Upptäck härliga smycken i årets Thomas Sabo vårkollektion! Bekanta dig med den nya kollektionen och starta våren med stil. Nu är det dags att pigga upp din vardag med nya smycken.

Thomas Sabo SS22 nyheter


Thomas Sabo berlocker — vårens nyheter 2022

Thomas Sabo berlocker

Upptäck de nyaste Thomas Sabo berlocker i den populära Charm Club-serien. Vårens kollektion har inspirerats av havet och erbjuder oss fräscha, somriga snäckor, fiskar och andra figurer som trivs i vågorna. Du kan mixa och matcha Thomas Sabo berlocker på ett armband eller halsband från Thomas Sabo Charm Club-kollektionen. Bekanta dig här med hela sortimentet och upptäck din egen stil.


Mixa och matcha med örhängen

Thomas Sabo SS22 örhängen

De här små örhängena är perfekta för dig med fler än ett hål i örat. Skapa en intressant helhet genom att mixa och matcha olika typer av örhängen. Du kan dekorera din ör med en personlig kombination av olika studs, hoops och creoler. Thomas Sabo erbjuder ett brett sortiment av mindre örhängen som säljs individuellt så att du kan kombinera på ditt eget sätt.

När det gäller ear curation finns det inga regler. Du kan kombinera flera små örhängen eller rama in större statement-örhängen med ett par mindre örhängen. Kombinera olika metaller och skapa lekfulla detaljer med härligt färgade stenar.


Lekfulla delfinsmycken

Thomas Sabo delfin smycken

I vår ser vi lekfulla delfin smycken i Thomas Sabos kollektion. Dessa smyckena är precis det som vi behöver inför vårens långsamma ankomst. Den roliga kollektionens smycken är tillverkade i sterling silver och prydda med strålande syntetiska ädelstenar och kristaller.


Lager-på-lager med halsband

Thomas Sabo SS22 halsband

Två eller tre är bättre än en. Lager-på-lager halsband trenden fortsätter och Thomas Sabo håller med. Försök kombinera flera kedjor av olika längd eller skapa intressanta detaljer genom att mixa och matcha olika färger, former och texturer i flera lager. Dessa härliga halsband passar perfekt för stacking.


Lyfta din look med statement örhängen

Statement örhängen är den perfekta accessoaren för att skapa en snygg detalj till vilken outfit som helst. Thomas Sabos vårkollektion erbjuder ett fantastiskt sortiment av större örhängen för att lyfta din look. Den stilsäkra kollektionen är inspirerad av havets vilda vågor och blåa färger.

Skapa en elegant helhet genom att kombinera ett par snygga statement örhängen med en annars enkel outfit. Sätt upp håret om du vill sätta extra fokus på dina örhängen.


Alla vårens nyheter

Blev du inspirerad? Bekanta dig med alla vårens Thomas Sabon nyheter och hitta dina favoriter.