I sommar har många förvånats över att se allt fler handleder prydda med det välkända armbandet från senaste sekelsskiftet. Nomination armbandet, en succéprodukt från 2000-talets början, har gjort en stark comeback denna sommar.

När det gäller accessoarer är Nomination ett oslagbart märke som gör det möjligt för bäraren att uttrycka sin egen personlighet på ett modigt sätt. Populäriteten har stigit till skyarna i år - och vi är inte förvånade! Med ett brett utbud av bitar kan du anpassa dina smycken till just din stil. Tanken bakom den populära gåvan är att du kan köpa bitar till armbandet och bygga en personlig accessoar med nya bitar. Det enkla smycket kan ersättas med en bild, en bokstav eller en färggrann sten.

Nomination armbanden är naturligtvis alltid trendiga - du kan välja enkla, stilrena bitar eller mer detaljerade och glittrande bitar. Smyckena förändras beroende på din stil, men en tidlös, klassisk, vacker italiensk design återstår. Vilka trender är populärast för tillfället?

More is more – kombinera guld och silver

Guldfärgade bitar finns nu också tillgängliga för Nomination armband. Genom att kombinera guld och silver kan du skapa det mest strålande resultatet. Tidigare föredrog man antingen guld eller silver, men idag att kombineras dessa modigt. Smycken är lika tidlösa och vackra när färgerna kombineras.

Naturmotiv

Skönheten i Nomination armbanden ligger i den enkla designen. Ett armband är klassiskt vacker - smycket drar inte till sig alltför mycket uppmärksamhet, men vid närmare granskning avslöjar den bärarens intressen genom de valda bitarna. Swarovskis kristallfjäril är ett exempel på en Nomination bit som i takt med nya trender väljs till allt fler armband.

Nomination ranneke, perhonen

Färggranna stenar och blommor

Olika material och kombinationer av dem är just nu väldigt trendigt. Tidigare var enkla looks populära, men numera föredrar man modiga och färgglada kombinationer. De nya Nomination bitarna har i vissa fall väldigt detaljerad design. Färgglada blommor ger till exempel en välbehövlig kontrast till ett annars simpelt smycke.

Den polska influencern kombinerar modigt blommor och stenar för att skapa en unik kombination. Stenens textur och den roségulda ramen fungerar bra tillsammans, särskilt mot den silverfärgade bakgrunden.

Nomination ranneke, sininen kivi

Nomination BIG och Classic

Många tror att Nomination armbandet endast är avsett för kvinnor. Särskilt Nomination Big passar ypperligt för män på grund av sin bredare form. Kombinationen av guld och silver fungerar både i det smalare armbandet och i den bredare modellen. Ett enkelt silverarmband utan utsmyckningar passar bra till vardags.

Nomination Big ranneke

Classic armbandet är en mycket mer elegant modell. Även utan extra bitar är armbandet ett säkert accessoarval. Classic armbandet är graciöst och elegant – armabndet passar därför perfekt för formella tillfällen, till exempel.

Nomination smycken är lätta att kombinera med andra smycken och accessoarer. Med flera smycken kan du skapa en unik outfit. Polska influencern bär ett Nomination armband på nästan alla bilder, och kombinerar armbandet med andra snygga accessoarer.

Om du i tiderna använde ditt favoritsmycke dagligen, är det nu dags att plocka fram det ur smyckeskrinet. Vi har gott om Nomination-bitar i vårt sortiment om dina armband behöver en uppdatering efter 15 år. Klassiska bitar som bokstäver, horoskop och flaggor bör dock inte glömmas bort - dessa nostalgiska bitar är fortfarande populära!