Suunto Ocean – En komplett dykdator och sportklocka i ett

En av de största utmaningarna med fullvärdiga dykarklockor har länge varit deras extrema funktionalitet som begränsar mångsidigheten. Dessa klockor är designade och tillverkade för att vara så funktionella som möjligt för dykning utan kompromisser, vilket skapar utmaningar i vardagen och utanför vattenaktiviteter.

Suunto Ocean fyller denna lucka genom att vara en fullvärdig dykarklocka och en högklassig sportklocka i ett och samma paket. Suunto Ocean är designad för äventyr både under och över vattenytan och har samma tränings- och hålsofunktioner som Suuntos populära Race-sportklocka. Ocean är en innovativ enhet som inte kompromissar, utan erbjuder en komplett dykdator och sportklocka i samma paket. Med denna klocka kan du njuta av alla upplevelser från dykning och landbaserade sporter utan att behöva två separata enheter.

De nya Ocean-klockornas konstruktion och design följer till stor del den välbekanta känslan från Race-serien. I Ocean-klockorna har kronan, det vill säga den mellersta knappen på högra sidan, ersatts med en kraftigare och texturerad knapp istället för den digitala, vridbara knappen från Race-modellen. Även känslan och användbarheten av de andra knapparna har förbättrats genom att göra dem mer framträdande och lägga till en mer aggressiv textur på deras yttre yta.


Dykfunktioner: Djupare och säkrare

Suunto Ocean har en stor och klar färgskärm som garanterar utmärkt läsbarhet och användarvänlighet i alla förhållanden. Dykentusiaster uppskattar dess mångsidiga dyklägen som inkluderar traditionell dykning, teknisk dykning med luft, nitrox och flera gaser samt fridykning och snorkling. Suunto Ocean kan paras med Suunto Tank POD-enheten, vilket gör det möjligt att övervaka tanktryck, gasförbrukning och återstående gas direkt från handleden. Säkerheten ökas med anpassningsbara ljud- och vibrationslarm.

Suunto Ocean

Sportfunktioner: Mångsidig uppföljning av dagliga aktiviteter

Efter dykning blir Suunto Ocean en pålitlig partner för daglig aktivitets- och träningsuppföljning. Över 95 sportlägen täcker allt från traillöpning och cykling till simning och yoga, vilket gör den till ett perfekt val för alla sportentusiaster. Klockan följer steg, kalorier, puls, sömn och erbjuder återhämtningsindikatorer genom pulsvariationsanalys.

Suunto Ocean

Premium utomhusfunktioner

Suunto Ocean har toppklassiga utomhusfunktioner som detaljerade offlinekartor, exakt GNSS-system och barometer, vilket ger exakta positionsdata och stormvarningar. Detta gör den till ett förstahandsval för alla utomhusäventyr.

Suunto Ocean

Lång batteritid

Suunto Oceans laddningsbara batteri erbjuder upp till 40 timmars dykning och 40 timmars kontinuerlig GPS-spårning med en enda laddning. I daglig användning räcker batteriet upp till 26 dagar med en enda laddning, och laddningen är snabb och enkel tack vare den magnetiska laddningsstationen.

Anslutningsmöjligheter och hållbar produktion

Genom att ansluta klockan till Suunto-appen kan användare granska alla dyk-, tränings- och dagliga loggar på ett ställe samt dra nytta av trådlösa programuppdateringar. Suunto Ocean introducerar också en banbrytande funktion där användare kan se sin undervattensväg efter dykningen i loggboken.

Suunto Ocean är designad, testad och godkänd av dyk- och sportproffs. Klockan är handgjord i Finland med 100% förnybar energi, vilket gör den till ett hållbart val för miljömedvetna konsumenter. Suunto Ocean sätter en ny standard för kombinationen av dykarklockor och sportklockor och är det perfekta valet för alla som vill njuta av livet både under och ovanför ytan utan kompromisser.Bekanta dig även med Suuntos andra populära modeller: