Vissa människor föredrar det genomsnittliga – men äventyrare behöver ett verktyg de verkligen kan lita på. Suunto Vertical, nyheten som alla talar om, överträffar våra förväntningar och erbjuder mycket mer än vad vi kunnat föreställa oss. Denna äventyrsklocka, designad för krävande expeditioner, imponerar med sin stora skärm och innovativa solladdningsfunktion. Med sin otroliga funktionalitet och pålitlighet är denna klocka ett oumbärligt verktyg för den som älskar att utforska och utmana sig själv i naturens vildmark. Med den bästa batteritiden och exaktheten på marknaden är Suunto Vertical den perfekta följeslagaren när du vill ta dig an de högsta topparna och krävande dalarna.


Välj att nå utöver dina gränser

Suunto Vertical kombinerar finsk design och högkvalitativa material som safirglas, rostfritt stål och titan, vilket resulterar i en toppklassig sportklocka som uppfyller militära standarder. Tåliga material och militärtestad hållbarhet gör Suunto Vertical till det ultimata valet för äventyrare som söker en tillförlitlig och stilfull klocka.


Grundmodellen av Suunto Vertical är tillverkad av rostfritt stål och finns i fyra olika färgalternativ: svart, rubinröd, limegrön och sand. Denna modell av Suunto Vertical är prissatt till 6590 kr. En titanversion finns också i fyra imponerande färgval: sand, orange, grönt och svart. Titanvarianten är ännu tåligare än stålmodellen, vilket är särskilt fördelaktigt för användare i tuff terräng och extremsporter. Suunto Vertical-klockan med titanhölje kostar 8790 kr.


Klockans glas är tillverkat av hållbart safirglas, vilket minimerar risken för repor vid användning. Suunto Vertical har genomgått tester enligt militära standarder med hjälp av det amerikanska militärens hållbarhetstest som omfattar tryck, extrema temperaturer, stötar och frystester. Klockan är även vattentät upp till 100 meter.

Suunto Vertical

Säkerhet i utmanande miljöer med Suunto Vertical

Suunto Verticals intuitiva kartor är ett enastående verktyg som ger dig all nödvändig information om terrängen för att säkerställa din säkerhet i utmanande miljöer. Kartvyer visar höjdkurvor, vattenområden, stigar och andra viktiga landmärken på tre olika sätt, vilket hjälper dig att förstå din omgivning. För ökad säkerhet kan samtliga navigeringsfunktioner användas i offlineläge, så att du aldrig går vilse när du utforskar en ny terräng.


Suunto Vertical utrustad med höjdmätare, barometer och kompass behåller dig enkelt medveten om terrängen, vilket underlättar din navigering i krävande förhållanden. Dessa funktioner kan vara avgörande för din säkerhet. Dessutom håller Suunto Vertical dig informerad om väderförhållanden genom stormvarningar och aktuell väderprognos, vilket hjälper dig att planera din rutt på ett säkert och effektivt sätt.

Suunto Vertical

Den mest uthålliga batteritiden som finns

För äventyrare och aktiva människor som tillbringar mycket tid utomhus, långt från elnät och laddningsmöjligheter, är lång batteritid i en sportklocka en avgörande egenskap. Det garanterar att du får den information du behöver, såsom puls, GPS-position och aktivitetsspårning, under hela utflykten. Med Suunto Vertical behöver du inte kompromissa mellan batteritid och noggrannhet, eftersom den kombinerar det bästa av båda världarna. Suunto Vertical överträffar konkurrenterna när det gäller batteritid. Titanmodellen får extra energi från solen, vilket innebär att batteriet varar i 85 timmar med träningspårning och den mest exakta GPS-positioneringen aktiverad. Stålmodellen har en motsvarande tid på 60 timmar. I vardagsläge varar batteriet i Suunto Verticals stålmodell upp till 60 dagar, medan den solladdade titanmodellen klarar sig upp till ett helt år utan att behöva laddas! Solladdning ökar batteritiden med mer än 30 %.

Till skillnad från många konkurrenters produkter påverkar Suunto Verticals imponerande batteritid inte noggrannheten. Klockan hämtar data från alla fem stora satellitsystem med hjälp av en Dual Frequency-pulsöverföringsfrekvens och tar emot signaler snabbare och mer tillförlitligt. Jämförelser av batteritiden har gjorts i träningsläge med de bästa möjliga noggrannhetsinställningarna.

Aarni x Aalto

Gör dig redo för ditt nästa äventyr med Suunto Vertical

En idrottares dröm har äntligen blivit verklighet - Suunto Vertical är designad särskilt för den aktiva och mångsidiga idrottaren. Med över 95 olika sportlägen kan du träna dina favoritsporter, oavsett om det är cykling, löpning, simning eller längdskidåkning. Klockan sviker dig inte, den följer med dig genom alla sporter och hjälper dig att förbättra dina prestationer.


