Har du redan bekantat dig med den nyaste modellen i Apple Watch familjen? Apple Watch 6 sågs för första gången på Apples virtuella lanseringsevenemang på den 15 september 2020. Denna klockan erbjuder en fin rad nya funktioner och snygga nya färger!

Apple presenterade sitt första Apple Watch i 2015. Nu fem år senare får vi njuta av den uppdaterade Apple Watch 6 klockan, som är den finaste wearable från Apple hittills. Denna klockan har gått igenom tydliga uppdateringar, vilka gör den till en av de mest innovativa smartklockor på dagens marknad. Men vad har denna nyhet att erbjuda oss? Läs vidare och bekanta dig med Apple Watch 6 och dess nya innovationer.

Innovationer som stöder ditt välmående

Den nya Apple Watch 6 smartklockan stöder en snygg rad innovativa funktioner som hjälper dig i att ta hand om ditt välmående. Denna klockan har bland annat en funktion med vilken du kan mäta syresättningen i blodet. Klockan erbjuder även en EKG app som gör det lätt för dig att ha koll på dina hjärtslag och rytm. Den uppdaterade sömnregistreringen är bättre än i tidigare generationer.

Nya snabbare sensorer och n mycket ljusstarkare skärm

Apple Watch 6 smartklockan har gått igenom flera förbättringar när det gäller klockans tekniska egenskaper! Klockans keramiska baksida är förnyad för att stöda de nya sensorer som används för analyseringen av syresättningen i blodet. Klockans effektiva S6 processor är till och med 20% snabbare än i Apple Watch 5. Den tydliga och ljusstarka OLED skärmen är alltid på vilket gör det lätt för dig att använda klockan. Denna klockan har mycket att erbjuda till motiverade tränare och äventyraren. Apple Watch 6 har en integrerad höjdmätare som mäter höjden när du till exempel går i trappor. Att denna klockan har uppdaterats med en snabbare processor och en betydligt ljusstarkare skärm syns inte i batterilivet! Batteriet räcker fortfarande i till och med 18 timmar.

Det nya WatchOS7 operativsystemet

Apple Watch 6 klockan har ett nytt operativsystem! WatchOS7 erbjuder dig nya innovationer som du kommer att älska. Bekanta dig med de nya anpassningsbara urtavlor som du kan göra till dina egna. Välj bland en fin rad av olika alternativ från roliga färger till elegant och funktionell minimalism. Den nya sömn funktionen hjälper dig i att ha koll på din natt. Lär dig att skapa nya hälsosamma rutiner när det gäller sänggåendet och se till att du får tillräckligt sömn varje natt. Den förnyade operativsystem gör din Apple Watch 6 till en ännu bättre träningskompis. Hitta din favorit bland klockans nya träningspass och analysera din data på en sida. Just nu under dessa konstiga tider är det mycket viktigt att se till att du tvättar händer tillräckligt ofta och på rätt sätt. Din klocka visar dig hur länge du borde tvätta dina händer enligt Världshälsoorganisationens officiella rekommendationer.

Musik, podcast och böcker

Använd din Apple Watch 6 klocka för att lyssna på din favoritmusik och dina favoritböcker. Hitta det som inspirerar dig bland de 70 miljoner låtar som Apple Music har att erbjuda eller ladda den bekanta Spotify appen på din klocka. Allt du behöver är ett par Bluetooth hörlurar som till exempel Airpods, som du kan använda med din klocka.

Marknadens snyggaste smartklocka

Många älskar den unika och tidlösa stil när det gäller formgivningen av Apple Watch. Apple Watch 6 har den samma design som Apple Watch 5 men det finns snygga nya färgalternativ att välja från. Men vilken är perfekt för just dig?

Klassikern: Apple watch 6 med aluminiumboett

Aluminium är ett mycket lätt material som känns bekvämt på handleden. Den stiliga aluminium versionen av Apple Watch 6 finns i olika färgalternativ. Välj din favorit bland blå, röd, mörkgrå, silver och guld och kombinera boett med ett armband som passar din stil. När det gäller skärmen får man välja mellan två olika storleksalternativ: 40 mm och 44 mm. Se till att beakta att denna versionen finns som Cellular modell också! Om du vill kunna använda din klocka som en telefon ska du välja en Cellular klocka med tillgång till mobilnät. Med en Cellular klocka går det att göra samtal och skicka meddelande utan din telefon!

För dig som vill ha lite extra lyx: Apple watch 6 med boett i rostfritt stål

Älskar du att ha lite extra lyx i livet? Då är denna premium modell med boett i rostfritt stål för dig. Denna modellen av Apple Watch 6 finns i tre olika färgalternativ: gul guld, silver och mörkgrå. Även denna klockan finns i två olika storlekar: 40 mm och 44 mm.

OBS! Apple Watch klockor är endast kompatibla med iOS enheter! Om du har en iPhone är en Apple Watch den perfekta smartklockan för dig. Bekanta dig med vårt breda Apple Watch sortiment och beställ din klocka redan idag.