Det är dags att bekanta oss med Huaweis 2022 sportklocka nyhet: Huawei Watch GT Runner. Huawei Watch GT Runner är en stilsäker sportklocka för löpare som oavsett sitt namn passar även mycket bra för andra former av träning. Klockan är utrustad med fantastiska funktioner, utmärkt batteritid, en 1'43" rund AMOLED-skärm och dessutom har den ett exceptionellt smidigt och snabbt operativsystem. Den snygga men funktionella sportklockan väger bara 38,5 gram och sitter härligt lätt på handleden från morgon till kväll. Med 4 gigabyte lagringsutrymme och batteritid på över två veckor kommer denna klockan säkert att vara ett smidigt träningspartner som överraskar dig med sina fantastiska funktioner.

Huawei Watch GT Runner — de viktigaste funktioner

  • Lättiviktig (väger endast 38,5 g)
  • Ett brett utbud av träningsfunktioner, många extras för löpare
  • Utmärkt GPS
  • Upp till 14 dagar batteri
  • 4 GB lagringsutrymme
Huawei Watch GT Runner

Huawei Watch GT Runner är tillverkad av tåligt polymerfiber i ett snyggt svart färg. Den stora AMOLED-skärmen är gjord av glas, höljet av plast och armbandet av silikon. Det handlar om ett lättviktig klocka med mångsidiga funktioner


Running man

En utmärkt klocka för löpning!

Som namnet redan lovar, är Huawei Watch GT Runner en utmärkt klocka för löpning. Välj mellan olika träningslägen för inomhus eller utomhus löpning eller prova på en av de flera guidade löpningslägen som passar såväl för nybörjare som också erfarna maratonlöpare. Även klockans design har optimerats med tanke på löparnas behov: klockan sitter mycket lätt på handleden, har 4 gigabyte lagringsutrymme för musik och batteriet räcker i upp till två veckor så att du kan vara säker på att den inte tar slut mitt i en längre löprunda.

Sätta upp ett personligt mål för din träning och låt klockan guida dig mot bättre prestationer. Du kan lyssna på klockans träningsråd via den inbyggda högtalaren eller ansluta den till ett par Bluetooth hörlurar. Huawei watch GT Runner analyserar även din konditionsnivå för att ge dig noggranna estimeringar på hur du kommer att klara dig på längre löprundor.


Huawei Watch GT Runner GPS

Varför är Huawei Watch GT Runner den perfekta GPS-klockan för löpning?

Huawei Watch GT Runner är den perfekta GPS-klockan för löpning på grund av utmärkt precision. Denna klockan erbjuder ultra-precis GPS-spårning, vars effektivitet är baserad på en kombination av fem olika satellitsystem och deras taktiska positionering på klockan. Normalt sett är satellitsystemet inbäddad i klockans boett men Huawei har placerat systemet i klockans skänklar (delan på klockans boett som armbandet fästs mellan). Denna klockan erbjuder allt som du behöver för att hitta din position i bara några sekunder även i en livlig stadsmiljö! Det innovativa systemet hjälper dig också att mäta din löpsträcka mer exakt.

Huawei watch comparison

Jämförelse: Huawei Watch GT Runner vs Huawei Watch GT 3

Huawei smartklockor erbjuder utan undantag hög kvalitet och modellerna liknar varandra på många sätt (t.ex. när det gäller skärmstorlek och upplösning). Men visst finns det också skillnader. Så vad är skillnaderna mellan Huaweis flaggskepp Watch GT Runner och Watch GT 3?


Huawei Watch GT Runner Huawei Watch GT 3
Vikt 38,5 g 42 g
Boettens storlek 46 mm 46 mm
Skärmtyp och storlek 1.43 tuuman AMOLED 1.43 tuuman AMOLED
Batteriliv Upp till 14 dagar Upp till 14 dagar
Boettens material Plast Rostfritt stål
Armbandet Silikon Stål eller fluoroelastomer
Lagringsutrymme 4 gt 4 gt
Vattentäthet 50 m 50 m
Anslutningar Bluetooth 5.2 Bluetooth 5.1

Båda modellerna är lätta, men Watch GT Runner slår Watch GT 3 med knapp marginal i denna kategorin: Watch GT Runner väger 38,5 gram och Watch GT 3 väger 42 gram. Det finns också små skillnader i material, där Watch GT 3 har en boett i rostfritt stål och Watch GT Runner i plast. Watch GT 3 har Bluetooth 5.1, medan Watch GT Runner har den nyare Bluetooth 5.2, vilket ger lite snabbare parning och längre batteritid.


Huawei Watch GT Runner

En mycket bra sportklocka för löpning, simning och orientering

Huawei Watch GT Runner är en utmärkt sportklocka för entusiaster av löpning, simning och orientering. Som vi redan presenterade erbjuder denna modellen ett brett sortiment av fantastiska funktioner för löpare. Den passar dock även mycket bra för andra sportentusiaster! Huawei Watch GT Runner är en bra sportklocka för orienterare med sin toppmoderna GPS som drar drivs av en kombination av fem olika satellitsystem. Oavsett var du befinner dig i världen lokaliserar klockan dig inom fem sekunder. Huawei Watch GT Runner är också lämplig för simmare, eftersom den är vattentät upp till 50 meter. Den är också exceptionellt lätt, så om du letar efter en bekväm sportklocka som sitter lätt på handleden när du idrottar är det här modellen något för dig!

Slutsats - Huawei Watch GT Runner är en prisvärd sportklocka för sin kvalitet

Huawei Watch GT Runner är en prisvärd sportklocka speciellt när men beaktar klockans högklassiga kvalité. Löpare kan skapa en detaljerad träningsplan och använda det guidade löpningsläget som är tillgängligt för både nybörjare och maratonlöpare. Tack vare sin låga vikt sitter klockan snyggt på handleden från morgon till kväll. Den stora AMOLED-skärmen är ljus, erbjuder levande färger och fantastiska detaljer. Med fyra gigabyte lagringsutrymme kan du utan problem lägga in din musik direkt i klockan. Batteriet räcker upp till 14 dagar vilket gör klockan mycket funktionell för de som tränar flera gånger under veckan. Vi är säkra på att den första Huawei sportklocka kommer att vara en succé! Grip din chans och upplev nyheten själv.