Med ett brett utbud av sportlägen kan du följa din träning mer noggrant och få personliga tips för att förbättra dina prestationer. Suunto Vertical anpassar datainsamlingen till din sport, så att du får ut det mesta av din träning. Dessutom säkerställer klockans hållbara design och vattentålighet att den följer med dig både på land och i vatten.


JOm du behöver ytterligare funktioner kan du anpassa din Suunto Vertical -klocka med SuuntoPlus Store. SuuntoPlus Store har appar för klättring, Cooper-test och mycket mer! Förbered dig för ditt nästa äventyr med denna mångsidiga sportklocka.


Suunto Vertical - det miljövänliga valet från experter på extrema väderförhållanden

Suunto Vertical är en högkvalitativ finsk sportklocka som tillverkas med 100 % förnybar energi. Tillverkningen i Finland garanterar både hög kvalitet och miljövänlighet, eftersom landet har en lång tradition av expertis när det gäller att hantera extrema förhållanden.


Nya Suunto Vertical förenar tillförlitlighet, precision och miljöhänsyn. Suunto Vertical har ett beräknat koldioxidavtryck på endast 6,59 kg CO2e och är fullt kompenserat för sina utsläpp. Det innebär att klockan inte bara är av hög kvalitet och mångsidig, utan också ett hållbart val för miljön.


Suunto Vertical är ett utmärkt exempel på hur vi kan kombinera teknik och miljövänlighet på ett sömlöst sätt. Genom att välja denna klocka kan du vara säker på att du inte bara stöder nordisk expertis, utan också hållbar utveckling och bevarande av naturresurser. På så sätt kan du njuta av din aktiva livsstil med gott samvete.


Aarni x Aalto

Anslut till Suunto-appen och upptäck dess fördelar

Suunto Vertical är designad för att användas inom en rad olika sporter. Suunto-appen, tillgänglig för telefon, surfplatta och dator, gör det möjligt att använda din klocka som en smart enhet. Med Suunto-appen kan du planera, analysera och dela dina träningsdata över olika enheter. Appen låter dig även ansluta till andra tjänster, såsom Strava, för att få tillgång till ytterligare funktioner. SuuntoPlus Store erbjuder över 200 appar och tjänster från olika partners. Viktiga träningsfunktioner inkluderar prestations- och konditionstester, möjlighet att skapa egna träningsprogram, återhämtningsläge, ruttutforskning och navigering.

Huvudfunktioner i Suunto-appen

Omfattande kartutbud: planera och analysera dina rutter med 3D-kartor, värmekartor, information om vägytor eller terrängkartor med lavinfara.

Träningszon: övervaka din träningsbelastning, återhämtningsdata och framsteg. Använd dig av Suunto Coachs AI-baserade rådgivning.

Träningsplanering: skapa ditt egna träningsprogram i Suunto-appen och få träningsinstruktioner i realtid direkt via klockan.

Anslut med partnertjänster: dra nytta av de över 200 partnerapparna och börja tävla med Strava-segment eller träna med Training Peaks-planer.


Gör dig redo för äventyr med Suunto Vertical, en klocka som hjälper dig att nå dina mål, oavsett om du siktar på bergsklättring eller vardagsträning. Genom att välja Suunto Vertical stöder du finsk expertis och hållbar utveckling - ett val du kan vara stolt över.

Utforska alla modeller av Suunto Vertical och beställ din klocka hem idag!


Suunto Vertical Titanium Solar Canyon
-13%
Suunto
Suunto Vertical Titanium Solar Canyon
8790,00 Kr
7690,00 Kr
Suunto Vertical Titanium Solar Sand
-13%
Suunto
Suunto Vertical Titanium Solar Sand
8790,00 Kr
7690,00 Kr
Suunto Vertical Titanium Solar Forest
-13%
Suunto
Suunto Vertical Titanium Solar Forest
8790,00 Kr
7690,00 Kr
Suunto Vertical Titanium Solar Black
-13%
Suunto
Suunto Vertical Titanium Solar Black
8790,00 Kr
7690,00 Kr
Suunto Vertical Black Ruby
-17%
Suunto
Suunto Vertical Black Ruby
6590,00 Kr
5490,00 Kr
Suunto Vertical Black Sand
-17%
Suunto
Suunto Vertical Black Sand
6590,00 Kr
5490,00 Kr
Suunto Vertical Black Lime
-17%
Suunto
Suunto Vertical Black Lime
6590,00 Kr
5490,00 Kr
Suunto Vertical All Black
-17%
Suunto
Suunto Vertical All Black
6590,00 Kr
5490,00 Kr