Pandora The Avengers kollektionen innehåller även några Iron Man berlocker. Iron Man är en favorit som vi känner från Marvels serietidningar, tv-serier och filmer redan sedan 1960-talet. Bakom karaktärens rustning ligger affärsmannen Anthony "Tony" Shark, som skapade utrustningen för att stödja hans livsfunktioner. I Avengers-filmerna spelas Shark av den begåvade Robert Downey Jr.

Pandoras Iron Man berlock är dekorerad fina emalj detaljer. Den lyxiga berlocken är tillverkad av 18K guldpläterat sterling silver. Kollektionen innehåller även en Arc Reactor berlock som är Iron Man använder som sitt kraftkälla i Iron Man-filmerna.

Pandora Iron Man berlock
Marvel X Pandora Iron Man berlock 790 kronor och Marvel X Pandora Arc Reactor berlock 390 kronor


Thor

Pandora Thor's hammare berlock är tillverkad i sterling silver och är den perfekta berlocken för Marvel-fans. Enligt legenden om Mjölnirs hammare får bäraren av hammaren gud Torens krafter, om han bara är värd det. Thor är en karaktär som är välkänd från både hans egen film och Avengers Endgame, där karaktären återvänder.

Pandora Thor charm
Marvel X Pandora Thor's Hammer berlock 490 kronor


Infinity Gauntlet

Infinity Gauntlet är inte direkt en Avengers-karaktär, men vi vill ändå presentera den för dig. Det är en järnhandske, som har setts i flera av Avengers-filmerna, och som enligt historien kan användas för att kontrollera evighetsstenar som skapades i början av tiden. Pandora Infinity Gauntlet är utsmyckad med vackra detaljer och tillverkad i lyxigt 18K guldpläterat sterlingsilver.

Pandora Infinity Gauntlet charm
Marvel X Pandora Infinity Gauntlet berlock 790 kronorDekorera ditt smycke eller nyckelring med Avengers figurerna

Marvel Pandora the Avengers

Bär dina favorit Avengers-figurer på ett Pandora Moments smycke eller nyckelring. Ha dina favoritkaraktärer alltid med dig. Berlocker i kollektionen är kompatibla med de populära Pandora Moments accessoarer. Förutom halsband och armband innehåller Pandora Moments sortimentet även nyckelringar som du kan dekorera med berlocker om smycken inte är din grej. Skäm bort dig själv eller överraska ditt favorit Marvel-fan med deras favoritfigur.

Blev du inspirerad? The Avengers smycken i Pandoras 2022 vårkollektion kommer att finnas tillgängliga för beställning från 17 februari. Nu gäller det att vara snabb!