Letar du efter en lättanvänd smartwatch som är prisvärd, snygg och tålig? Om ditt svar är ja, kan Amazfit 2022 nyheter Amazfit GTS 3 och GTR 3 vara något för dig!

Amazfit GTS 3 och Amazfit GTR 3 är två snygga nyheter som både erbjuder fantastiska funktioner och utmärkt batteriliv. På grunda av sina mångsidiga funktioner passar både modeller i den nya Amazfit smartwatch kollektionen utmärkt för både sport och vardagsbruk. I denna artikeln ska vi gå igenom allt som du borde veta om de senaste Amazfit lanseringar för våren 2022.


Amazfit GTS 3 — en prisvärd smartwatch med fantastisk AMOLED skärm

amazfit GTS 3

Amazfit GTS 3 är en snygg smartwatch med en elegant fyrkantig AMOLED-skärm. Denna klockan har mångsidiga verktyg med vilka du kan hålla koll på ditt mående. Mäta saker som din puls, syrehalt i blodet, stressnivå, andningsfrekvens osv. direkt från din handled. Amazfit GTS 3 passar erbjuder över 150 olika träningslägen som inspirerar, motiverar och gör det enkelt att hitta variation till tränandet. Den lätta klockan väger endast 25 gram och sitter mycket bekvämt på handleden. På grund av sin snygga design är Amazfit GTS 3 en smartwatch som ser bra ut i alla situationer.

Amazfit GTS 3 använder PAI-teknik (personligt aktivitets intelligens) för att bedöma din konditionsnivå baserat på aktivitets- och hälsodata som samlas in via din handled. Funktionen gör det mycket enkelt att hålla koll på din kondition men även dina träningsframsteg.


Amazfit GTS 3

Amazfit GTS 3 ser elegant ut med sin snygga fyrkantiga 1,75-tums AMOLED-skärm. Klockan har ett bekvämt 20 mm silikonband som fungerar bra i vardagen.

Är Amazfit GTS 3 den bästa smartwatch för mig?

Amazfit GTS 3 är en prisvärd och snygg smartwatch som erbjuder en enkel men mångsidig användarupplevelse. Klockan har en snygg men funktionell design och är gjord av fina materialval. Med batteritid på upp till 20 dagar vid normal användning och sin fjäderlätta vikt är Amazfit GTS 3 ett utmärkt val för dig som letar efter en praktisk men snygg smartwatch.


Amazfit GTR 3 — en mångsidig smartwatch för en aktiv vardag

Man riding bike with amazfit GTR 3

Den snygga Amazfit GTR 3 är en elegant smartwatch som ser bra ut i alla situationer, oavsett om du ska gå på fest eller på gymmet. Klockans mångsidiga funktioner är designade för att underlätta din vardag på innovativa sätt. För sportentusiaster finns det ett brett sortiment av träningslägen som uppmuntrar dig till mångsidigt träning. Amazfit GTR 3 erbjuder utmärkt batteritid som räcker i upp till 21 dagar (dvs. 3 veckor!) vid normal användning och upp till 35 dagar när den används i energisparläge.

Amazfit har satsat på att göra det enkelt och smidigt för dig att hålla koll på ditt välmåendet med sina smartklockor. Klockans optiska pulssensor mäter din puls dygnet runt och det praktiska funktionen för stressövervakning påminner dig om att sakta ner när dagen blir för hektisk. Klockan ger dig även information om din sömnkvalitet och berättar när det är dags att vila. Amazfit GTR 3 erbjuder även omfattande träningsfunktioner. Det finns ett omfattande sortiment av olika träningslägen och klockan registrerar din idrottsprestation även om du själv skulle glömma det!


Amazfit GTR 3

Amazfit GTR 3 har en klassisk rund bezel som sitter snyggt på din handled. Den stora 1,39-tums AMOLED-pekskärmen gör det enkelt och tydligt att använda klockans olika funktioner. Den mycket lätta aluminiumramen väger endast 32 gram. Denna smartwatch är en fantastisk kombination av praktiska designval utan att glömma bort utseendet. Det handlar ju om en accessoar som man oftast bär varje dag!

Är Amazfit GTR 3 bra för mig?

Amazfit GTR 3 är en bra smartwatch för dig som letar efter en prisvärd allround smartwatch med omfattande funktioner. Denna snygga klockan erbjuder utmärkt batteritid vilket gör användandet mycket praktiskt. Den lätta designen sitter bekvämt på din handled även om du vill använda klockan för att mäta din sömnkvalitet medan du sover.


Jämförelse: Amazfit GTS 3 eller Amazfit GTR 3

GTS 3 vs GTR 3

Amazfit GTS 3 och Amazfit GTR 3 liknar varandra på många sätt, men visst finns det även några skillnader som är bra att beakta innan du gör ditt val. Amazfit GTS 3 har stilsäker fyrkantig skärm som är betydligit större än skärmen på GTR 3 modellen. Vid sidan av GPS, Glonass, Beidou och Galileo har GTS 3 även GZSS som inte finns på det runda alternativet. Den fyrkantiga modellen är även lite mindre bred jämfört med GTR 3 och sitter därför även bra på en mindre handled.

Amazfit GTR 3 är kanske lite större men den har också ett 1,8 gånger starkare batteri som räcker upp till nio dagar längre än batteriet på Amazfit GTS 3. När klockan används med GPS, får du upp till 15 timmar extra batteritid jämfört med GTS 3 i samma läget. Förutom att det går att styra funktionerna via klockans pekskärm har Amazfit GTR 3 även fysiska roterande kronor för styrandet som gör det mycket smidigt att använda klockans olika funktioner.


Amazfit GTS 3 Amazfit GTR 3
Vikt 24 g 32 g
Mått 42,4 x 36 x 8,8 mm 45,8 x 45,8 x 10,8 mm
Skärm 1.75 tums AMOLED skärm 1.39 tums AMOLED skärm
Skärmens upplösning 390 x 450 454 x 454
Batteriliv Upp till 20 dagar Upp till 35 dagar
Armbandets material Silikon Antibakterisk silikon
Vattentålighet 50 m 50 m
Anslutningsmöjligheter Bluetooth 5.1 Bluetooth 5.1

Amazfit GTR 3 och GTS 3 är snygga alternativ för de som letar efter en prisvärd men mångsidig smartwatch. Både modeller är har en ljusstark AMOLED pekskärm som ger användarupplevelsen lite extra lyx. Klockorna täcker alla grundfunktioner som gör det enkelt att hålla koll på dagliga aktiviteter,sömnkvalite, tränandet och mer. Bekanta dig med vårt sortiment och hitta den bästa modellen för dig.