Vi på Klockmagasinet önskar att du är nöjd med ditt smycke. För att ditt smycke ska få en längre livslängd är det viktigt att vi tar väl hand dem hemma. Vi har listat upp några tips som får dina smycken att glänsa i flera år framöver. och att ditt det ska få en lång livslängd.

Förvaring

För att undvika att dina smycken ska oxideras och slitas är det viktigt att fundera på hur du förvarar dina smycken. Det finns flera fördelar med att förvara smycken i ett smyckeskrin. Förutom att dina smycken hålls i ordning och det är enklare att hitta det du söker, kommer dina smycken hålla längre och se bättre ut om du förvarar dem i ett smyckeskrin. Ett snyggt smyckeskrin fungerar också som en snygg inredningsdetalj.

Korulipas

Ett bra smyckeskrin har flera fack och lådor för att alla dina smycken ska rymmas. Från vårt sortiment hittar du smyckeskrin i olika material, bland annat träd, sammet och konstläder. Här är några av våra mest populära modeller!

Rengöring

Våra smycken utsätts varje dag för smuts, krämer, tvålar, svett och parfym. Med tiden kan dessa tära på våra favoritsmycken och beröva deras glans. Som tur är det lätt att rengöra smycken hemma, och genom att rengöra dina smycken regelbundet återställer du deras glans.

Korujen huolto

Tips! Blanda några droppar diskmedel med varmt vatten. Blötlägg en mjuk trasa i lösningen och använd den för att putsa smyckena. Skölj med kallt vatten och torka med en annan mjuk trasa.

Det är bäst att rengöra smycken regelbundet. På detta sätt säkerställer du att smuts inte byggs upp på smycket än under längre tid.

Flera tips för att dina smycken ska hålla längre.

  • Undvik att spruta parfym på dina smycken.
  • Ta av dig dina smycken när du badar, duschar och tränar
  • Undvik att smörja in handkräm på dina smycken
  • Ta av dig dina smycken när du ska sova, för att undvika att de böjs eller går sönder

Shoppa säsongens hetaste nyheter

Är du redo för våren? Vårt soriment är fullt av nyheter som passar utmärkt till jobb och fest!