När våren tinar upp och joggingspåren börjar beträdas är det ett utmärkt tillfälle att kolla in Polars nya sportklockor: Polar Pacer och Polar Pacer Pro. Polar är en av världens ledande tillverkare av pulsmätare. Det är inte så konstigt, eftersom Polars grundare Seppo Säynäjäkangas utvecklade trådlös pulsmätning i slutet av 70-talet. Polar Pacer och Polar Pacer Pro är, som vanligt för märket, pålitliga och helt enkelt snygga sportklockor med ett bra pris-prestandaförhållande.

Dessa Polar-nyheter har alla funktioner du behöver för en bra och varierad träning och är tydliga och enkla att använda. Framgångssagan som började i Finland 1977 är fortfarande stark tack vare kvalitet och prisvärda produkter. Du hittar Polars omfattande sortiment i vår webb shop.

Polar Pacer är en förenklad Polar löparklocka

Pacer running

Polar Pacer är en löparklocka med alla funktioner du behöver och inga onödiga. Användarupplevelsen har gjorts så enkel och okomplicerad som möjligt, så att du kan koncentrera dig på det du älskar mest - att löpa. Den här sportklockan spårar hela din prestation från första steget till mållinjen och mäter tid, tempo och distans med mera.

Polar Pacer är utformad speciellt för löpning, eftersom den är tunn och lätt. Detta gör den till en diskret men extremt användbar följeslagare på joggingspåret. Den långa batteritiden (upp till 100 timmar) ger dig sinnesro när du springer, och den ljusa MIP-färgdisplayen garanterar optimal läsbarhet oavsett tid och förhållanden.

Polar Pacer Pro är den avancerade Polar sportklockan

Pacer competing

Polar Pacer Pro är en avancerad sportklocka från Polar och är trogen Polars motto "löpning är ett sätt att leva". Klockan har ett stort antal användbara funktioner som hjälper dig att spåra, analysera och förbättra dina prestationer. Polar Pacer Pro uppmärksammar detaljerna i din prestation för att ge dig en tydlig och heltäckande bild av din egen löpprestanda och dina behov. Den integrerade barometriska trycksensorn och den handledsbaserade effektmätaren hjälper dig att göra detta. Du kan gå igenom varje steg i din löpning och variera intensiteten i löpningen efter behov. Om du å andra sidan bara vill springa och njuta kan du göra det tack vare klockans lätta och smala design.

När Polar sportklocka och Polar smartwatch möts

Pacer wrist

När en sportklockas funktioner möter en smartwatch får du en Polar Pacer och Polar Pacer Pro. Polars nya modeller är utformade med löpning i åtanke, men innehåller också smarta funktioner som gör träningen mer meningsfull och enklare. Med de här klockorna kan du lyssna på och hantera ditt musikbibliotek och skapa precis rätt spellista för dina joggingturer. Du kan också få meddelanden från din telefon om du vill, och kolla den kommande väderprognosen på klockskärmen. Du har också möjlighet att ansluta klockan till de appar som passar dig.

Pacer collection

Polar har varit en pålitlig partner för joggare i 45 år, så frågan är vad som är nytt i Pacer- och Pacer Pro -sortimentet? Polar är nummer ett när det gäller pulsmätare, inte bara på grund av sitt arv, utan också för att märket vet hur man förnyar utseende och funktioner. Polar Pacer och Polar Pacer Pro har till exempel en helt ny kärnprocessor som gör klockan effektivare och bättre tack vare snabbare prestanda och extra minne. Klockorna har också en ny antenndesign som gör det enklare att använda GPS och gör det möjligt att spåra träningen mer exakt, så att inga steg går till spillo.

Vem är de nya Polar-klockorna avsedda för?

Pacer woman

De nya Polar Pacer och Polar Pacer Pro är idealiska för löpare och sportentusiaster tack vare sina mångsidiga funktioner och sin bekväma känsla. Klockorna erbjuder bra valuta för pengarna, en smal och lätt design och alla funktioner du behöver för en perfekt sommarrunda. Du kan skapa en träningsplan och en spellista som passar dig, och den långa batteritiden ger dig sinnesro när du springer längre sträckor. Polar har utformat de här klockorna som diskreta träningskompisar som övervakar och förbättrar dina prestationer, för enligt Polars motto är löpning ett sätt att leva.

Vi är glada att du kom till oss för att upptäcka Polars nya produkter. Hela Polaris kollektion är tillgänglig dygnet runt i vår webbutik. Du hittar den genom att klicka på knappen nedan.