Den mycket populära Polar Ignite-serien har fått en uppdatering i och med lanseringen av Polars helt nya sportklocka Polar Ignite 3.

Ignite 3-smartklockan tar det hela ett steg längre än föregående modellen. Polar Ignite 3 är en mycket bra kombination av en smartklocka och en sportklocka eftersom den har alla funktioner som förväntas av dem, samtidigt som den har en rimlig storlek och ett rimligt pris. Förutom de omfattande sportfunktionerna har klockan alla nödvändiga funktioner för att övervaka användarens allmänna välbefinnande, samt smartklocksfunktioner för att underlätta vardagliga uppgifter.

Klockans utseende har genomgått en liten uppdatering från den tidigare designen. I stort sätt påminner Ignite 3 om den tidigare modellen, men detaljerna är mer raffinerade. Klockans enda fysiska knapp har flyttats från den tidigare klockan sju till den nuvarande klockan nio. Klockornas bezel har också uppdaterats avsevärt jämfört med den tidigare versionen. Texturen på den nya modellens ram är mer uttalad och som en trevlig detalj varierar den också i olika färger. Armbanden har också fått en graciös tygliknande struktur, vilket ger dem en sofistikerad touch.

Polar Ignite 3

Idrottarens bästa vän

Klockan hjälper dig att hålla koll på din dagliga träning och ditt välbefinnande genom att analysera din dagliga sömn, aktivitet, puls, steg med mera. Klockan ger intressant information om det totala antalet kalorier som du förbränner under dagen, samt detaljerad information om mängden fett, protein och kolhydrater som du bränner under träningen.

Polar Ignite 3 är utrustad med Polars senaste teknik för pulsmätning, som för sensorerna närmare huden för maximal noggrannhet. Klockan har också en uppgraderad GPS med dubbla frekvenser, vilket gör att du kan mäta längden på dina löprundor mer exakt.

Klockan erbjuder tips och vägledning som är skräddarsydda för dig under hela dagen för att hjälpa dig att hålla dig i form och aktiv. En bra dag börjar med en god natts sömn, och Polar Ignite 3 ger dig en omfattande analys av din sömnkvalitet, sömnstadier och totala sömnlängd på morgonen. Klockan ger dig information om din vakenhet och tips om hur du kan förbättra din sömn för att främja ditt välbefinnande.

Alla motionärer är olika och Polar Ignite 3 tar hänsyn till detta och ger användaren personliga tips och förslag till träning. Klockan ger mellanliggande information under ett träningspass via en smidig röststyrning, så att du kan koncentrera dig helt på din prestation utan onödiga distraktioner. Klockan ger dock också en hel del värdefull information under din prestation, som du enkelt kan se på klockan i en överblick.

Polar Ignite 3

En praktisk vardagshjälpare

Polar Ignite 3 är en mycket komplett klocka som erbjuder sin bärare praktiska verktyg för både sport och vardag. Ignite 3 har många praktiska funktioner som underlättar ditt dagliga liv och överför viktig information direkt till din handled. Musikstyrning, väderinformation, timers, alarm och naturligtvis meddelanden är några av de funktioner som alla smartklocksanvändare kommer att använda nästan varje dag på sin klocka. Polar Ignite 3 har användaranpassade widgets som hämtar användarens viktiga och ofta använda program lätt och snabbt fram för användaren.

En negativ egenskap hos sportklockor har ofta varit deras överväldigande storlek, men lyckligtvis är detta inte fallet med Ignite 3. Den fysiska storleken på Ignite 3 har hållits till ett minimum, med en diameter på 43 mm och en höjd på bara 9,5 mm, vilket gör den mycket kompakt och förnuftig i sitt sortiment, men den lyckas ändå få med alla nödvändiga funktioner, ett bra batteri och en förstklassig skärm. Polar Ignite 3 sportklockan har uppgraderats med en mycket skarp och ljusstark 1,28-tums Amoled-skärm, vilket gör det enkelt och meningsfullt att använda klockan. Den nya Amoled-panelen tar klockan till en ny nivå av komfort samtidigt som den behåller färgernas ljusstyrka och tonalitet, samtidigt som den förblir klar och ljusstark.

Polar Ignite 3

Stöd för över 150 sporter

Den nya Polar Ignite 3 fungerar sömlöst med Polar Flow -träningsplattformen för att ge avancerad spårning av idrottsprestationer. Polar Flow ger användarna omfattande verktyg för att stödja deras sport, inklusive planerings- och analysverktyg, framstegsrapporter och automatiska träningsdagböcker för att hålla reda på hur du gör framsteg. Med Polar Flow kan användaren välja mellan mer än 150 olika sporter och välja de som passar hen bäst.

Polar Ignite 3

Batteritid upp till 5 dagar

Polar Ignite 3 har en utmärkt batteritid, vilket ger kontinuerlig träning med GPS-spårning och kontinuerlig pulsmätning i upp till 30 timmar. I energisparläge kan denna kontinuerliga övervakning förlängas upp till 100 timmar. Klockan med kontinuerlig pulsmätning ger cirka 5 dagars batteritid, vilket motsvarar det normala livet.